Csak megnyugtatásként: biztos forrásból tudom h a katonatisztin nagyon is jó netlehtewőség van! Más kérdés h a sok kúszásmászás között mennyire lessz időd a magusra...
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat:
Legyen elég annyi, hogy azt hiszem érthető okokból 2-2,5 hónapnyi távollét után nem úgy állok egy hiányzó Jkhoz, miint egy 2-3 napot hiányzóhoz. Ha it lennél az oldalon már egy ideje, azt hiszem kicsit jobban megértenéd... márcsak pusztán azért is mert... hm... azt hiszem inkább nem mondok indokokat. Lehet kérdezni Limenelt a távollétéért, és mindenki mást mit tud róla. Le lehet rendezni privátban is. Ami hakeát illeti, ugyanez a helyzet. Egyébbként a reagja kellene: ifinbe, Velarba... asszem ez 1-nél több kaland, tekintve hogy összvissz 4 aktívabb kaland van most... namármost ez a fele. Hidd el, akár 1 személy hiányzása is nagyban megnehezíthati a többiek dolgát Asszem ha majd hó végén elmegyek 1 hétre... a 2 kalandomban nemtom mi lesz, Velyarba meg remélem el tudja majd a srága Km intézni, hogy ne legyen rám szükség. Spec a 4 aktív kalandból ez csak 3-at érintene... Uhhogy azt hiszem soxor érthető okokból lánglnak fel egyesek Ahogyan Meridian, Schinter... heh és soxor jómagam is És azt hiszem vannak még mások is....
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tudom, most sem fogjátok jó néven venni tőllem, de beleszólnék picikét ebbe a lenni-nem lenni témába...
Nos én megértem, ha valakinek van elfoglaltsága és ez miatt hanyagolni kényszerül a kalandjait... és azt is megértem, ha összecsapnak a feje felett a hullámok és nagyon sok ideig képtelen felnézni... meg azt is megértem, hogy jobban szeret valaki a kedvese karjában lenni éjszakánként és ott jól érezni magát (persze ez rám is igaz, csak én hagyom aludni a páromat, hogy mire én odakerülök kipihent legyen a nehéz munkája miatt ) - szóval mindent megértek...
DE!
akár mi van írjon két sort ide a tavernába, hogy bocsi fiúk-lányok, de ez és ez van... és akkor már másképp állnak a dolgokhoz sokan.
Mind két tábornak igaza van...csak legyen mindenki megértő - az is aki mérgelődik a távollétek miatt, hisz ő is kerülhet ilyen helyzetbe, s az is aki védelmébe veszi azt az illetőt, aki egy szó nélkül cserbenhadja a társait - ezálltal rengeteg kellemetlenséget okozva mindenkinek aki a kalandban játszik.
Limivel én beszéltem msn-en - bár igaz régebben és nem túl sokat. Akkor azt mondta, hogy maga alatt van, mert összecsaptak a feje felett a hullámok... és ez miatt hanyagol - megértem... , de akkor is írhatott volna ide két sort a tavernába, hogy mi a helyzet...
És vele együtt még sokan vannak így, nagyon sokan...
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
CAttie-bri:
gonosz en?de hogy vagyok az Bar nem te vagy az elso aki ezt mondja rolam
Nekro:
Tudod amikor az ember mar x+1szerre szol vkinek,hogy irjon mert latja fent msn-n es mindig azt a valaszt kapja,hogy mindjart/majd/irok/stb. es ezt jatsza el mindig akkor az kicsit idegesito es 1 ido utan az ember belefarad es hagyja a francba a dolgot,amolyan vagy ir vagy nem...
Nem bantani akarom Limit...megertem,hogy sok dolga van...de hogy is kerult kepbe?Hiszen csak Limi korrol beszeltem nem Limirol
Meridian:
Hakearol nem veletlenul mondtam azt,hogy limi kor tunetei jelentkeznek
Persze abban igazatok van hogy írhatna tavernára vagy valahova hogy mi a gond, vagy meddig nem lesz, vagy csak szarik az egészbe és már unja az egészet és ne számítsatok rá.
DE
Ha nagyon akadályozza a kalandokat akkor szó nélkül njk-nak kell tekinteni vagy passzívnak és ha kérdezi hogy miért, akkor szóltok azért mert 1 hónapja nem ír, annak ellenére hogy szóltatok.
Tysson:
Nem cseszegetni akarlak ne vedd magadra, de az hogy mióta vagyok a fórumon nem sokat dob a lattba. Szerintem mindegy hogy 4 hónapja vagyok vagy 1 éve. A terek kapujába Kherion már kb. 2 hónapja nem írt és az a kaland is meg van halva. Mégsem idegeskedek mert játszok a viharban, bár igaz az is akadozik és most leszek mesélő a vámpírban, sőt még egy másik fórumon is játszok, tehát van hova reagolnom. És Kherion sem mondott semmit hogy hol van mit csinál vagy valami, pedig nem ártana. Kb. 1 hónapja nézett fel tavernára és azt mondta hogy jön mostmár, de abból sem lett semmi. De én úgy vagyok vele hogy jön amikor jön és akkor folytatjuk a kalandot. Persze tudom aki csak 1 kalandban játszik annak fontos lenne a hiányzó reagja, de az jelentkezzen más kalandba is.
Hát szerintem ezek a lehetőségek állnak fent ilyen esetekben.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Hm... Ifinben Limenel, Joe Lyon, és szinte mindig Flamm karaktere is NJK. Mindemellett ott van a szinte JK-i értékű saját NJk-m... namármost azt hiszem érthető ilyenkor a neheztelésem azokra, akik nem adnak magukról életjelet. Persze ez nem vonatkozik Joe-ra, mert biztos vagyok benne, hogy vele valamilyen komolyabb probléma van... de ahogyan Schinter is mondta: ha az illetőt látod msn-n, és x+1-szer mondod neki hogy írjon, és midnezt már lassan 2 hónapja teszi az ember, és mindig csak azt mondja: mindjárt, majd este, vagy holnap, stb... és soxor ha ír is az illető sincs képben mi történt. És szerintem nem az a megoldás hogy az ember lépjen akkor át egy másik kalandba... inkább bemegy az illető karaktere NJK-ba, a Km kimeséli és kerít helyette új JK-t. És szerintem nyom a latban az hogy mennyi ideje vagy itt, mert nem ismered, milyen volt Limenel amikor tényleg játszott... és milyen volt az, amikor már nem. Más volt a hangulata az oldalnak... azóta sokan tűntek el, azt hiszem a gárdának a 3/4-e egyszerűen lelépett, és jött a helyükre új... a lehetőségekről meg annyit, hogy aki tudja, hogy jelentkezik valahova vagy kalandot indít, tegye meg azt annak fényében, hogy tudja mennyire fog ráérni. Ha meg közbejön valami, mondja meg nyíltan, hogy nem tudom folyatni a kalandot, vagy tegyél NJK-ba egy jó időre... szerintem ez a tisztább módszer...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Sogron áldása hát Bedalról meg egy szókapcsolattal már tudok kifejező lenni: A SOgronita Gorduin Najó, talán nem...
Morgenával mi a baj? ŐŐ... hát végülis, mi a baja a kyr Sogronnak Morgenával? Mi miatt akarja tönkre zúzni, és elvakultságában önmagát is szétzúzni, csakhogy eltűntethesse az Árnyak Úrnőjét Ynevről? A godorai eksönre gondolok asszem... Sogron benne csak áruló köpönyegforgató nőszemélyt lát...
Tysson-lar írta:Ahogy mondod Nekromat! Erre inni köll... Sogron áldása mindenkire, vesszen az összes Morgenita... // Bocsi Yvett, Layla és a többiek //
Sogron..? Vesszen Morgena...? Asszem hogy megtaláltam a tökéletes ellentétemet... (Habár a kígyónál 1 jó pont a pirománia xDDD)