*Lélegzetét visszafojtva követi a küzdelem kimenetelét. Amikor Morik lefekszik a csuhás illetõ lábai elé, gondolatban visszailleszti a leesett állát
 .*
 .*
<...még soha nem láttam ilyent...vajon mikre képes még?...kicsoda ez a férfi?...> - és további hasonló kérdések foglalkoztatják.
*A következõ harc elõtt keresi a gladiátor arcát, és próbálja leolvasni érzelmeit, és mindent ami az arckifejezésére kiül. Kíváncsi mit fog tenni ezek után hasonló helyzetben, de azért a nõrõl sem feledkezett meg, és néha-néha odapillant. A továbbiakban felváltva fordítja fejét egyik küzdõrõl a másikra.*

>
> 

.... Kíváncsi vagyok, hogy a következõ ember mit fog teljesíteni.>
 .... Kíváncsi vagyok, hogy a következõ ember mit fog teljesíteni.> Ja és még valami: látom nem mindenki írja ki a reagjai elejére a karijának a nevét.. legyen szíves mindenki használni, nagyban megkönnyíteni a dolgom. Elõre is thx! ( Schinter, egy karakterkinézetet kérnék)...//
 Ja és még valami: látom nem mindenki írja ki a reagjai elejére a karijának a nevét.. legyen szíves mindenki használni, nagyban megkönnyíteni a dolgom. Elõre is thx! ( Schinter, egy karakterkinézetet kérnék)...//