• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 140 / 300 • 1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 300

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.07.17. 14:18

no elerkezet az ido,hogy bucsut vedjunk egymastol a nyarra...kinek jo kinek rossz hir ez 8)
mint irtam korabban el fogok utazni...eloszor elmegyek egy taborba aztan elutazok ugy hogy szept 6ig ne nagyon szamitsatok ram...

kezeljetek njknak ahol jatszok es beszelgessetek sokat ahol km vagyok 8)

tovabbi szep nyarat mindenkinek :P es jo tanulast,akinek maradt meg vizsgaja aug-ra :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.17. 14:51

Szép nyarat! A Viharban vagy lesz valami, vagy mindenki követi a te példád! :D

A Haonwellesben Avarath nyaral? Rég nem írt. (Deval bereth a játékos neve, no, bocsánat)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.07.17. 14:53

Jó pihenést Shini!Szeptemberben várunk vissza! :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.17. 17:48

Tysson-lar írta:Ahogy mondod Nekromat! :D Erre inni köll... Sogron áldása mindenkire, vesszen az összes Morgenita... :P
// Bocsi Yvett, Layla és a többiek :oops: :lol: //

És arra, hogy kígyó szíveteket az Úrasszony árnyai fojtogatják halálra, mint ahogy gyermekgyilkos szorítja ki csöpp lánykákból kispárnával a szuszt. Tüzeitek fagyjanak jégcsapokká a koszorús hold vak viharjában. Ámen.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.17. 22:13

Hakea Ello írta:És arra, hogy kígyó szíveteket az Úrasszony árnyai fojtogatják halálra, mint ahogy gyermekgyilkos szorítja ki csöpp lánykákból kispárnával a szuszt. Tüzeitek fagyjanak jégcsapokká a koszorús hold vak viharjában. Ámen.

Az Árnyak Úrnőjének férges tetemének élményképe éltessen minket örökkön-örökké, hogy miközben a Kígyó pörölyével csapunk le ellenségeinkre érezhessük tetteink VALÓDI lényegét: az örömöt, hogy a világ legocsmányabb némbere egyszer lángolni fog... érezhessük azt az elégedettséggel vegyes kárörömöt, amikor magunkat szétszaggatva vethetjük majd magunkat is a tűzre a Háromfejű haragja elől, de akkor is elmondhatjuk: Igeeen... megtettük, még ha bele is kellett halnunk... Ámen. :evil:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.07.18. 13:47-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.17. 22:35

Reméljük, minden retardált Kígyóimádó a saját kardjába rohan bele végül, őseik jó példáját követve. Ó, minő öröm lesz nekünk, mikor majd a nagy Harrian lakmározik összeégett tetemeiken. Tüzeitek füstjével, annak árnyékával is az Úrnő erősödik, ostobák. Ámen. :evil: :evil:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.17. 22:44

Tegyünk aról, hogy árnyákainkban felgyülemlett homály szétoszolják: Omron Tardassol Kobranyelve majd fényt visz oda is, ahol addig sötétség honolt, és azután Shigvarr lángjai által feltüzelt harcosaink véget fognak vetni a ködtől nem védelmezett meztelenek hadainak... vesszenek az átkos Godorai áruló hívei! Lángokba minden, forrongjon a világ, tűzbe midnennel és mindenkivel, Shigvarr éledezzz!!!!:evil: :evil: :evil:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.18. 19:07

Ifines kalandomban átszervezés folyik, így bizonytalan ideig... nevezeteen addig ameddig Meridian és Hakea nem keveredik ismét gép elé meg is áll. Lévén hogy a 8 JK-ból csak 1 maradt itt, gondolom hogy midnez indokolt. Con! Elküldtem pm-be a kalandom új JK-i gárdájának felállását! Köszönöm előre is a frissítést! :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.07.21. 8:17

Üdv mindenkinek!

Bekukkantottam, és meglepetésemre nagy változásokat láttam :) :( :evil:

Nem kell paprikásodni, az emberek ilyenek voltak-lesznek. Ha valami fontosabb van, vagy beleun akkor ez sokadrangóvá válik. (minden szabadidős dolog ilyen)
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 11:20

Tysson-lar írta:Ahogy mondod Nekromat! :D Erre inni köll... Sogron áldása mindenkire, vesszen az összes Morgenita... :P
// Bocsi Yvett, Layla és a többiek :oops: :lol: //

Nem bocsájtok meg. Én nem fogok elveszni, de ha e kifejezett óhajod, akkor... :D
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:17

Wáááh hogy lenne? :cry: De ha örömet okoz, visszavonom amit mondtam :) Sogron létemre megbékélek az Árnyékok úrnőjével. Ez pedig nagy szó ám... bocsiii :oops:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 19:20

Tysson-lar írta:Wáááh hogy lenne? :cry: De ha örömet okoz, visszavonom amit mondtam :) Sogron létemre megbékélek az Árnyékok úrnőjével. Ez pedig nagy szó ám... bocsiii :oops:

Jáj Tyssie, ilyen nagy dolgot nem kérhetek tóled...*szendén elpirul* Csak...hát...én nem vallom magam Morgenistának, de ha a boszorkányokat tekintjük... :wink:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:34

Ha őket nézzük, Morgena vagy :D És szerintem legyen ennyi elég. És ettől a pillanattól fogva Sogron békejobbot nyújt Morgenának... persze csakha elfogadja. :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 19:37

Tysson-lar írta:Ha őket nézzük, Morgena vagy :D És szerintem legyen ennyi elég. És ettől a pillanattól fogva Sogron békejobbot nyújt Morgenának... persze csakha elfogadja. :)

Morgena eddig is elfogadta :D Hmm...most éppen Ynev sorsát formázgatjuk át... :P
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:39

Jól van... akkor ha Sogron és Morgena szövit kötött, együtt legyőzzük Tharrt és elfoglaljuk Toront... azután odacsapunk a Quirroneiának, igába hajtjuk az ottani rakoncátlankodó államokat, kiegyezünk a szövetséggel, és lemegyünk délre kinyírni Kránt... benne vagy? :lol:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 140 / 300 • 1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok