Ha tetszik Limenelnek, tetszik nekem is Jah és... infó kellene Szívem szerint Hakeát kérdezném meg, de õ most nicsn itt... mi van a Mayhemmel? Keresgetem már egy ideje dee... nem találom... áll még az együttes? És ha igen ki van még meg belõle, és azok közül ki ül börtönben ha ül egyáltalán? Nem azért kérdezem mert szeretném, hanem mert tanulmáyaimhoz fog kelleni Metális tisztaságról kell értekeznem... ahhoz meg kell egy kevés anyag a Burzum-Mayhem ellentétrõl....
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Két dolgot fûznék megintcsak hozzá a klikk és stílus részhez:
1: Ezek szerint itt egy halom rocker-plázacica gyûlt össze?!
2: Azt azért ne feleddjük, hogy a mi kis szerepjátékos társaságunk is egy kilikk, ha jól belegondolunk. Úgyhogy csínnyán azzal az elõítélettel, mert magunkat is minõsítjük éppen, mint közösséget, amihez tartozhatunk.
Nya jó, de egy blekkes klikk azért mégiscsak más mint egy szerepjátékos... jóval szûkebb körû, és jóval több szabály hálózza be... mármint egy blekkes klikknek meg van azért határozva, hogy hogyan öltözködjön az illetõ, hogyan godnolkozzon, miylen zenét szeressen, milyen életvitelt folytasson stb... egy szerepjátékos klikkbe meg nincs. Mondjuk jó ha igényes black-esek állnak össze, mert akkot nagyon jó társaság verõdhet össze... az én környezetemben 2-3 ahsonszõrû srác van, az már egy klikk Csak össze kellee járni mondjuk... ami mivel hát nem történik meg, ezért az én környezetemben a black metal, ahogyan a death és a többi keményebb mûfaj is... nem létezik klikkekben, csak 200-ból 1 ember hallgatja... kb ennyi...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
-.-
Nem puncsolok. Csak próbálok kedves lenni. De ha nicns rá igény, nem kell annak lennem. Lehetek bunkó is...
Mondjuk Schinter, szentem ótvar a képed. Cseréld le.
Ez jól esik? Szentem nem feltétlen kellene ilyeneket mondani senkinek... de modnom, lehetek bunkó is ha arra inkább van igény...
De mi a problémád a képemmel? Egy szép japcsi csajszi. Jelen esetben pedig szuke. Amúgy Quatorhoz viszem. És Tyssnek igaza van. Én sem fikázom a te sötét mágusodat, mert mér tenném? nem jön be, de ha neked tetszik, akkor oké.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
És sinin... ha már itt tartunk, leszokhatnál a karifikázásról is... én már leszoktam ha nem tûnt volna fel (és tuom, nekem is szar a képem de nem fogom lecserélni)
Merid.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Még egy utolsó off Sininek de részemrõl csak azért, mert nem képes megérteni, amire megkértem... csak egy kívánságom lenne ~> Reagokba ne írd meg nekem, mit tegyek! Mit hogyan írjak, mit hogyan tegyek... van privi is. Már nem sokáig tûröm el, kioktathatsz, hisze jóval többet tudsz, de nem kell feltétlenül mindenki elõtt beégetned. Layla.
Egybként tényleg Dimmu-s kép Már vártam mikor fedezi fel valaki... Nem az official site-ról szedtem le, hanem egy dark-metal art site-ról... tiszta jópofa, mih?