Értem. Akkor viszont volt az rpg.hu-n (fórumon) valami rpg progi, amit felrakva ugyanazt érnénk el. utánnanézek, és sztem én lehetnék akár a szerver is mert fix ip-m van...
Kockadobást el fogom hinni midnenkinek, még a 00-t is, úgyhogy nem kel dobószimulátor. Nem kell msn live, midnenkinek jó az a verzió ami megvan...
Ut-s pszi nekem is bejön... amit írtam összehasonlításképp, természetesen nem tudós papokra értettem.... pölö evidencia, hoyg UT szerint Arel papja nem is kap pszit, de egy kradita már igen... sõt õ lehet 3. szintre... Dreina papja 2. szintre, ám Antoh papja megintcsak nem kap... varázslónak muszály az 5. fok a transz miatt és sok más miatt is, a pajzsok, a kyr ostrom és egyebek... a Slannek meg nélkülözhetetlen... a Titkos pszi baromi jó dolog, szerintem jópofa dolog hogy szét lett válogatva... mármint... a telekinézik eléggé advanced dolog, nehogy már egy Af pszis tudja... vagy hasonlóan gondolom az aranyharangról... nehogy minden harcmûvéz magára tudja tolni...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tuti hogy nem kell? A progi nemve OpenRPG, és alapból van benne minden. Integrálható térkép, kockaszimulátor, chat minenkinek és a gm-mek külön, stb. Szerintem nagyon hasznos lenne és azt a 15 mega letöltést sztem mindenkinek megér... Egyébként kipróbáltam és láttam a szervert másik géprõl is, csak nem engedtem be magam úgyhogy megfogott a tûzfalam.
Szal ha lenne valaki aki ráér ma négyóra körül, akkor megnézhetnénk többen is...
Szerntem egy 8-as erõvel is fel lehet húzni egy rövid íjat. Végülis a rövid íj az amit szinte mindenki használ. Legalábbis a kalandozók. a Hosszú íj az nem igazán kallerfegyver. Az inkább reguláris. Pl az angol longbow. Én külön ok nélkül hosszú íjat nem szoktam engedni kallernak. Az menjen vagy rövid íjjal, vagy max könnyû nyílpuskával. amúgy a hosszú íj értékei: T/K:2, KÉ:4, CÉ:6, TÁV:110m, SP:K6+1, ÁR:3a5e
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nem nézek iylesmiket Szóval... hiába 12 E a limitje a használatának, nem fogok szõrözni a 10-11-es Erõvel rendelkezõ karival... de ez él sok másra is...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr