KL-el beszéltem, most már õ is visszatér, úgyhogy - bár lassan -, de folytatódik a kaland.
Ui.: a vicc tényleg jó volt!
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
msn-s game: Több ember téynleg ne jelentkezzen!!! 6 JK-nál tartok már Szóval õõõ... nya... nagy party lesz ígyis, úgyhogy... Szóval senki se küldjön már pm-et, mert nem akarok senkit visszautasítani
A fél herés sztorira még emlékszem Huhh... súlyos...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nem akarok ünneprontó lenni, de 6 JK soha a büdös életbe nem fog összejönni egy idõben játszani. Képtelenség. Már négyen is sokan voltunk, ennek sírás lesz a vége. Mindegy...nem szól szám, nem fáj fejem.
Tyssnek: Küldtem neked privit tegnap. Megkaptad? Majd ami nem tetszik azt írd meg, és akkor alakítok még rajta. Ma nem hiszem, hogy nagyon fel tudnék jönni MSNre, mert Kherionékkal asztalizunk, de holnap este leszek valameddig. Majd küldhetnél valamit az UT-s pszírõl priviben, mert az még kínai.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Oksa, küldtem Pszi 1 foka annyi, hoyg tod mi az, és elméleti tudásod van róla... 2. foka az az, hogy tudod a pyarroni pszi néhány alapdiszciplináját használni.. statikus pajzs, emlékfelidézés meg iylemsik... de a dinamikus pajzs az már advancdebb, azt csak 3. fokon tudod, ráadásul azt már másokra is.... 4. fok a Slanok foka, oda csak Slanok léphetnek, aki ide lép, az tudja a Slan pszit... 5. fok a kyr út, a varáázslóké, õk nem tudják a Slant persze.... a többit priviben megkaptam és vissza is írtam... félreértettél egy picit Nem kaphatsz ennyi képzit... szóval... ez is kontrollálva lett UT-ban. Csak szükséges képzikkel indulsz... a többit te veszed. Szal nem minden bm indul méregkeverés 3. fokkal, mert nem midnen bm tud méregkeverni... vagy nem midnen boszka kap dorbézolst vagy éneklést, mert az extra egy boszinak... a boszi jó az ágyban, de különleges ha már énekel is, vagy jól tud inni... A bárd alapból jól tud énekelni, szal õ megkapja... nya... de majd ott meglátod. De még ígyis neked adtam a legtöbb képzit
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr