Akkor a boldogsághormonok elkezdenek nevetõgázt termelni, és ha abból feltöltõdsz, akkor felemelkedsz. De ha abbahagyod a csokievést, akkor visszazuhansz!!
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Te jóisten. Ez olyan, mint hogy cigizel, és ugye egy szál 8 perccel megrövidíti az életedet. A nevetés viszont meghosszabbítja. Tehát, ha kiröhögöd magad, hogy milyen hülye vagy amiért leszívtál egy cigit, akkor nem lesz sem rövidebb, sem hosszabb az életed XD *megõrült* Layla ^^
Szomjas vagyok. Kóla nincs nálad? Itt csak tea van, az is meleg. És átírom a reagot. Muszáj, de mégis... nem akarom hogy halál legyen még a vége elõtt Layla
Üdv. Tudom hogy nem túl jó dolog amit most írok de kérem fogadjátok el anélkül, hogy mindenféle rágalomhadjáratba kezdenétek. A tegnapi napon a magánéletemben történt valami ami az egész életemet felforgatta, a teljes jövõképemet romlásba döntötte. Nos a lényeg az lenne hogy nem tartom valószínünek, hogy túl sokat látnátok a jövõben az oldalon egy ideig. Az okom roppant egyszerû. Élni sem nagyon van kedvem... Talán egy idõ után majd rádöbbenek hogy inkább jobb lenne valamivel elfoglalnom magam, de ez jelenleg még nem jött el. Szóval mindenkinek további jó játékot, és ne haragudjatok rám!
Sion
Ui: Könnyûléptû, ha beindulna a kalandod mielõtt visszajönnék, akkor bocs, tényleg nem akartalak átverni.
Jájj Sion... hiányozni fogsz... és remélem, mihamarabb rendezõdnek a dolgok, ha még ez egyáltalán valószínû... kitartás! Legyél erõs, sokszor kell annak lenni az életben... és remélem, hallunk még felõled... szia. Layla.....
Jáj... admin nélkül maradtunk INDUL A BULIIIII Flame, offok ezerrel, modikat kiebrudaljuk, mijenké az ódal!!!!!
na jóh... talán mégse De most jó fiúknak és lányoknak kell lennünk, mert ha admin nélkül gázokat csinálunk, akkor lesz baj. Én ezért javasoltam Connak, hogy csináljunk egy flame topicot, ahol lehetne a kényesebb üygeket intézni, ne a tavernát szennyezzük hasonlókkal... az ötlet el lett vetve igaz, de én továbbra is azt mondom, nem lenne hülyeség készíteni egy ilyet...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Holnap hmmm.... 3 után szabad vagyok. 6-7 ig ráérek. gyere át, dumálunk egy jót. Meg adok zenét. Vader & Sepu & Emperor & Satyricon & Korpiklaani lehet... Fear Factory is ha kõ. nya... várlak. Pápás.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr