• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 10 / 115 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 115

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.13. 20:51

(Avarath)

*Avarath figyelmesen hallgatja a többiek véleményét, hisz minden információ hasznos lehet.*
<Várom már a holnapot, hogy többet tudjak meg errõl az egészrõl.>

-Wanqor kérhetnék még egy italt? ohh elnézést a zavarásért, nem láttam.... :oops:
*Egy kicsit zavarba jön mikor látja, hogy épp Szitakötõ beszédje közben szólalt a fogadóshoz.>
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.06.13. 23:12

*Belépvén a fogadóba vissza észreveszi, hogy már a többiek 1-2 asztal mellett helyetfoglaltak és iszogatnak... Szitakötõ, akit épp tekintetével keresett meg épp a pultnál álldogál Wanqor és a botos emberke társaságában...A lány szemöldöke kicsit felszalad az elébe tárult kép láttán, de hát végül is társak lesznek...miért nem beszélgethetne vele... * <Na, akkor ott én nem is zavarnék... tolakodás lenne, és Szitakötõ...hogy is mondjam kicsit konzervatívnak tûnik... úgy veszem észre nála lassan kell adagolni ezt a közvetlenséget amit az elmúlt hónapokban vettem fel...ideje egy kicsit visszaszoknom a tartózkodóbb Pat-hoz...pedig hogy útálom azóta...........régóta.> *Mivel a beszélgetést nem akarja megzavarni figyelme a férfiak felé fordul - és a beszélgetésük témájára. Kicsit közelebb lépdel hozzájuk, de nem ül le közéjük, és nem is kezdeményez társalgást... csak figyelmesen hallgatja õket. Mindig arra a személyre néz, aki épp beszél és áthatóan figyeli minden rezzenését. Talán elõször elbambulásnak látszik, talán valaki félre is érti, de lehet, hogy valaki mást fedez fel a lány tekintetében...*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.06.14. 11:20

(Szitakötõ)

Szita megvárja, amíg a szakállas férfi távozik, s a másik férfi is megkapja rendelését (addig türelmesen vár) aztán folytatja:
-Nos, rendben, de halkan diktálnék, nem szeretném, ha a fél vendégsereg az én üzenetemet hallgatná, ugye megérti. Tintám az nincs, de remélem, ez a szénrúd ugyan úgy megfelel önnek és ez a fél papíros...-ezzel elõhalászott zsákjából egy rajzolásra használt fél ívet, amit félbe hajtott, körmével élt húzott rajta, majd óvatosan eltépte.Így ezt a szénrúddal átnyújtotta a fogadósnak.
-A megszólítás és a levél szövege pyarul a következõ lenne: Mélyen tisztelt pártfogóm és egyben barátom, Artenas Lorren! Majd a továbbiakban ezzel folytassa kérem: Ez úton értesítelek arról, hogy eme idõ szerint Haonwellben tartózkodom, hol pihenõ idõmet töltöm. Ám fújja ki bármennyire durvára az itteni hideg szél orcám, csak remélhetem, a tiedé nem lesz haragtól és csalódottságtól vörös, ha megtudod, engedelmed kikérése nélkül alkalmi feladatban forgatom fegyverem. Ez a feladat nem hétköznapi, a város hercege a városban marasztalt, s miután felmérte képességeim egy munkával bízot meg, melyet illetlenség és ostobaság lett volna visszautasítani. Többedmagammal teszek eleget ennek a felkérésnek, így légy nyugodt, erõm teljében vagyok, nem áll szándékomban testemet a földnek adni.
<Milyen jó szavakat adott Tekk'rje a számba! nem hagyhattam ki ennek kisrészû idézését...Azt viszont most ki kell hagynom a levélbõl, hogy még most sem gömbölyödtem ki, ahogy ajánlotta, mert akkor pipacsvörös arccal állnék itt a fogadós meghökkent szemei kereszttüzében...>
-Ha ellenben isteneid errõl másképp döntenének és magával ragadna akárhozat, úgy gyászolj meg, miképp az illem kéri, s kérlek rá, hogy kik szívemnek legkedvesebbek, azok elérvén az idõt tudják meg külhoni sorsomat. Eme üzenettel kezedhez juttatom a váltót is, amivel hozzá juthatsz a bérem reád esõ részéhez. Befejezésnek legyen a következõ: Õszinte híved és barátod, donna L. M. Igen, csak így a monogramot kérem, és saját magam látnám el kézjegyemmel.
Szita elkérve a levelet egy szitakötõt firkantott a monogram felé. Elégedetten futotta át a sorokat
-Ez így nagyon jó lesz. A címzés így szól: Artenas Lorren, a Pyarron városi Újhold testõrség vezetõjének saját kezébe Még ne zárja le, kérem. Szükségem lenne egy helyre, ahol váltót állítanak ki bizonyos összegrõl, s azt Pyarronban ki is lehessen váltani újfent. Azt még mellékelném ehhez a levélhez, s csak akkor záratnám le faggyúval. Tud segíteni nekem?-nézek szépen a fogadósra.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.14. 13:50

(Maldar Yffil)

*Továbbfolytatja a beszélgetést az asztalnál ülõkkel, és csak egy pár perc múlva veszi észre az egyik nõt amint ott áll mellettük, de nem szól semmit.*
<...vajon mióta állhat ott?...>
*Feláll és hellyel kínálja a nõt, ha elfogadja, akkor megkérdezi a nevét illendõen de nem tolakodóan, maga is bemutatkozik, majd megkérdi iszik-e valamit és próbál minél barátságosabb arcot vágni. Ha nem, akkor vállat von és visszamerül az eszmecserébe. *
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.14. 15:09

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Haonwell- A Város, Hanó negyede, Yattir kerülete
Idõpont: A Dal hava... az Ébredés, délután
Résztvevõk: Szitakötõ [Szitakötõ]

* A fogadós kelletlen bár, de kezébe veszi a szénrudat... hajdan finomabb eszközökhöz szokott a keze, és azóta is eltelt már sok idõ... kissé remegõ kézzel fogja meg az íróeszközt, majd maga elé húzza a papirost. Az elsõ pár vonást bizonytalanul teszi meg a keze, ám láthatóan egyre jobban belejön. NAgy cikornyás betûkkel ír, jól széthúzva a sorokat, kissé terjengõsnek tûnteti fel az írást... midnezt persze szándékosan, hiszen érti ám, mit is szeretnek az eféle urak. Kisé felvonja a szemöldökét a címzésen, ám végig bólogat... látszik, hogy becsületes ember: nem kérdez semmi illetlent, nem szól bele semmibe... Szitakötõ kérésén elgondolkozni látszik...*
- Hm... ami azt illeti, a Hercegi postaszolgálat foglalkozik hasonló dolgokkal, amilyeneket itt mondott kegyed... a szolgálat épülete nem messze an innét, a Torundun tér határán... tudja, amelyiken az a halat formázó szökõkút is van. Na ott el nem lehet téveszteni... nagy patinás épület, aranyszín cégérrel, mely postakocsit ábrázol. Ott intézik a váltó ügyeit is, és a levelét borítékba is teszik...
* Azzal a kezét feltéve markát tartja... hiába a becsületesség, valamibõl meg is kell élni... csak ezután fordul Avarathoz...*
- Azonnal, azonnal... sokba fog ez ám kerülni nektek... nem az én bajom, én csak örülök neki...
* Azzal hátraslattyog, hogy a raktárból még több szeszes italt hozzon elõ, majd szervírozzon... hamarosan a társaság asztalára újabb nedû kerül...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.14. 15:20

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: mindenki

* A fogadóban az idõ gyorsan telik ám... még pár óra, és alkonyul. Több ember is megfordul ám a helyen... mindenféle utazó, kereskedõ és hasonló figurák. Egyesek csak egy kis szívmelegítõért térnek be, mások azonban ügyes-bajos dolgaikat intézik távoli ismerõsükkel, így a fogadót találkahelyként használva. ÍTöbb zsoldos is megfordul errefelé... az északi birodalmak egyes hercegségeinek jelképeivel, címereivel esetleg... ám láthatóan sok a szabadúszó. Azonban így ilyen idõ tájt, amikor a társaság is mulat, egy háromtagú társaság érkezik az Ezüst Pegazuscsikóba. Csillogó mellvértet viselnek, kékes szallagokkal futtatva. Rajtuk valami különös címer... az avatottak Eren címerét ismerik fel benne. Öltözékük más és más... mutatva ezzel, hogy Eligor szolgálatában hiába állnak, nem tartoznak a reguláris seregbe. Wanquor elhúzza a száját... mit kereshetnek ezek itt? A három harcos bolondozva néz körül, majd harsányan hat kupa sört rendelnek gyorsan. Egy üres asztal felé tartanak, amikor a társaságon akad meg a szeme... azon belül is a hosszúéltûn... és egy másikon, aki szintén a szépek népének jegyeit viseli... szemül összeszûkül, és epésen tesznek néhány megjegyzést Arbor és Alauron felé...*
- Nicsak... nem is tudtam, hogy a korcsok még az ilyen... fajtiszta helyen is elõfordulnak. Nézd már... van itt egy tisztavérünk is. Pfff... nem mondták már elf, hogy gusztustalan az egész kisugárzásod? Mivan, süket vagy? Héjh kocsmáros vagy mi vagy... tüntesd már innen ki, mert nem tûröm meg a fajtáját errefelé...
* Wanqor fülét farkát behúzva válaszol vissza...*
- Drága uram, mi errefelé...
* A harcosok vezetõje erre.*
- Nem érdekelnek a kifogásaid... hajtasad kifelé, vagy mi tesszük meg...
* Érezhetõ, hogy a hármas kicsit felöntött a garatra... enyhén pityókásan és sörszagúan zuttyannak le a székekre, és gonosz tekintettel merednek a társaság és a fogadós felé....*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.14. 18:23

(Avarath)

*Mikor Avarath látja, hogy Maldar miért állt fel gyorsan õ is udvariasan felállt és az egyik üres asztaltól elvett egy széket Maldarnak.*

*Ha a lány leül akkor õ is bemutatkozik és vele együtt folytatja tovább a beszélgetést, eközben nagyokat iszik az italból amit rendelt, és láthatóan jó kedvében van, azt nem lehet tudni viszont, hogy az alkoholtól vagy a társaságtól van-e :) .*

*Ha pedig a lány nem ül le akkor õ is megvonja a válát Maldarral együtt és úgy folytatják a beszélgetésüket.*
..........

*Amikor a kék szalagos gárda érkezik egy kis figyelmet szentel nekik, látszik, hogy nagy érdeklõdéssel nézi õket.*
<Na mulatótársak nagy buli lesz itt. :D >

*De mikor azok elkezdték társait szidni ez a jó kedv egyre alább hagyott és a düh kezdte átvenni a helyét, aki mellette ült az láthatta is, hogy az alkoholtól lilás arca egyre inkább vöröset ölt :twisted: *
<Hogy merészelik??? Mit képzelnek ezek magukról? Igen az elf fent hordja egy kicsit az orrát. Na és? De hogy valakit a származása miatt így megvetni, mit is mondok én nem megvetik egyszerûen gyûlölik õket. Tehet róla ez a szegény pára, hogy más mint mi? Vagy a követ tehet róla? :x >
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.14. 19:02

Arbor Vitus

Érzi,hogy talán most jobb lenne távozni mikor a félvért sértegetik.Aztán mikor hozzá is hozzászólnak körbe néz a szobában,hogy valóban tõle akarnak-e vmit...Miután errõl megbizonyosodott igen csak mérges lesz a 3 alakra még akkor is ha ittasak.

-Itt a sok ember közül csak 3 korcsot láttok...

veti oda a harcosoknak.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.06.14. 19:30

(Szitakötõ)

Megértõn nyújt át három rezet a fogadósnak, aztán elteszi levelét.
-Köszönöm a felvilágosítást.Amint visszaértem, majd elfoglalnám a szállásom.
<Remélem minden gond nélkül elintézhetem a váltót és feladhatom levelem, és mire visszajövök, nem földig részegedett bandával kell majd találkoznom...Lehangoló lenne.>

Futólag Pat felé pillantott, aki láthatólag érdeklõdve hallgatja a többieket, így magában letett arról, hogy magával hívva a nõ igent mond, de próbát tett. Egyedül nem félt járni-kelni, inkább a megszokás volt az, hogy többedmagával szívesebben sétált.
-Bocsássanak meg... (pillantott az asztaltársaságra elnézést kérve) Pat...lenne kedve elkísérni engem a postaszolgálat épületéig?
Az emelkedett hangú társaság érkezése még sürgette is a távozást. Irtózott a goromba emberektõl, pláne ha az ittasságból fakadt.ha Pat igenlõen válaszolt, akkor vele indul el, ha nem, akkor egy "Majd legközelebb"-bel búcsúzott, s maga indult el.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.06.14. 19:41

(Jeffete Fortom)

*Elveszi Wanqortól a 12-es szoba kulcsát és egyet biccentett neki köszönés képpen. A hölgy kérdésére egy kis mosoly jelenik meg szája szegletében - bár ezt csak a bajusz mozgása-rándulása árulja el. *

- A nevem Jeffete. És az Öné ha nem tévedek Szitakötõ. De ha most nem haragszik tényleg visszavonulnék pihenni.
*Azzal a lánynak is biccent egyet a fejével és szó nélkül felmegy az emeletre a szobájába - pihenni...*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.06.14. 19:49

(Alauron)

*Harcostársa kérdésére:
- Noss, ki is lennék? Mielõtt világlátásra adtam a fejem a dorani Vigyázók közt szolgáltam, jómagam is fegyverforgatásból élek, azt mondanám, bár meglehet máshoz is konyítok kissé.. -
Pár keresgélõ mozdulat után tarisznyájából egy szépen megmunkált, világos színû, több egymás mellé szerkesztett sípból álló hangszert (pánsíp :wink: ) húz elõ, mosolyogva végigtekint a társaságon, és halk dallamos kis nótába kezd, vidámságot csalva az arcokra.*

..............................

*Ahogy a délután koraestébe hajlik, és megérkeznek az ereniek, Alauron jól tudja a kötekedõkkel nem lehet szép szóval bírni, az elsõ sértést azonban megránduló arccal lenyeli, csak szúrós tekintettel néz a bepofátlankodottakra. Arborra célzott szavak hallatán már tudja, a büszke elf nem hagyja szó nélkül majd a dolgot..*
<Talán jobb lenne most közbeavatkoznom..talán mégsem. Lehet megsértõdne, hisz meg tudja õ védeni magát, mársészrõl talán most láthatok is valamit. Valamit ami érdekelne...áh, nem, miket is gondolok, hiszen nem kockáztathatunk, magára nem maradhat ostobaságom miatt.>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.14. 20:34

KM esemény [Tysson-lar]

* A harcosok egyike jót nevet az elf megjegyzésén, majd elcsuklóan jegyzi meg...*
- Na a fajzat jól megmondta heheheehhh :lol:
* A vezetõjük ingerülten vágja hasba vállával... kimondottan nagy erõt feltételez a mozdulat...*
- Nekem pofázol büdös korcs? Mindjárt kipenderítelek, jól meglásd... sztverem a gusztustalan fejedet ha mpst azonnal nem takarodsz innen ki! :twisted: :evil: :evil:
* Wanqor idegesen a társasághoz lépked... félhangosan jegyzi meg Arboráknak.*
- Hm... hagyjátok, az alkohol beszél belõlük. Inkább menjetek és térjetek vissza estére...
* A trió feje hevesen bóloat...*
- Jah tûnjetek el a ringyó * * * * * * * -.... hogy a ragya cifrázza ki... heh? szét a pofátokat... // elõre is elnézést az admoktól :lol: //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.06.14. 20:59

(Patricia)

*Maldar és Avarath kedvessége láthatóan egy kicsit meglepték a lányt...látszik rajta, hogy nem ehhez szokott. Viszont kedves mosoly jelenik meg arcán és kissé habogva szólal meg:*
- Óh....hát.....öhhh...köszönöm! Elfogadom az invitálást. - *végighallgatja a bemutatkozásokat és õ is bemutatkozik a társaságnak:* - Az én nevem Patricia Kromhaar, és a Dwyll-unióból érkeztem. ..... Meginnék egy jó pohár sört, az most nagyon jól esne...
*Azzal az asztalról elvesz egy korsó sört, és elsõre egy jó nagyot húz belõle. Kicsit hátrébb tolja székét az asztaltól, és elnyúl rajta. Ölébe helyezi a korsóját és úgy figyeli a társalgást és magukat a férfiakat... Néha-néha felemeli szájához a korsót és iszik annak tartalmából...
...
Amikor a háromtagú csoport megérkezik felfigyel rájuk...
<rosszallóan néznek, kötekedni akarnak bizonyára.... hogy miért fogom ki az ilyet? ... Na még csak az kéne, hogy belém is kössenek a kissé hegyesre sikeredett fülem miatt... nem lenne szerencsés....ahogyan elnézem Avarath-ot és a többieket biztosan nem állnának meg a tettlegesség gondolata elõtt... úgyhogy jobb is ha megyek valamére innen> Azzal feláll a székérõl és majdnem összeütközik Szitakötõvel, aki épp az õ asztalukhoz igyekezett. Meghallgatván kérését, boldogan bólint egyet fejével, bocsánatkérõen néz a férfiakra, s közben magában azért fohászkodik, hogy legyen eszük és inkább ne is vegyék figyelembe õket...*
- Ha most megbocsátonak... Kimozdulnék a városba Szitakötõvel.... holnap mindenesetre többet fogunk tudni társalogni... zavaró tényezõk nélkül - * és közben egy pillantást vet a háromtagú, nagyszájú katonák felé... A széket visszatolja a helyére, és elindul Szitakötõ után ...
Már az ajtóban áll amikor is meghallja a sértõ szavakat...Visszafordul a nagyszájú társaság felé és jól lemunstrálja õket elõször mielõtt nekifog mondandójának...:

- Bocsáson meg az Úr, de talán rosszul értettem...mivel bizonyára az alkohol beszél Önbõl. - *és azzal két lépésnyire közellép a "vezetõjükhöz". Mozdulatában semmi fenyegetõ nincs - egy ártalmatlan korcsnõnek tûnhet fõlleg egy képzett katonának. Amikor megáll keresztbe fonja karját a mellkasa elõtt, s úgy folytatja tovább * - Mintha úgy értettem volna, hogy ringyót mondott rám... csak azt nem tudom, hogy honnan ismer? Találkoztunk már valahol? Volt már szerencsénk egymáshoz? Pedig álltalában emlékezni szoktam mindenkire....de valahogyan az Ön arca nem ugrik be... biztosan sötét volt, nagyon sötét...
*Míg beszél arcán semmilyen gúnyosság, idegesség nem látszik - teljesen olyan mintha igazat mondana...*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.14. 23:58

KM esemény [Tysson-lar]

* A harcosok vezetõje gunyoros ábrázattal néz vissza Pat-re.*
- ha-ha-ha... egy korcs ribanc ne ugasson így... eltörjem a kicsi kezed, heh? :twisted:
* Azzal a férfi fenyegetõen feláll, arca grimaszba torzul, majd kezét felemelve jelzi, hogy bármelyik percben kész elkapni a lány derekát, magához vonni és erõszakkal kikényszeríteni a fogadóból.*
- Mész innen kifelé vagy irug... kirug... rugdolak én kia helyrõõõ! :evil: :evil:
* A zsoldos társai bugyuta fejjel bólogatnak, és õk is felállnak helyükrõl... egyik fenyegetõen Arbor felé tesz meg egy lépést, másikuk az elõzõ kettõ sarkában pózol...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.06.15. 0:15

(Patricia)

- Óh, ribanc.... de szeretem ezt a szót!
Csak a kezemet ne bántsad kérlek....arra még szükségem van a kézimunkánál...és különben is, ha már ilyen szépen kértél kimegyek én magamtól is, nem szeretem erõszakosan...
*Míg beszélt kezét elvette önmaga elöl... és apró kézmozdulatokat végzett, mintha ... mutatta mire is kell a keze.... Utolsó szavainál szépen lassan megfordul, hogy kimenjen... fél fordulatnál tart, amikor is hirtelenjében visszafordul, és egy jobb egyenessel állcsúcson vágja(?) a férfit...*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 10 / 115 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 115