csak arra akartam celozni,hogy ha mar km az ember nem kell mindig mas otletet kovetni...olykor nem art egy kis sajat sem meg akkor is ha vegul kiderul,hogy nem volt jobb...elobb utobb ugyis belejon az ember...amr aki szeret meselni
Óh, tudom, hogy hogy értetted -hidd el, viszek bele saját ötleteket, de ragaszkodom ahhoz a sztorihoz, amit Tyss kitalált, ugyanis még nem vagyok olyan szinten, hogy magamtól megírjak egy egész kalandot...tulajdonképpen semmilyen szinten sem vagyok...bár, amit eddig pozitív értelemben elértem, az Hakea érdeme csak nehogy elbízza magát, tudom hogy képes rá
Ne csináld ezt. A végén addig magyarázod, hogy milyen rossz és tapasztalatlan szerepes vagy, hogy az agyad követi a parancsot. Majd a kaland végén kiderül, hogy milyen volt, ha meg valami tényleg nem fog tetszeni, úgyis szólunk. Nyugi. Csak élvezd. Nem kell más.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Jájj ez az utolsó mondat nem kellett volna... Tudod, a Road-nak (nem tudom, ki ismeri az együttest, de maga a szám bombasiker) van egy ilyen dala, és...hát izé, enyhén szólva...na a lényeg, hogy hallgasd meg, és aztán megérted, miért kell röhögnöm mindig, ha meghallom...
Az a Road szám jó Én nem erőltetek Layla-ra semmit, elmondom a véleményem, ő eldönti, úgy szeretné-e csinálni avagy sem. De... segítség azért kell. Mert monnyuk pölö Limi karijának bemesélését át kellet tárgyalni... nyo midnegy. Ameddig kell segtség, és igény van rá, Layla rendelkezésére állok, azt hiszem a JK-k is örülnének ennek, mert akkor a kaland is pörgősebben menne
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tyss, egyébbként is pörgősen fog menni a kaland...ezt megígérhetem a jk-knak Legalábbis, amennyire időm engedi...és ha már a Road-nál tartunk, akkor: so what?
So What? Lets F**k
Számszöveg, cenzúrázva! nem szeretném a véleméynem rád eröltetni, nem szeretném sem elnyomni a saját elképzeléseidet... ameddig szeretnéd, addig segítek.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
az MSN bek*ph*tja, mert egy labilis sz*r. Néha rosszabb, mint a windows. Amúgy meg nem árt egy kezdő KMnek a segítség, csak nem kell túlzásba vinni. De szerintem majd megtalálják a közös hangsúlyt.
Őőőő ... nem tudom, hogy nekem tűnt e csak fel, vagy direkt így van-e, de a topic címét nem Torozon tavernájának írják véletlenül? Ha korábban már ez meg lett vitatva, akkor bocsi, csak most valahogy feltűnt és nem hagy nyugodni.