Con, egyébként én úgy gondoltam, nemtom az megoldható-e, hogy lehet-e az Igricnek olyan jogot adni amivel hozzáfér a galériához, és akkor nem kell semmi új plusz jelszó, stb...
Moderátor: Admin
Dianne írta:Con, egyébként én úgy gondoltam, nemtom az megoldható-e, hogy lehet-e az Igricnek olyan jogot adni amivel hozzáfér a galériához, és akkor nem kell semmi új plusz jelszó, stb...
Nem elérhetetlen, csak a link nincs ott. Mivel ha a galéria linkje is kint van és a reg linje is és ha egy vedég nézi a lapot akkor a szöveg lecsúszik a menürõl... ennek áthidalására csináltam meg hogy a galéria csak bejelentkezve látszik. de a lusták kedvéért... onlinemagus.hu/galleryDianne írta: de én pl személy szerint arról a gépemrõl szoktam játszani itt, ami mostanság igenlassú kapcsolattal rendelkezik, és amíg minden egyes alkalommal amikor meg szeretném nézni a galériát, át kell állítanom a témát ill utána vissza. Ez kész kínszenvedés, és gondolom aki akár otthonról vagy máshonnan lassabb kapcsolattal rendelkezve használja az oldalt, az is így lehet vele...
Sig
Meridian írta:Öhm...Con!
Tysson -lar kalandjához egy kép felkerült a galériába, azonban azt én nem tom megtekinteni, mindössze egy kis piros x-et látok a helyén. A gépemmel van valami, vagy a galériával?![]()
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó