Ígí is ki lehet játszani egy karit sinter... de esetleg az ilen gondolatokat megtarthatnád magadnak, de ha nem akarod, leírhatod felõlem. Csak néharosszul esik. ennyi. Téma éezárva.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ez a háromszázadik reagom. Tudom, a nagy öregekhez képest eltörpül és a ma csatlakozottakhoz képest elmegy, de én akkor is örvendek, hogy ennyit hallgattátok az agymenéseimet mind kalandban, mind azon kívül.
Remélem mindenki elolvassa aki valamilyen úton-módon kapcsolatban van velem (JK-k, KM-ek, stb...)
A mai nap egy kicsit rossz volt a netelérhetõségem. Bütyköltem, teszteltem, kerestem a hibát eredménytelenül. Este 11 óra óta a neten böngészem a hiba miértjét, de belefáradtam mostanra. Elvesztem a rengetegben és már nincs semmi erõm, hogy bárhová is írjak értelmeset.
Jelenleg mûködik az oldal, remélem így is marad - és akkor holnap pótolom a hiányaimat.
Yvett
(Ui.: Ha valaki számítástechnikai zseni volna köztetek magyarázza el nekem akár priviben is, hogy hogyan lehet az, hogy csak ez az egy oldal nem töltõdött be rendesen. Rosszabb volt mint egy modemes internet eléréssel. Más lapokkal is volt gont betöltõdés szempontjából - és csak délután! - , de akkor sem volt annyira akadozott és lassú mint az OM. Valaki homályosítson fel errõl - ne hagyjátok, hogy hülyén haljak meg... )
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Elõször is, gratu, Quator! Szerintem elég aktív tag vagy, itt nem csak a hsz-ek száma számít, hanem az is, mennyit vagy az oldalon... és jééé, én is átléptem a 400-as határt Layla. ^^
Szeretnek kepet feltolteni valahova, de a kepfeltoltes.hu-t nem érem el. nemtudtok valamilyen tippet adni? Más: a régi war3-as megjelenítésnél mióta nem lehet beállítani, hogy az új hozzászólásokat tegye elõre, és miért?
Elõre is köszi!
Dianne
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Quator, az a jó, ha aktív vagy, maradj továbbra is ilyen! Én is ezt teszem, csakhát nincs olyan kaland, amiben jk lennék... sajnos Dianne, feltölthetsz képet akár http://www.photobucket.com-on is, csak oda regizned kell, de tutira megéri! Layla. ^^