*Amint Alauron belépett a fogadóba lendülete máris alábbhagyott, figyelmével a hozzá szólóra összpontosított, és biccentve nyugtázta, hogy elérték hegyes füleit a mondatok. Szótlanúl beállt a mellvértes figura közelségébe, és onnan vette szemûgyre a többi jelentkezõt*
<Vajon nekem is meg kell mutatnom a rátermettségemet, vagy sem? Régen láttam már egy rendes küzdelmet, és így legalább tényleg csak a java marad. Én sem szeretném ha alkalmatlanok jönnének, még a végén bajuk esik. Kíváncsi vagyok mirõl is van szó, meg arra is mihez kezdek ha bemutatót kell tartanom. ... Egy biztos, vannak szépszámmal akik próbát tesznek, úgy látom, egyesek jól fel vannak szerelkezve, na persze az még semmit sem jelent... de azért nem kellene egy tucatnyit magunkkal vinni, bármi is legyen a keveseb néha több. Némelyik nagyon magabiztos, némelyík inkább kíváncsinak tûnik.>
//Leírás: Alauron átlagos magasságú félelf férfi, világosszöke egyenesszálú haját kibontva,szabadon hagyja. Mélykék szemébõl érdeklõdés, és empátia sugárzik, ahogy szépen végigjártatja szemét a jelenlevõkön. Ruházata sötétszürke utazóköpeny, szétengedve, csak a nyakánál van összekötve melyet egy sötétzöld borostyánlevél alakú csatt tart. Alatta halványkék inget, és egyszerõ bõrnadrágot visel erõs fekete övvel megkötve, kényelmes, puha csizmával. hátán megviselt hátizsákot, elcsomagolt íjat, és fémhüvelybe bújtatott kardot tart a táskájához kötözve.//