Moderátor: Admin
Terra Firox írta:Halik!
Nos az Órával vannak gondjaim, ugyanis mi a +1 GMT-be vagyunk,de az alap felállás az a +2ben van azszem, és én átállítottam +1-re így minden idő -1 órában van szal most nem 11:03 van hanem 10:03...
AVP
Terra Firox írta:Halik!
Nos az Órával vannak gondjaim, ugyanis mi a +1 GMT-be vagyunk,de az alap felállás az a +2ben van azszem, és én átállítottam +1-re így minden idő -1 órában van szal most nem 11:03 van hanem 10:03...
AVP
Con Larrodan írta:IgenSajnos a phpBB nem kezeli a téli-nyári idõszámítást... ^^"
Ne engem kövezzetek meg... ^^" Profilban +2-re kell állítani az idõzónát és már kész is
Clanas írta:Új Kaland...
Ez a topic nem ér semmit, használhatatlan, tele van spammelve ((hogy jön az új kalandhoz az, hogy egy wier hol tanulhat s hol nem? Én abban a naív hitben éltem, hogy oda benézek és kiválasztok egy kalandot, ha van. Ennek ellenére mindenki odafirkál mindenfélét!)).
Clanas írta:Javaslatom: Indítsunk egy új boardot, ahová a km-ek új threadként nyithatják meg a kaland hirdetéseiket. A thread címénél már jelölheti, hogy nyitva van-e még a kaland (azaz be lehet-e szálni), avagy zárt (azaz már nincs szükségük több jk-ra). Ezeken a threadokon belül aztán a km leírná a kaland alapjait, és a jelentkezők ott megbeszélhetnék mindazt, amit most az új kaland threadban is megbeszélnek, csak ott nem lenne baj, nem zavarná az átláthatóságot. Tehát egyben játék előtti megbeszélés helye is lenne, de mivel nem folynak össze a többi kalanddal (hiszen új threadban vannak...) nem lenne az egész átláthatatlan és kusza.
Pl: Kalandx (nyitott)
vagy
Kalandy (zárt)
És így tovább.
Clanas írta:Ez így érthető?
Vélemény?
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó