• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az ynevi fajokról

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
274 hozzászólás • Oldal: 5 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.16. 10:33

Terra!

ezt böngézd végig!

-Egyébként a metorph számomra teljesen semleges faj. Ha valaki válozatosságra vágyik próbálja ki, csak vigyázzon, nehogy likantrópnak nézzék! :D

edited by Yvett - túlságosan széthúzta az oldalt a link ...
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.16. 12:30

Orwen

Mostmár rémlik a metorph faj! Hát nekem van vele egy eléggé rossz emlékem és ezért nem tudok jót mondani róla.

Nagyon erős faj, ami azt illeti és nem lehet vele jól csapatott alkotni, ráadásúl ő lenne a csapt joly-joker-e(repülés,úszás,mászás,...) vagyis sok mindent elhappolna a többiek orra elől a kaland során ami kicsit élményrontó lehet. Amiért még nem lehet jó csapatjátékos az pedig az asztrálja miatt mert pl 1 medve alakban lévő metorph egy kis ingerlésre-a jó asztrálja meg a faji hátránya miatt-szétveri az egész partyt...

Én nem engedném meg...
Így is elmebetegekkel játszom:) nem hogy 6os asztrálú karaktereket a kezükbe:D

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

Metorph

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.08.16. 15:31

És mit mondanátok arra,ha KM-ek lennétek,és engedélyeztétek volna előzetesen a metorph karaktert,és az egyik játékosotok ezt mondaná:"metorph akarok lenni,egy metorph harcművész,mert végülis ember,különleges képességekkel!"hm?

Egyébként ez pont a wierről jutott eszembe,mert sztem ahogy a wier is,úgy a metorph is szinte bármi lehet,mert ugyanúgy később derül ki,hogy mi is ő,addig pedig ugyanolyan mint egy ember,kivéve a képesség-módosítókat.nem?
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.16. 15:34

Egyre inkább úgy érzem, hogy ezek a kiegek sablonfantasy ötleteket akarnak átültetni a játékba. Ezzel mint KM nem értek egyet és ilyesmivel nem fogom elszúrni a játékot. Say NO to metorph.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.16. 18:49

Ok, I SAY NO TO METAMORPH. :D Nyomeg... nem szeretem ha a Jk-nak olyan igényei vannak, mint: Sacron, Ilfind, Ginsour és egyebek mint játszható faj... vagy Lizardman, erdőpille és egyebek...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.16. 21:01

shirin!

Ha a JK-d IGAZI életútjátékot akar, akkor gondolja meg legalább 4x, hogy milyen karaktert akar, ha meg csak egy "eldobható" karakter lesz akkor úgyis teljesen mindegy. :evil:
Tudom, hogy rettentően unalmas, de akkoris csak a haverommal tudok jönni aki 3 éve játszik ugyanazzal a tűzvarázslójával. 9. szintű...
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Welina Shire » 2006.08.16. 21:57

Orwen del'Correl írta:-Egyébként a metorph számomra teljesen semleges faj. Ha valaki válozatosságra vágyik próbálja ki, csak vigyázzon, nehogy likantrópnak nézzék! :D
Furcsán hangozhat, de egy másik világban, saját szórakoztatásra és a kari hangulatosabbá tételére alkottam két metorph karit. Persze szigorúan saját elképzelés alapján egy inkvizítorklán - az adott világon elég beleszólási lehetöségem és jogom volt az adott klánon belül bizonyos rangokkal rendelkezök megválasztáshoz - hasonszörü nötagjai közé vittem öket. Persze MSN-es játékban és fórumon is jó szórakozás volt kijátszani, a néha önkontrolljukat vesztö fejvadász-jellegü karaktereket - értsd, mint a wier, ha nem jut idöben vérhez, ám mindkettönél más reakció váltotta ki a reakciót. Bár egykor az adott játéktéren egyébként eléggé keveset megjelenö karikról van szó, az élményért megérte.
Igaz, így visszagondolva szükségem is volt, hogy tápláljam velük az idönként megcsappanó önbizalmam. :oops:
Szóval szórakozásnak jó volt alakítani öket, de csak azért, mert a másik JK is élvezte a velük való játékot.
Végülis mindenki másért választja az önkifejezés vágyának eme formáját. :roll:

Ui.:
Természetesen mindezen élményeim KM nélküli játékokra vonatkoznak.
Welina Shire
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 49
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.17. 9:16

Egyébbként az a kompromisszum, amire fajok esetében képes vagyok, az mondjuk annyi lenne esetemben, hogy esetleg játékba engednék olyan dzsadot, akinek a vérében dzsenn vér kering, vagy olyan toronit, akinek a vérében kyr vér van... esetleg olyan ervet, aki crantai ősöktől származik, ezért külsőségekben hasonlthat esetleg, vagy mondjuk dolamin - jáj nem tudom jól írtam-e le :roll: - származással büszkélkedő quirron származású valakit játékba engedek... mert végülis miért ne teném? Mondjuk... ezeket asszem nevezhetjük nyugodtan alfajoknak, merthát egy dzsad és egy lupár között rengeteg különbség van... igaz, nem annyi mint egy félelf-ember között, de különbségek akkoris akadnak. Egyébbként szerintem érdekes lenne ilyenekkel színesíteni egy karaktert... pl tudta valaki, hogy Isshae Ianarak nem egészen kyr vérű? Azaz van benne vad barbár vér is... innen a természetének egy része... nomeg színesek az olyan karik, akik mondjuk niarei származásúak, fél erv-toroniak, dzsadok de mégis mondjuk Gianagban élnek és hasonlóak... feelinges egy dzsad származású boszorkánymester abasziszban, vagy mondjuk egy lupár származású tőrkard-bajnok SHadonban... de még ezernyi ilyen öszeállítást lehetne írni... kyr származású lar-dori adeptus :roll: Meg lehet oldani akár ezt is... nekem pl: toroni tűzvarim is van. Elviekben lehetetlenség, hogy egy toroni nemes tűzmágiázzon... hiszen az Ordani praktika! De ondjuk legyena család száműzött, telepedjen le a szabadosságáról híres Hesterdanban mondjuk, és legyen az ifjú rakoncátlan, a törzsgyökeres toroni hagyományokra fityet hányó... álljon össze egy renegát rodnai tűzvarival, és mivl jelen helyzetben mindkét ifjú Sogron szolgálója - a toroni nemes is, mert mondjuk pont azért száműzték a családot, mert az Egyház ellen foglalt állást...- így a közös szlak is megvannak... a sogronita rakoncátlan nemesifjú eltanulja a sogrinta tűzvaritól a mágiát, és hatalmára ébredve otthagyja családját és midnenét... a tűzvarit megöli, mivel már nincs rá szüksége, övé a hatalom... és elindul hogy befolyásra és hatalomra tegyen szert... ehhez pénz kell---> szerencsevadász lesz. Kyr vér is van az ereiben, nagyon minimális, quirron hatások a toroniakkal ötvöződve egyesülnek személyiségében, és a szerencsevadászok életét éli... szentem az iylen koncepciók érdekesek... amikor több alfajt keresztezünk úgymond szeméyliségben és származásban is...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.21. 15:23

Kicsit érinti a témát,de azért ide írom.
Yneven olyan hogy vérsör nem létezik?????
Csak kérdem, mert valahol hallottam-nem tudom hol- és megindította a fantáziámat...
Mellesleg a wier a kedvenc fajom és egy kis inyencséget szeretnék neki:)

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 20:19

Vérsör? Sztem létezhet... ha létezik, akkor biztosan a tharriták kedvenc itókája :lol:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.21. 22:59

Terra Firox írta:Kicsit érinti a témát,de azért ide írom.
Yneven olyan hogy vérsör nem létezik?????
Csak kérdem, mert valahol hallottam-nem tudom hol- és megindította a fantáziámat...
Mellesleg a wier a kedvenc fajom és egy kis inyencséget szeretnék neki:)

AVP

Vérbor, Klingon specialitás :D
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 23:02

Vezessük be akkor a véres töményt is :twisted: Csakhogy legyen mit innia Tharr bosszúállójának :P

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.22. 3:18

sztem akar letezhet is olyan :D

Ime itt arecept,mely a fantaziam szulotje:

Vedj egy korso sort/bort.
Egy izles szerinti alanyt/allatot majd annak egy er felvagasaval engedjuk bele a veret a korsoba szinten izles szerinti aranyban.Keverjek el es fogyasszak egeszsegukre

:lol: 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 7:57

:):):)

Hát igen így is lehet, de vmi komolyabbra gondoltam!:D
Vér érlelés... Végtére is ha megoldható az, hogy ne alvadjon meg a vér akor ennyi erővel utána meg is érlelhető, kifőzhető vagy mit tudom én...

Hümm sztem nem is rossz a wier toroni tűzvarimnak akor megvan a kedvenc itala:):D

Az biztos, hogy egy alkoholista állatot csinálok belőle!!!:D
Nem is rossz legalább lesz mire fognom, hogy amikor a többiek megérkeztek a városba miért csak a hamvait találták, meg engem:D

Habár nem emléxem, hogy lehet-e varizni bódultan,de lehet hogy nem.
Nem baj! Megoldom:D

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.23. 13:02

Terra Firox írta:Mondjuk, ha egy wier nem olyan állapotban van hogy 5napig nem alégítette ki vágyait akor lehet hogy lebukik,de ha van 1 csöp esze akor még az istenek sem látják meg

Amúgy inkább vámpír mint 1 bűzös ork.. utaztam már zsúfolt vonaton

És 1 egyszerű paraszt nem hiszem hogy tudna olyat hogy vámpír, sőt sztem Ynev lakosságának a fele nem is tud a mágiáról... max a papi/isteni csodákról...

De KM függő lesz hogy mien a kaladban az NJK és hogy mivel mehet az "ember" oda.

Látom nem sikerült meggyőznöm téged. :D:lol: Az ork legalább nem kóstolgat meg, :P :twisted: és nálam azért a parasztok is ismernek mende-mondákat, meg hírhedt szörnyeket.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
274 hozzászólás • Oldal: 5 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19

Vissza: Csevegõ