ezt böngézd végig!
-Egyébként a metorph számomra teljesen semleges faj. Ha valaki válozatosságra vágyik próbálja ki, csak vigyázzon, nehogy likantrópnak nézzék!

edited by Yvett - túlságosan széthúzta az oldalt a link ...
Moderátor: Admin
Furcsán hangozhat, de egy másik világban, saját szórakoztatásra és a kari hangulatosabbá tételére alkottam két metorph karit. Persze szigorúan saját elképzelés alapján egy inkvizítorklán - az adott világon elég beleszólási lehetöségem és jogom volt az adott klánon belül bizonyos rangokkal rendelkezök megválasztáshoz - hasonszörü nötagjai közé vittem öket. Persze MSN-es játékban és fórumon is jó szórakozás volt kijátszani, a néha önkontrolljukat vesztö fejvadász-jellegü karaktereket - értsd, mint a wier, ha nem jut idöben vérhez, ám mindkettönél más reakció váltotta ki a reakciót. Bár egykor az adott játéktéren egyébként eléggé keveset megjelenö karikról van szó, az élményért megérte.Orwen del'Correl írta:-Egyébként a metorph számomra teljesen semleges faj. Ha valaki válozatosságra vágyik próbálja ki, csak vigyázzon, nehogy likantrópnak nézzék!
Terra Firox írta:Kicsit érinti a témát,de azért ide írom.
Yneven olyan hogy vérsör nem létezik?????
Csak kérdem, mert valahol hallottam-nem tudom hol- és megindította a fantáziámat...
Mellesleg a wier a kedvenc fajom és egy kis inyencséget szeretnék neki:)
AVP
Terra Firox írta:Mondjuk, ha egy wier nem olyan állapotban van hogy 5napig nem alégítette ki vágyait akor lehet hogy lebukik,de ha van 1 csöp esze akor még az istenek sem látják meg
Amúgy inkább vámpír mint 1 bűzös ork.. utaztam már zsúfolt vonaton
És 1 egyszerű paraszt nem hiszem hogy tudna olyat hogy vámpír, sőt sztem Ynev lakosságának a fele nem is tud a mágiáról... max a papi/isteni csodákról...
De KM függő lesz hogy mien a kaladban az NJK és hogy mivel mehet az "ember" oda.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó