Mivel mindenki szépen bemutatkozott gondoltam megteszem én is.. Szóval, jómagam 18 éves vagyok, 5-6 éve rpg-zek (hála Orwennek ).
MAGUS-on kívül nem sok mindennel jáccottam, de azér párat ismerek (shadowrun, Vampire). Szeretem a középkort, meg a scifit.
Jah és szeretnék itt játszani ha lehet:D
Sziasztok. frissen regeltem, 25 éves vagyok a megjelenése óta Mágusozom ami nem most volt jó öreg zöld keménykötéses könyv. Most ismerkedem a fórumos játékkal aszta mellett szoktunk játszani elég réen. Többféle játékot kipróbáltam Cp Ad&D,FR,Wod. De ez volt az elsõ és ez is marad mondhatni örök szerelem:)
Elõször is üdv az oldalon! Másodszor kérvényezni kell az adminoknál a játékosok közé való felvételt pár szóban. Akár itt, akár priviben. Csak akkor fogtok tudni játszani, ha ez a státusz megvan. Induló kalandról nem tudok, ha indul, akkor az indító KM a Csevegõ / Új kaland.. topikban fogja meghirdetni.
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
19 éves vagyok és már 5 éve játszom, fõleg a nagy zölddel de shadwrunt is gyakran forgattam, meg egy idõben az AD&D kötött le. Így szeretnék jelentkezni játékos karinak. Karakterek tekintetében sok mindent probáltam már és sok minden is tetsztett, ugyhogy általában a csapattársakhoz probálok igazodni.
23 éves vagyok (lassan 24), elméletileg 8 éve szerepjátékozom, gyakorlatilag az elmúlt négy évben nagyon gyengén, vagy sehogy sem, ennélfogva az onlinemagus egy jó alternatívának tûnik, mivel soha senki nem ér(t) rá élõben játszani, itt kötetlenebb, hogy ki mikor ér rá, kezdetben mégis inkább csak megfigyelõ leszek, amíg jobban belejövök a fórumos játékba nézõként. Én is MAGUS-sal kezdtem, mivel nem számítom a kezdeti szerencsétlenkedést a Középfölde (MERP) rendszerével. Próbáltam az Ars Magica-t is, de kevesebben voltunk, akiknek tetszett a storyteller megközelítés, a többség hiányolta a tápolást. Szinte bármilyen karakterrel szívesen játszom, attól függ mire van szükség a csapatban.
Üdv
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Tudom hogy ez durva kérdés, de ha beszállok egy modulba akkor hol lehet bejutni annak a fórumába??
vagy ha beléptem a km engedélyezi és akkor látom?
vagy hogy?
Az Észak és a Dél Ynev, valamint az Erion nevû fórunokon belül láthatod a játékokat. A km majd megmondja, hogy melyík az övé, vagy hogy hova fogja tenni, és ha már játékos karakter vagy, akkor írhatsz is oda, amúgy csak olvashatod.
21 éves volnék, és csupán 3 éve M.A.G.U.S.-ozom. Én is próbáltam más szerepjátékokat is... de a M.A.G.U.S. az igazi. Ez a világ igazán közel áll hozzám, ámbár meglehet, hogy a KM-ünknek köszönhetem. Asztal mellett az igazi, de mostanában nem tudjuk összehozni a csapatot, s gondoltam megpróbálkozom online is. Thrillionon kalandoztam eddig, s - sajna - csak most hallottam errõl az oldalról! Legszívesebben fejvadásszal járom Észak Ynev területeit, vagy boszorkányként ármánykodom Sulur különbözõ rétegeiben. Eléggé Toron "fan" vagyok, de Abaszisz is közel áll a szívemhez. Még nem igazán tudom, hogy hogy is mûködik ez az online dolog...kicsit idegenkedek még tõle, hogy a nehezen megszerzett keményfedeles zöldet, s a nagy becsben tartott kockáimat felcseréljem a klaviatúrára, de...hátha lesz ez is olyan jó. Apropó...ha van olyan jótét KM, aki engedélyezné egy Fejvadász/Boszorkány karakter indítását...egy életre lekötelezne.
A kemény fedelesre és a kockáidra itt is szükséged lesz. Nézegesd a Tavernát és az új kaland topicot. Csak egy ötlet. Hozd el a régi cimboráidat is, és nyomjátok online.