• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 226 / 300 • 1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 300

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.11.10. 23:33

Kérdés: Tyss, a manát et alapján kapják UT-ben is, vagy azt is venni kell? Pszi ponttal mi a helyzet (a kérdés ugyanaz). Fajok megkapják a faji képességeket, módosítókat?

Egyenlõre ennyi...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.11. 0:24

Faji módok járnak, KAP elosztás után persze. Mana ETK. Pszi nagyon meg lett húzva, joggal. A táblázatot most nem keresem elõ, majd tyssonka nekiül holnap.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.11.11. 1:38

Ok. Ha az ut táblázatáról beszélsz, az megvan, csak kicsit érdekes hogy a vari 3 Pszi ponttal indul...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.11.11. 22:39

Szentem nem... így nincs az, hogy 7. tszes vari már kész telepata, és 500 km-es távba tud beszélni a barátjával 2-3 órát, mert van annyi pszije... tényleg jobban tetszik az a pszi-rendszer, mert abban nem midnen Slan halálos ujjazik no meg aranyharangozik... nem midnen pyarronita csinál pszi lökést meg dinamikus pajzsokat... szóval elviekben egy avrinak 4. szinten egy 8.-9. tszes papot lazán be kéne ütnie... éppenhogy, de be kellene. Ez nem megy úgy, hogy a papok hihetetlen sok pontot kapnak pszibõl, amibõl raknak statikusra, és egy rahedlit dinamikusra is... szóval... ajánlom figyelmedbe Sion a titkos pszi képzettséget. Az extra-diszciplinák csak azáltal alkalmazhatóak :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.11.11. 22:50

És ahogy ilyenor lennie kell, persze, hogy azok a elgjobbak :lol:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.11.11. 23:44

Ezt tudom... Tyss: kihagytál egy képzit a csomagomból... Majd mondom h mit!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.12. 1:13

Nekem is kész a karim, statisztikailag legalább is. Ha már nem volt kedved feltolni a kis, kerek, ennivaló hátsódat, legalább a pmet nézd meg, ótvarkám.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.11.12. 21:00

Húha Chris, mit kapsz ezért a modiktól :lol: Csúnya szavakat használtál :shock: * Dá-dá*
Okés SIon, várom hogy visszajelezz pm-en! Szerdán összemesélem a gárdát.. Limi még nem elsz, de az azt következõ héttõl midnen szedán tud lenni... úgyhogy õt még nem veszem bele. Kaland kész lesz, várom a gárdát akkor :P
meridian: No igen, azok a legjobbak :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.12. 21:29

Na akkor itt és most kikérem magamnak elõre is, hogy kimoderáljanak. Az ÓTVAR a magyar szókincs szerves része és mivel egy betegséget jelöl, ezért nem tekinthetõ vulgáris kifejezésnek. Punktum. :D :D :D

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.11.12. 23:22

Hakea Ello írta:Na akkor itt és most kikérem magamnak elõre is, hogy kimoderáljanak. Az ÓTVAR a magyar szókincs szerves része és mivel egy betegséget jelöl, ezért nem tekinthetõ vulgáris kifejezésnek. Punktum. :D :D :D

Ahogy írtad Hakea: egy betegség neve - ha ebben a formájában használod nem moderálható. De mivel egy másik személyre jelzõként használod, így már igencsak benne van a moderálandó esetek határán belül... Így az én szubjektív szemszögembõl nézvén moderálandó...
Egyébként ez miatt nyugodtan lehet gúnyolódni, kinevetni - abszolult nem érdekel ---> édes magyar anyanyelvünk (szoktam ilyenkor mondani)
Ezért van ott a világ ahol ... :roll:

No - de...
Lehet egy hétig nem leszek. Kinek sajnálatára, kinek örömére. És ez nem jelenti azt, hogy nyugodt szívvel lehet randalírozni bárhol a fórumon, mert a szemem mindent lát... és ha kell lemondok az ebédidõmrõl, csakhogy rendet vágjak köztetek :twisted: - persze, ha a fõnök ideadja a kicsiny méretû neteléréssel rendelkezõ aktatáskáját :roll:

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.13. 1:11

Yvett: Haggyámááá *brüh* :cry: :cry: :cry:

/chris loves ÓTVAR

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.11.13. 7:00

ÓTVAR is not cool! Szóval kéretik hanyagolni ha lehet.

Tyss: Megpróbálom megoldani KP-ból! Ha nem megy akkor jelzem...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.13. 7:47

Na hazaértem melóból. Zombi vagyok. Megcsinálom a karit, és elküldöm PM-ben.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.13. 8:48

Nem teljesen úgy van az UT-s pszí. Most átrágtam magam rajta.

Az 1. fok, az elméleti tudás, amikor tudod, hogy van olyan, és tisztában vagy az alap diszciplínák törvényszerûségeivel, és magával a pszível.

2. fokon már van pszípontod, de még nem tudsz minden alap diszciplínát használni.

3. fok az amikor már az összes alap diszciplínát tudod használni, de még itt sem tudod másokra, csak magadra.

Az a pyarr, aki elsajátítja a 4. fokot, az válik képessé arra, hogy az általános diszciplínákat, legalábbis amelyiket lehet, másokra is alkalmazza. A slan is ezen a szinten ismeri a pszít, de õ az általános diszciplínák nagy részét csak magára tudja alkalmazni.
A 4. szint az, ahonnan tényleg nem lehet tovább menni 5. szintre, csak a kyr pszíseknek. Szóval aki odáig jut, hogy 5. fokon ismerje a pszít, az azt jelenti, hogy olyan képzést kapott, hogy az már kyr pszínek számít. Tehát vari az illetõ :wink: .
Viszont a 4. szintrõl is lehet tovább fejlõdni, de más irányban. Erre lett a titkos pszí. Ez külön 5 fokú képzi, mint a pszí is, de ez olyan diszciplínákat tartalmaz, amit a köznapi életben nem igazán lehet megtanulni. Féltve õrzik kolostorokban, meg más misztikus ákom-bákom helyeken. Szóval kijátszással, és sok KP-val lehet rábukkanni, kiérdemelni, és megtanulni.

Szerintem egy átlag kis csicska tapasztalati mágiát alkalmazó ritkán jut el a 4. fokra. Viszont a tudós papok, szerzetesek és más szellemileg feljebb emelkedettebbek simán birtokolhatják a pszí 4. fokát megfelelõ idõráfordítással.
Nekem bejön az UT-s pszí. Lehet, hogy nagyon kevés pszípontot lehet összeszedni még egy varázslóval is, de az átlag embereknek sincsenek akkora pajzsaik. Nem rohangál mindenki pszí AF-el, mint ETK-ban, sõt sok volt az MF-es is. Itt sokkal jobban kijön, hogy a pszí az egy hatalmas dolog, és keveseknek adatik meg, hogy magas szintre fejlesszék. Így kevesebb lesz a pajzsbontogatásverseny, és pusztán manával is lehet operálni, és ez szerintem reálisabb is.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.11.13. 9:40

Félreértettek! Ezzel nekem nincs bajon, csak a Tp-bõl való vásárolgatással. Ha tp-bõl kell vásárolni, akkor jobbszeretek MINDENT abból venni. Ha meg TSZ-van, akkor tsz legyen...

De ez csak személyes vélemény, ez nem tántorít el a szerdától!

Kérdés: Kelleni fog az MSN Plus dobászimulátora? Mert azt akkor még be kell lõnöm...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 226 / 300 • 1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok