• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 212 / 300 • 1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 300

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.25. 7:00

Tysson-lar írta:Jáj... admin nélkül maradtunk :cry:
INDUL A BULIIIII :P :P
Flame, offok ezerrel, modikat kiebrudaljuk, mijenké az ódal!!!!! :evil: :evil:
:nesze: :uzi: :razos:
Mikor azt mondtam, hogy kis idõre eltûnök elvileg úgy volt Sionra hagyom az oldalat, de neki sokkal komolyabb dolog "jött közbe" mint nekem, így mégiscsak maradok. A miértet egyik esetben sem muszáj firtatni ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.25. 13:39

Con Larrodan írta:
Tysson-lar írta:Jáj... admin nélkül maradtunk :cry:
INDUL A BULIIIII :P :P
Flame, offok ezerrel, modikat kiebrudaljuk, mijenké az ódal!!!!! :evil: :evil:
:nesze: :uzi: :razos:
Mikor azt mondtam, hogy kis idõre eltûnök elvileg úgy volt Sionra hagyom az oldalat, de neki sokkal komolyabb dolog "jött közbe" mint nekem, így mégiscsak maradok. A miértet egyik esetben sem muszáj firtatni ;)

Egyetértek. Nyugalom, jók leszünk :lol:
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.25. 15:21

Üdv!

Inkább legyünk rosszak és ne írjunk semmi kivetnivalót, hogy Con hiába meressze ránk vigyázó szemét! :villas: :P :wink:

Egyébként remélem minden rendbe fog jönni és régi Adminjaink ismét együttes erõvel tudják majd a s***ünket rugdosni a kihágásainkért. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.25. 15:24

Ó az én seggemet midnenki hagyja az oldalon... na jóh, egyv alakinek megengedem hoyg birizgálja... nem, nem chris :evil: Neked még mindig távol kell maradnod tõle... nem, nem meridian, neked is :evil:
:lol: Meri! Jösz akkor ma? :)
Jah, és tegnap este Hakeával arról bezséltünk, jópofa dolog lenne egy Flame topicot csinálni. Nem tudom, szerintem jó ötlet lenne, a nagy oldalakon bevált szokás lennie egy ilyen dühönõnek. Szeritnem tisztán maradna a taverna meg a többi topic, mert a gázosabb, érzékenyebb témákat ott lehetne elintézni, így nem lennének szeirntem olyan bajok, mint amiylenek az utóbbi idõben voltak... Con? Továbbra is azt mondod, fölös lenne?

Jah és még valami... úgy néz ki Eldwyr tud jönni 3.-án le a találkára. Valaki tud még jönni esetleg? Sini? Limi? Sini úgyse nézi a tavernát... jó lenne szólni neki, hogy akkor mi van...

Jah és Con... ma van a szülinapod?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.25. 18:08

Lehetne egy szavazást indítani... kell-e dühöngõ vagy sem.

Tyss: pm ment.

Délkör
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.25. 18:37

Szerintem tök felesleges a dühöngõ. Akinek vmilyen baja van a másikkal, azt úgyis elintézhati MSNen. Egy dühöngõ csak a problémák hivatalos mindenki elé kiteregetett szítása lenne, ami nem kell az oldalra. És erre már jó sok példa is rámutatott.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.25. 18:45

Én is hasonló véleményen vagyok, cska nem akartam ennyire erõteljesen megfogalmazni. de Limi áthidalta a problémát... :wink:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2006.10.25. 19:10

Bár én csak nagyon ritka vendég vagyok errefelé - helyesebben: életjelt ritkán adok magamról - azért mégis szeretném, ha elmondhatnám a véleményemet.
Nem szeretném ezt a dühöngõ-topicot.
Ez az oldal nem errõl szól, hanem egészen másról: kikapcsolódásról, önfeledt játékról, szórakozásról.
A mindennapi életben is az a jobbik megoldás, ha az ember a problémáit az ajtó elõtt hagyja, és nem viszi el magával a vendégségbe.

Azért szerettem meg ezt az oldalt, mert sok érdekes kaland futott mindig.
A Tavernába meg kimondottan tanulni jártam /én, az Ynevrõl mit sem tudó "öreganyó"/.

A RÉGI Tysson, Limenel, Könnyûléptû és még sokan olyan tanulságos vitákat folytattak itt, hogy mindig örömmel olvastam.
Nyoma sem volt indulatoknak.
És igy volt ez jó.
És igy lenne ez jó a továbbiakban is.
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.25. 19:22

Az ÚJ Tysson szerint pedig egy Flame topic sok mindent meg tudna oldani. Bár ha az oldalon véleménykisebbségben vagyok, fölös volt feldobni a dolgot, tárgytalan... Szerintem az indulatokat egyébbként kezelni kell és nem elfolytani. Szeritnem egy probléma nem szûnik meg attól még, hogy törlõdik egy topicból, vagy zárolva lesz... leginkább ez elhatárolja az embereket egymástól, még inkább elszigeteli egymástól a feleket. Legalábbis eddig így volt azt hiszem. ha nem lenne egybõl moderálva egy vita, hanem szépen lezajlana a maga módján, akkor a probléma magától megoldódna. Olyan nincs, hogy egy vitának ne legyen vége. Ha nem végzõdik is kompromisszummal, az egyik fél midnenképp kiszáll, ami azt jelenti, a másik félnek sikerült valamit elérnie... konfliktusokat így is lehet kezelni. Megmondom õszintén, én msn-n nem szívesen keresem fel a felet, fõleg, mert legöbbször a probléma közösségi eredetû. Vagy csak szimplán nincs meg az a beszédhelyzet, amibõl ki lehetne indulni. Nem tudnék igazán mit mondani. Egy kötetlen bezsélgetés közben a helyzet adott lenne, és a felek vihetnék arra a konfliktus megoldását amerre csak akarnák. Jóh, mondjuk ez egyéni vélemény.... de szeritnem hasznos lenne egy ilyen topic.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2006.10.25. 19:53

Tysson-lar írta: ha nem lenne egybõl moderálva egy vita, hanem szépen lezajlana a maga módján, akkor a probléma magától megoldódna.

Nos, az én emlékezetem szerint nem is olyan rég volt rá példa, hogy egy ilyen vita éppen hogy nem zajlott le szépen, a maga módján, hanem igenis átment személyeskedésbe, vádaskodásba.
A kulturált vitát is tanulni kell ám.

De részemrõl ennyi volt, most megint eltûnök egy idõre.
Ti majd eldöntitek, mi a jó nektek.
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.25. 20:08

Nem tom, Tyss. Szerintem sem lenne jó ötlet... amíg nincs használva, addig jó... ha már használva van.... eddig -ahogy cattie is mondta- nem nagyon sikerült vitákat normálisan levezetni az oldlaon. A feszültséget pedig galád és kövér öcsikéken is le lehet vezetni :twisted: :twisted: (nics is testvérem mongyuk :roll: )

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.25. 20:11

Félre ne érts, nem elüldözni akarlak a flame dologgal. Bocsáss meg ha támadásnak vélted a dolgot, de megvallom õszintén a Régi Tyss dolog nem ettszett annyira... mindegy. Egyébbként az a példa épphogy a moderálás miatt lett olyan amilyen. Vagy 3X lett moderálva a vita végéig, mígnem vége lett az egésznek. Kb 2 napos volt... szeritnem ha nincs moderálva, elhúzódik 3-4 napig, de jól kiveséztük és áttárgyaltuk volna... egy flame topicnak ez a lényege. Azután annak rendje és módja szeirnt a felek megsértõdnek egymásra, de mivel a feszültségforrás már nincs meg, nincs oka egyiknek se kibékülni a másikkal. Az elõbbi módszerrel az a baj, a feszültségforrás duplán akkora erõvel van meg még mindig... nyo midnegy. A léyneg, hogy ha akkor nincs igény a topic létrehozására, és az adminok se nagyon szeretnék, akkor nem lesz. Legyen akor itt a pont...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2006.10.25. 20:24

A RÉGI Tysson kifejezés alatt én csak azt értettem, hogy órákon át képes voltál vitatkozni, sõt szinte elõadást tartani Ynevrõl.
Csupán csak hiányérzetem van, ezem ágában sem volt az önérzetedet megbántani.
Ha mégis igy értelmezted, akkor itt, nyilvánosan kérek elnézést a félreérthetõ fogalmazásért. :oops:
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.25. 20:26

Itt nem a problémák szõnyeg alá söprésérõl van szó, hanem a különbözõ fórumok ideális helyérõl. Az onlinemagus fórumjai a játékkal kapcsolatos topicokról szól. Ha az embereknek egymással van problémájuk, arra ott van az MSN. Ha meg az embereknek a játékkal kapcsolatban van problémájuk egymással, akkor arra ott van a privát üzenet. És csak azért ellenezzük az ominózus topic megnyitását, mert tapasztaat, hogy a fórumozók (köztük én is) nem tudják egy ilyen vita folyamán megtartani a megfelelõ hangnemet. Ez van. De ha ezt tudjuk, akkor próbáljuk meg elkerülni a megismétlõdést. Bõven elég fórum van az ilyen ügyek elintézésére, és nem kellene ezek közé venni az OM-et is.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.25. 20:50

Ámen :wink:
Bocsi cattie egyébbként a félreértést, csak nekem elsõre úgy jött le, mintha bírnálni akarnál így elsõre... :oops: Perzse semmi baj, értemm ire gondoltál mostmár így visszaolvasva :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 212 / 300 • 1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok