• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 242 / 300 • 1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 300

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.22. 18:37

Hakea Ello írta:Na, ezt benéztem. Épp akartam jelentkezni moderátori rangra erre mit látok? Mindegy, gratula nektek, így legalább több idõm marad a fejlesztésekre....

A moderátorok kiválasztása nem jelentkezés alapján történt.

Layla! Írok(-tam) privit - remélem megnézed... No, nem mintha tartalmilag, hangvételileg nem lehetne itt leírnom, csak nem akarok összeveszni az adminnal :roll: :)

Az Igric képe nagyon tetszik! :)... Bár pár másodperc kellett míg rájöttem, hogy az a sok idegen kép - reag - tulajdonképpen nem is idegen :D :fejveros:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.12.22. 19:36

Gondoltam felnézek nehogy aztán töröljenek, és már azt hittem rossz oldalra tévedtem :D
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.22. 19:50

Layla nagyvalszeg jön a leendõ kalandomba. Úgy tûnik már midnenki meg is van bele. Kis partyt akartam, de végülis nagyobbacska sikerült... amint megszilárdul, felteszem kik azok és mikor indul a kaland, miylen topic néven majd.
Én bátorkodtam javasolni az új igric képét... szerintem jópofa lett. Uncsi lenne már több mitn egy éve uyganazt bámulni mindig :D

EDIT: Gratula az új modiknak a kinevezésért :wink:
Apropó... lenne egy jópofa ötletem. Láttam az rpg.hu-n, hogy a moderátoroknak meg az odlalon nagyot vállalt tagoknak egyedi rangjuk van. Itt is tiszta jó lenne ilyeneket osztogatni... mondjuk nem Moderátor hanem.... Terminator vagy Ragadozó... de minden egyedi címes magának válaszhatja. rang: Gorduin :lol: Én et pályáznám meg :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.12.22. 19:54-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.22. 19:52

Ráfért a csere arra a képre. :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.22. 19:57

Chris ~> le ne harapd a fejem, ha ennyire kellek, maradok ;)
Yvett ~> Köszönöm, hogy gondoltál rám... így legalább van értelme maradnom -legalább páran szeretnétek.
És igennn, Tyss, rontom majd a levegõt a kalandodban, mindenki örömére ;)
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.22. 20:03

Nem rontod, leginkább dúsítod :wink: Most van egy csomó ötletem a kalandra, úgyhogy egészen jót fogok írni már érzem :) Örülök neki hogy akkor jösz :)

Adminoknak: Nos akkor az az egyedi rangos dolog? Gorduin akarok lenni :cry:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.22. 20:07

Hehh, Tyss, én mindent dúsítok, de akkoris gyümölcs akarok lenni a Jogobellában XD
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.22. 22:27

Játéktechnikában én is eléggé otthon vagyok, már ha a szabályok ismeretére gondoltok. Ugyan jelentkezni nem akarok, mert nem tudon hogy bírnám idõvel, de amiben tudok segítek. Mindenesetre olvaslak benneteket és ha hozzáfûznivalóm van majd jelentkezem.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Urakil Nakryd » 2006.12.22. 22:40

Üdv mindenkinek!

A rendszer üzenetét megkaptam, de az Admint arra szeretném, kérni, hogy ha egy mód van, akkor had maradjak. Kisebb nagyobb idõközönként, de rendszeresen levelezem az egyik itteni taggal PM-ben, és ezért kérem, ha megoldható lenne, akkor ne törlõdjön a tagságom. Sajnos a tervezettek ellenére, nem jut arra nagyon idõm, hogy itt is játszam online mesét. Jelen pillanatban vezetek egyet, illetve másik 3-ban JK-ként helyt állok. Ha idõm majd a késõbbiekben engedi, akkor lehet itt is beszállok egybe, ahogyan terveztem is regisztrálásomkor, vagy akár indítok is egyet. Ezt még nem tudom. Egy kettõs kalandom még van a tarsolyomban, de az még a jövõ zenéje, hogy bele merek e vágni annak a lemesélésébe.

Elõre is köszönöm, ha megoldható a maradásom.

Tisztelettel, Urakil Nakryd.
Urakil Nakryd

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.23. 6:58

Üdv!

Játéktechnika? Jöhet! :lol:
Idõ? Sajna nem sok maradt. :cry:
Azért én bízom Hakeában, hogy menni fog ez a fejlesztõgárda. :wink:

Egyébként felkelek, rögtön jövök az oldalra és... sehol a karácsonyi játék kezdés. :evil: :lol:

Köszönöm a gratulációkat, jókívánságokat, de az a legnagyobb öröm, ha nem kell moderálnom titeket.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.23. 7:59

Yvett de Crei írta:A moderátorok kiválasztása nem jelentkezés alapján történt.

Ez fájt. :(

Amúgy meg fasza lenne az új Igric portré, ha nem lenne olyan CSÚNYA :D Mindegy, nekem nem tetszik, ez van.

Tyss: van egy kis gáz...bájos hogy a kalandod Januárban kezdõdik, de nekem az a komplett hónap alig lesz jó mert költözök. És az nem könnyû dolog. Szóval jó lenne, ha kicsit rákapcsolnál és játszhatnék valamennyit elõtte.

Layla: azé.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.23. 8:05

Helló mindenkinek!

Látom a keménymag található meg még mindig a tavernában! :D
Nem tudjátok hogy lesz-e most karácsonyi kaland, mert az ünnepek alatt ráérek és tudnék aktívabban játszani!Vagy ha nem lesz kaland, akkor nem tud valaki egy kaandot ahova jelentkezhetnék játékosnak?
LAssan megyek vissza a Bólyaira, (jan. 15.-én) és ha ott lesz net hozzáférésem, többet fogok játszani remélhetõleg! :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.23. 10:07

Hakea: valahogy erre számítottam tõled.... :D
És téged talán érdekelne is: http://www.sorozatgyilkosok.fw.hu Nagyon kemény, és egy picit elgondolkoztató is, hogy milyen emberi sorsok vannak... =(
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.23. 10:44

A karácsonyi játék dec. 23-tól, azaz mától indul. Azaz a kapuk még ma kinílnak, úgyhogy tessék csak rágni azt a küszöböt! :D

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.23. 11:28

Vegye hát kezdetét a játék! A télapó ezúton is mindenkinek sok sikert kíván!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 242 / 300 • 1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok