A fazon, akinek az elképzeléseit mesélgettem, jelenleg még írja a könyvét... néhány pártíz odlalas értekezése él, majd pm-ben küldök linket, ha érrdekel... egyébbként mindezeket ne vonatkoztasd az egész ó-germán közösségre... nem Ódinról vagy Torról beszéltem, egészen más kultúrkörrõl lenne itt szó... nem nyugat és közép európáról. É Skandináviában még ma is él ez a vallás, ami egészen más alapokon fekszik. Valami olyasmit olvastam az egyik értekezésében, hogy miután a keresztéyn térítések okán eltûntek a vallás mûvelõi, a vándorok, akik megmaradtak az óhitnél keletebbre költöztek, és rengeteg ideig járták a világot, történeteket mesélve másoknak, amikbe beleszõtték az óhit magvát... mindjárt megkeresem a könyv címét, ahonnan ezeket az összegyûjtött regéket lehet olvasni, arról is ír a fazon... õ innen szedte a legtöbb tudását. Õ maga olyan családban nõtt fel, amely még ezeket a hagyományokat õrzi, mindenféle rúnavetéses marhaságokat ápolgatott még a nagyanyja... nem tudom, nekem tetszett az a hév ahogy a dologról írt. Hogy az emberi élet megértéséhez vezetõ útnak az állomásain midnenkinek a maga rúnáját kell beazonosítania, hozzá különös aranyat keresnie hmm... ez is egy látásmód. Csórót meg nem irigylem, mert nagyon elbántak vele, most spec börtönben csücsül, ott írja a köynvét Heh... úgy van beállítva, mint a világ egyik legnagyobb sátánistája, pedig köze nincs a dologhoz.. világosan leírta vagy 100X, hogy aki 'Hail Satan!' kezdetû levelet ír neki megint, annnak az írását azonnal dobja ki a szemétbe, minderre a reakció kb annyi volt, hogy egy norvég újságban újból lehozták, hogy már a rajongói leeleket se olvassa el, mekkora sátánista... szóval kb ennyit róla...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Elõre is bocs, aki ismeri vagy nem szereti ,de most jólesik veletek is megosztani. Akit jobban érdekel, annak oda tudom adni a maradékot is, összesen 4 oldal, 12es betûmérettel.
- Chuck Norris nem alszik. Chuck Norris vár.
- CN nem borotválkozik,õ arcon rúgja magát. Az egyetlen dolog ugyanis, ami árthat CN-nak, az CN.
- CN nem olvas könyveket. Csupán addig nézi õket amíg meg nem kapja belõlük a szükséges információt.
- CN egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.
- Sok ember hord Superman pizsamát. Superman CN pizsamát hord.
- CN egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.
- Ha kávézni akar, CN a fogaival õrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.
- CN-nak 12 holdja van. Ezek közül az egyik a Föld.
- A születésnapján CN találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a Napba.
- CN találta fel a fekete színt. Sõt, az egész látható színtartományt õ találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
- CN osztható nullával.
- Amikor CN vért ad, nem kér tût, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.
- Nincs olyan, hogy evolúció, csupán olyan élõlények listája, akiknek CN megengedte, hogy éljenek.
- CN-nak nincsen álla a szakálla mögött. Ott egy másik ököl van.
Hallod Tyss... le vagy maradva, mint a borravaló... egyébként télleg nagyon jóóó, csak kicsit öregecske már. De írj attól még, ha a többieknek tetszik, én szívesen olvasom kb. 20adszorra is!
Délkör
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian: Nem az Eragon ra gondolsz?
Sárkányos regény amirõl most jön ki a film és karácsonyra a második rész elvileg.
Nekem nagyon bejött és izgis. Ahhoz képest hogy aki írta velem egyidõs le vagyok döbbenve.
Ha tényleg Eragorn akkor fogalmam sincs Holnap CN visszatér
De, Negritis, arra gondoltam sztem. Bár én úgy tudtam, hogy egy srác csinálta, keverte a SW-t a Gyûrûk Urával... bár nem tudom, lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk... Annyira én sem vagyk tájékozott, beszélgetésrészleteket hallottam.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Christopher Paolini, a tudományos-fantasztikus és fantasykönyvek szerelmese nem járt iskolába, a szülei oktatták odahaza, a Montana állambeli Paradise Valleyben, a Yellowstone folyó partján. Tizenöt éves korában eltökélte, hogy ír egy olyan könyvet, amilyet szívesen olvasna maga is. Szüleinek van egy kis könyvkiadójuk, az elkészült regény itt jelent meg 2002-ben, de a következõ évben már az egyik legnagyobb amerikai kiadó, a Knopf adta ki, mégpedig akkora sikerrel, hogy a bestsellerlistán tartósan megelõzött hármat a Harry Potter-sorozat négy kötetébõl. A könyv egy tervezett trilógia, az Örökség elsõ kötete. Azóta elkészült a második kötet is.
netrõl másoltam ki egy honlapról (errõl , nem saját kútfõ
Utólag köszönöm az infót, Meridian! Hajh, két napig nem vagyok, és több mélyenszántó eszmecserérõl is lemaradtam Nem baj, szabad óráimban, kb 100 évente egyszer, egy nap, lesz mit olvasnom. Nincs meg valakinek a Szabadság Szerelem címû film, ami szerintem nagyon jó volt, összes zenéje? Köszi elõre is...
Jah az író tényleg õ és tényleg ezt írják a neten Amúgy a könyvet olvastad?
Sztem naon állat. Az elõzetes meg nem tetszik mert megint egy kopasz,majom lesz a fõgonosz. Jobban tetszene egy vikingszerû vadmarha Na jó ennyit a káromkodásról sy.
Cn visszatér, íme a mai adag:
- CN elszámolt a végtelenig... Kétszer.
- Ha Batman és Darth Vader összecsapna, CN gyõzne.
- Táguló világegyetemben élünk. Mindenki CN elõl menekül.
- Egy kép többet ér ezer szónál. CN többet ér egymilliárd szónál.
- Ha látod CN-t, õ is lát téged. Ha nem látod CN-t, talán csak másodpercekre vagy a haláltól.
- CN tele tárral is játszott már orosz rulettet... és nyert.
- CN könnyei gyógyitják a rákot... Viszont CN annyira kemény, hogy soha nem sír.
- CN már 10 éve meghalt, csak a halál még nem mert elmenni érte.
- CN egyszer lelõtt egy Náci repülõgépet úgy hogy rámutatott az ujjával és felkiáltott "BUMM"
- Einstein egyszer kiszámolta, hogy CN nem lehet ilyen erõs, erre CN forgórúgást intézett az arcába. Azóta õ Steven Falk.
- Az univerzum keletkezésekor felszabadult energia a "nagy bumm" naggyából megegyezik 1 CNKR-rel (1 CN körberúgás).
- Chamberlain rekordja 20000 nõ volt életében. CN ezt egy laza csütörtöknek hívja.
- A Guiness Rekordok könyvében hibás minden adat: akik bekerültek azok nem a legjobbak, csak õk vannak a legközelebb CN rekordjához.
- CN-nak két fajta sebessége van: sétál és öl.
Sztem az uccsó naon odacsap
Holnap hajnalban megint jövök ezzel