• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 187 / 300 • 1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 300

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.05. 20:56

Nah akkor most magyarázd el Tysson: mi értelme annak, hogy töketlenségeket írkálsz a tavernába?-.- Itt a kalandozók úgy látom csa még jobban megfáradnak... :lol:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.05. 20:56

Elloptad az agyam szemét dög! :evil: AKAROM VISSZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :twisted:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.05. 21:07

Meridian, nem töketlenség amit irkál Tyss, csak a szavak mgé kell látni.... :roll: Nekem sikerült. Tyss, neked csak annyit mondok: nem kell becsokiznod, miért tennéd, ha ott van neked a vattacukor is? És ki mondta, hogy az a szerencsétlen fekete birka, aki akarata ellenére lett olyan amilyen, eléri azt a botot...? Nem olyan biztos az..... és ha nem is akarja megkaparintani? Jó neki ha vezetik.... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.05. 22:12

nyugalom mélye tisztelt Yvet kisasszony, nem szoktam értelmetlenül vitatkozni, általában beszélni sem, hacsak nem vagyok nagyon részeg, vagy nagyon másnapos :P :oops:
Mindenesetre ha veszekedni, vagy szitkozódni akarnánk, akor átmennénk Pm-be, mert MSN-em most sajnos nincs, de ha csak beszélgetnénk, vagy vitáznánk, azt ugyen had tegyük már kedvünk szerint, ha ezzer nem sértjük a közjóizlést :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.05. 22:35

Kisasszony... :P A helyes megszólítás: Asszonyom ... :roll:
Ez már átment értelmetlen vitába, azért szóltam.
Közjóízlést egyenlõre tényleg nem sértett, viszont a szólásom arra akart irányulni, hogy ne is tegye. Ennyi. :) (Bár amikor már egymást és saját magatokat hülyézitek le ... :roll: )
Nya - a többit pm-be, kérlek!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.05. 22:44

Én sem azért szólok. Folytak itt már parásabb viták is, mint ez. Egy kis mezei hülyézés még belefér, szerintem. Még bele sem jöttünk igazán, de megnyugtatlak, ne is fogunk.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.05. 23:36

Igaz - folytak már itt parázsabb viták is, de én nem szeretném ha ilyen miatt ez elõfordulna - és meg sem érné... Elvileg kultúráltak vagyunk... akkor úgy is kéne viselkedni - tehát maradjon minden és mindenki normális.
"Megnyugtattál", hogy nem fog tovább fajulni. :roll: - és gondolom tisztában vagy vele, hogy nem is érdemes odáig eljutni...

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.06. 6:10

Engem csakis a vattacukor éltet. Amiatt róótsaszín az életem. Szeretem a vattacukromat. Csak általánosságban fogalmaztam meg az egészen, az általános birkára... ebbe belegondolni is szörnyû... én tiszta feketének érzem magam, ha abba gondolok, hogy nekem csoki nélkül is sikerült midnaz, ami a pásztoroknak. Elvégre az én vattackrom van olyan szép és jó, mint az olló, a toll, a kultúra, az érme, vagy a kereszt... sõt. Az én vattacukrom mindõjük közül a legmagasabb rendû. Egy Korn szám cukorka :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.06. 6:22

Na jó, ezt megpróbáltam értelmezni, de.... ebben most elõttem is vannak homályosabb részletek :lol: Nade ha már Taverna, akkor avassunk be mindenkit. A lényeg, hogy vannak árnyoldalai is az életnek, amikor azt várjuk hogy boldogok legyünk, de amikor végre kéznél a vattacukor -boldog idõszak várható-, akkor már elõre rettegünk attól, mi is vár ránk tulajdonképpen, ez a színes, gyönyörû állapot mikor is ér véget.... :roll:
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.10.06. 10:24

Az élet nem vattacukor de ha vki vidám és próbál nem tudomást venni a szükséges bajokról akkor lehet vattacukor az egész :D
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.06. 13:15

Persze akkor, ha az ember hajlandó tudomást venni arról a sok rózsaszínségtõl, amit képes kapni másoktól. Mivelhát manapság nem átlagos boldognak lenni... -hozzátéve, még inkább erre a 2006-os esztendõre modnanám hogy inkább boldogabb lehet az ember, mint egy 1567-esre, vagy egy 1870-esre, vagy egy 1930-asra...- ezért az ember hajlandó nem tudomást venni, elsiklani a boldogító tényezõk mellett. Mindössze arról van szó, hogy nagy letargia egyeseknek megtapasztalnia a boldog oldalát az életnek. Szeretek önsajnálni néha...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.06. 14:16

Mindenkinek van egy "depis" énje, egy önsajnáló oldala, egy önkínzó része, ami befolyásolhat egy elég gondolkozásvilágot... én ezt utálom megtapasztalni. Megesett már nemegyszer, de így utólag csak megvonom a vállamat, és visszakérdezek: "És akkor mi van? Ugrojak le egy hídról, vagy mit vársz?" Lehet az élet szép is, csak néha... de ezért a pár szép, kellemes óráért már érdemes élni....
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.06. 14:42

Az életnek túl nagy feneket kerítenek, és mindenki rettentõ komolyan veszi saját magát.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.06. 15:01

Van, amikor jó, hogy komolyan vesszük saját magunkat -elvégre ez a földi élet is csak egy állapot, viszont az egyik legfontosabb állomás.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.06. 15:40

nah vége a melónak mára... mindenkinek jó hétvégét... BYe-bYE :hali:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 187 / 300 • 1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok