• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 141 / 300 • 1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 300

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 19:41

Tysson-lar írta:Jól van... akkor ha Sogron és Morgena szövit kötött, együtt legyőzzük Tharrt és elfoglaljuk Toront... azután odacsapunk a Quirroneiának, igába hajtjuk az ottani rakoncátlankodó államokat, kiegyezünk a szövetséggel, és lemegyünk délre kinyírni Kránt... benne vagy? :lol:

Rendben. De ha már elolvastam a "Tizedik"-et, akkor muszáj megölnünk Annirt is. Kegyetlen egy isten. Én nem pusztítanék el évente több száz embert, a saját szórakozásomra...(amúgy de :lol: )
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:42

Ohh... mint Sogronita egyébb terveim is vannak: Ordannal paktumot kötök, hogy térjenek meg a kyr Sogronhoz ismét, aztán legyaljuk Amhe-Ramunt is. És utána SHadonnal megegyezünk hogy széthasísuk Pyarront ;) Aztán ha Pyarron vesztett, a maradék pyarronit áttérítjük, és legyőzzük Shadont is. És ha délen rendet vágtunk, akkor leigázzuk az ÉSzaki szövit is. De a örpöket hagyjuk!!!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 19:44

Tysson-lar írta:Ohh... mint Sogronita egyébb terveim is vannak: Ordannal paktumot kötök, hogy térjenek meg a kyr Sogronhoz ismét, aztán legyaljuk Amhe-Ramunt is. És utána SHadonnal megegyezünk hogy széthasísuk Pyarront ;) Aztán ha Pyarron vesztett, a maradék pyarronit áttérítjük, és legyőzzük Shadont is. És ha délen rendet vágtunk, akkor leigázzuk az ÉSzaki szövit is. De a örpöket hagyjuk!!!

Nekem Pyarron-ról a boszorkányszekták jutnak eszembe, azokat nem engedem ám bántani :D Ők az enyéim, Morgena nevére mondom, bár vannak elég érdekes szerzetek...hmm, éles az ellentét Layla és Sal között... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:47

Pyarronban kevés az igazi jókis bosziszekta... a Quirroneiában sok van! Ott van a livinai gyülekezet... azok tolják keményen :wink: Meg izéh... Sinil Dialaid... a legjobb boszorkány szentem aki valaha is létezett! Igaz, hogy alidax úrnőjeként gátlástalan Fekete Hadúr, és hatalmas képessége volt a nekromancia terén... monnyuk alidax úrnőjétől elvárni mindezeket. Asszem Sal Sinil style-ba csinálja... jó is az :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 19:53

Tysson-lar írta:Pyarronban kevés az igazi jókis bosziszekta... a Quirroneiában sok van! Ott van a livinai gyülekezet... azok tolják keményen :wink: Meg izéh... Sinil Dialaid... a legjobb boszorkány szentem aki valaha is létezett! Igaz, hogy alidax úrnőjeként gátlástalan Fekete Hadúr, és hatalmas képessége volt a nekromancia terén... monnyuk alidax úrnőjétől elvárni mindezeket. Asszem Sal Sinil style-ba csinálja... jó is az :D

Hmm...nekem mondhatod... :oops: *elpirul mert ehhez a témához túl hülye, itt ütközik ki hogy most kezdte az egész...-nya Tyss szavaival élve- cumót* Első boszim még Hakea asztalijában pyarroni volt, szóval...ne szóld le őket :wink: *meggyőződése hogy értelmesen ír*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:55

Értelmesen írsz * Ölelés* Húh ha meglátják az adminok miket garázdálkodunk itt össze :lol: Sebaj... // bocsi Sion bocs Con :lol: // Egyébbként ahhoz képest hogy nemrég kezdted igen ígéretes írásaid vannak. Bárki aki olvassa őket megmondhatja. :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 19:56

Tysson-lar írta:Értelmesen írsz * Ölelés* Húh ha meglátják az adminok miket garázdálkodunk itt össze :lol: Sebaj... // bocsi Sion bocs Con :lol: // Egyébbként ahhoz képest hogy nemrég kezdted igen ígéretes írásaid vannak. Bárki aki olvassa őket megmondhatja. :wink:
Nem áll érdekemben agyondícsértetni magam... :oops: Nem is tudom. Élőben kicsit más volt, de a kezdet kezdetén már komolyan érdekelt a téma. Különben nem lennék itt :roll: És azt mondom, nem bántam meg...jól érzem magam, élvezem az egészet, imádom. :wink: De a te szintedre soha az életben nem fogok eljutni...*visszaölel de el is pirulgat*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 19:59

Ohh... az én szintem? Az írásaid már rég megelőzik azt hidd el... al exikális tudás pedig eltörpül mindamellett... kit érdekel, ha valaki tud Hrammról vagy Tha'usurról, ha nem tud kijtszani egy orkot? Kit érdekel, ha valaki tud midnent Noirról, a két ágazatukról, de nem tud kijátszani egy Noir-papot? Azonban hiába van az, hogy nem tudsz mindent a bosszektákról vagy Morgenáról: már most jól játszod ki a boszorkányaidat :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.21. 20:14

Tysson-lar írta:Ohh... az én szintem? Az írásaid már rég megelőzik azt hidd el... al exikális tudás pedig eltörpül mindamellett... kit érdekel, ha valaki tud Hrammról vagy Tha'usurról, ha nem tud kijtszani egy orkot? Kit érdekel, ha valaki tud midnent Noirról, a két ágazatukról, de nem tud kijátszani egy Noir-papot? Azonban hiába van az, hogy nem tudsz mindent a bosszektákról vagy Morgenáról: már most jól játszod ki a boszorkányaidat :wink:

Hát...köszönöm szépen drága Tyssie-m, nem tudom... :oops: Nah akkor msn-en pusztítsunk tovább, nekem semmi kedvem balhézni a modikkal (vagyis...téged arra kárhoztatni hogy neked kelljen :D )
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 20:16

Én is voltam már modi itt... nem meséltem? :lol: Háh egy ex-modival van dógod drága... legrosszabb esetben törlik az accomat.. mi az nekem :lol: De már ezért a beszélgetésért megéri :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.07.21. 21:04

Tysson-lar írta:Én is voltam már modi itt... nem meséltem? :lol: Háh egy ex-modival van dógod drága... legrosszabb esetben törlik az accomat.. mi az nekem :lol: De már ezért a beszélgetésért megéri :)

Mi a Ranagol? :)

Mi történt itt a modiságoddal?
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.21. 22:26

ŐŐ... lemondtam :wink: Részletekért zargasd az adminokat. :D

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.22. 17:15

Az egy csúfos történet, barátom! :D Büszkéélkedhetsz vele mindenkinek nyugodtan! :D

De amit itt Laylával műveltetek...-.- :D

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.22. 17:48

Ehh... új jelentést adot az eset a M* szónak... már érthetem egy RPG-re és egy RPG-sre is :lol:
Elnyerte a tetszésed, mih? :lol: Szeretném ha ígyis szeretnél :K Szeretem ha szeret. :oops: :P Ez a rush pedig jól esett. :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.23. 15:17

Tysson-lar írta:Ehh... új jelentést adot az eset a M* szónak... már érthetem egy RPG-re és egy RPG-sre is :lol:
Elnyerte a tetszésed, mih? :lol: Szeretném ha ígyis szeretnél :K Szeretem ha szeret. :oops: :P Ez a rush pedig jól esett. :)

Óh, beszélgethettem egy ex-modival. Minő megtiszteltetés! *elmosolyodik és kacsint egyet :wink: * Hmm, tudod hogy én szeretlek...emlékszel még arra a kis versikére, amit nem is olyan régen költöttél? Amin annyit nevettünk... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 141 / 300 • 1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok