• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 2 / 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.30. 0:07

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: Este
Résztvevõk: Eldwyr Bounries (Eldwyr), Mina (Hakea Ello), Quator (Pelin)

* A törp félválról evszi a lány modnandóját...*
- Aham... értem. És mér jó az, ha ismered az óceánt asszony? Boszorkányság vagy ilyesmi? Mert ha valami hasolnóról van szó, tartsd távol magad tõlem a praktikáidtól!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.30. 0:12

(Mina)

Kicsit összehúzza keskeny szemöldökét, durcásan fonja össze kezeit. Megpróbál haragosan nézni a törpre, ám ilyen megjelenéssel nem igazán lehet komolyan venni.

-Nem vagyok boszorkány. És azért jó hogy ismerem a tengert, mert nem fog bajba jutni a hajó ha rajta vagyok. Antoh úrnõ vigyáz ránk.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.30. 0:16

KM esemény [Tysson-Lar]

* A törp arca felderülni látszik...*
- Ohh... szakrális hatalommal rendelkezõ asszony! Minden világos már, bocs a szavaimért vagy mi...
* A kopasz bugyután elmosolyodik... tekintete a kártyákon továbbra is... Riel Eldwyrre pillant... ahogyan a törp is...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.12.30. 0:36

(Eldwyr)

*Csendben, de rosszaló pillantásokkal nézi végig a törpe és Mina között lezajló párbeszédet. Cseppet se tetszik neki az, ahogy a lánnyal beszél a mélynövésû mogorva alak. De mivel a dolgok elrendezõdni látszanak nem szól közbe.*

-Azt hiszem rajtam van a bemutatkozás sora. Eldwyr Bounries vagyok. A mandolin és a rapír mestere, valamint a hosszú íjjal is elég jól bánok, ha még nem említettem volna. *modnja és a mondat második felénél Rielre néz*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.30. 0:49

KM esemény [Tysson-Lar]

* A törp bólint...*
- Szóval egy zenésszel van dolgom, aki a hangszere mellett a vívásban is ékeskedik. Hát akkor majd csak elhúzzuk a kapitány nótáját HEhhhh
* Azzal jót nevet saját szellemességén... Pelinre terelõdik a társaság figyelme...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.12.30. 1:00

(Eldwyr)

*Meglepetten hallja a törpe válaszát, ennél mogorvább visszajelzésre számított. Ennek köszönhetõen egy minden mesterkéltséget mellõzõ barátságos vigyort villant Uhrin és a társa felé, Majd újra Mina kerül a figyelme középpontjába. Már az elõbb is úgy érzte, mintha a lány még szeretet volna kérdezni tõlle valamit. Talán a csizmájával kapcsolatban, mert azt bámulta, de nem hagyja nyugodni a dolog, ezért rákérdez.*

-Ne haragudj. Az az érzésem, hogy az elõbbi társalgásunk még nem zárult le. Mintha az lenne benyomásom, hogy kérdezni szeretnél tõllem valamit. Jól gondolom?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.30. 1:17

(Mina)

Örül neki, hogy minden rendbe jött és ezt csillogó, jókedvû mosollyal nyugtázza.

<A holdak telõben vannak...>

Mosolya hamar lehervad arcáról, mikor Eldwyr rákérdez arra a bizonyos dologra. Egészen összehúzódik a hatalmas köpenyben, ráharap alsó ajkára és bizonytalanul kapkodja ide-oda a tekintetét. Majd egészen eltûnik a hatalmas gallér mögött, csak nagy, barna szemei látszanak ki belõle. Tágra nyitja õket, és alig hallhatóan teszi fel kérdését a félelfnek, aki viszont, érzékeny hallással révén megáldva, jól hallhatja.

-Én nem...vagyis...na jó. Eldwyr úr, én csak azt szerettem volna kérdezni hogy...az elfek...tényleg fákon élnek? Mert nekem ezt mesélték és nem hittem el hogy így van.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.12.30. 1:29

(Eldwyr)

*Érdeklõdve várja a kérdést, de amikor meghallja, nagyon megdöbben. Ez nagyon jól látható az arcán.*

-ÖÖÖ, hát,... igen, illetve némelyik igen. De ismerek a témáról egy dalt, ha szeretnéd akkor majd elõadom neked egyszer.

<Hú, de furcsa ez a lány... inkább kislány, ha belegondolok, hogy rajta múlik a biztonságunk. Azt hiszem jobb lesz ha rajta tartom a szemem, nehogy valami baja essen.>

*Immár Õ is az eddig még ismeretlen társuk felé fordul.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.30. 10:48

(Pelin)

*Kissé elmélázik a sötét horizontot kémlelve. Idõnként meghúzza a rumot is merengése aláfesétésül. Mikor már az ismerkedésen a többiek túljutottak és annyira szembetûnõen figyelik köré gyûlve visszazökken a valóságba a végtelen álomszerû látványából. Komoran végigméri a társaságot, mely összeverõdött a fedélzeten. Majd egy nagyobb korty után halk, reszelõs hangon megszólal. A suttogásnál alig hangosabb szavak arról tanúskodhatnak a hallgatóság tagjainak, hogy a nyakrészt éktelenítõ torz heg igencsak mélyenszántott lehetett friss korában.*

-Pelin vagyok. Hogy mihez értek, amivel hozzájárulok a vadászathoz?!... Ölök, ha itt az ideje.

<Érdekes társaság meg kell hagyni. :? A két tõrkardos nemesféle nem tudja mire vállalkozott. De majd, ha vicsorgó kalózok, a tengerek igazi farkasai veszik õket gyûrûbe megízlelhetik az Élet igazságát. Mondjuk akkorra már késõ lesz... :twisted: A nõ...NEM!...csak lány ugyan állhatatosnak tûnik, de nincs tistában az igazi gonoszsággal és kegyetlenséggel, melyet a vizek világa tartogat. A törpe...nos õ csak egy törpe. Összevetve a végeredmény az, hogy a néma óriás az, akire valószínûleg érdemes gigyelmet fordítani, ha nézetkülönbség vagy harc alakul ki.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.30. 13:26

(Mina)

-Szeretném. Köszönöm.

<Már néhány órája a hajón, és mindenki barátságos volt. Senki sem akart bántani. De hát nem is tengerészek ezek, és még kevésbé kalózok. Nem tudom, hogy fogják túlélni az ütközetet Parral, az egy undok és sajnos eléggé viharvert kalóz. Galleonjához képest ez meg csak egy lélekvesztõ. Na jó, az talán nem, de szemtõl szembe esélyünk sincs ellene.>

Picit elmélázik. Mire föleszmél, Riel már a Pelin nevezetû idegennel beszél. Odacaplat barátja mellé, és belékarolva pillant beszélgetõpartnere felé. A látványtól egy pillanatra tátva marad a szája, majd gyorsan szája elé kapja kezét, ami igencsak feltûnõre sikeredik, és erre hamar rájön. Kezét lassan leereszti és bocsánatkérõen néz a férfira. Nem a szemeibe, nincs elég mersze hogy az inhumán tekintetet keresztezze. A sebet nézi, és meggyötört hangját hallva kicsit megsajnálja a félelmetes külsejû Pelint.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.30. 13:48

(Pelin)

*A lány zavarát és meglepettségét látva, melyet nem tud palástolni a vöröshajú teremtés, gonosz féloldalas vigyor terül el a képén.*

-ÓÓÓ. Látom rögtön megakadt a szemed rajtam aranyom. NE félj nem bánt a bácsi...nagyon. :twisted:

*Ezzel ismét az italt hívja segítségül a rosszkedv ellen, de valahogy nem akar múlni a bágyadság. A többieket figyeli, hogy közülük ki siet "segítségére" a lánynak. Valószínûleg a két nemesenöltözött fogja védelmezni. Pedig tényleg nincs szándékában bántani a fiatal nõt, aki annyira hasonlít rég szeretett nõvérkéjére. 8) Gondolatait eltereli az áhított képrõl és kis kétkedéssel szemléli a férfiakat.*

-Ha már itt tartunk ti pontosan, hogy is képzeltétek a kalózhajtásban történõ részvételeteket urak?!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.30. 13:55

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel komoran méri végig Pelint...*
- Cápavadász... ha nem tévedek, igaz? Dolgoztam már együtt néhánnyal. Puszta késekkel elejteni egy tengeri bestiát nem akármilyen tudomány. Üdvözlet a fedélzeten! Azt hiszem sok segítséget tud majd nyújtani Parr ellen...
* Ekkor padlódobogás hallatszik a tat felõl. A bárka frissen lakkozott és leápolt fedélzete érdekesen koppan midnen egyes lépésre... a kapitány érkezik hátratett kézzel és kidüllesztett melkassal. Rangját jelzõ kalapja fején, ujjasa hanyagul figgyed alá... fegvyerövét megigazítja ajd a társaság körébe lépked...*
- Üdvözlök mindenkit a Harcsán!
* Riel biccent...*
- Látom a Biztos úr már bemutatkozott, így gondoltam rajtam a sor: Ulmer Hrot vagyok, a hajó kapitánya. Remélem mindenki a maga nagyságához méltó szállást kapott... ha akármilyen panaszuk van - és az midnegy hogy mire - bátran forduljanak hozzám! No, ha gondolják körbevezetem az urakat a fedélzeten és szólok néhány szót a Harcsáról.
* Riel mosolyogva bólint... szorosabban magához öleli a lányt, majd szólásra nyitja a száját...*
- Köszönjük kapitány, én a magam részérõl igényt tartanék a kalauzolására. Jó lenne a kalandoroknak tudni néhány információt a hajóról. Mink van, amivel Parrnak ártani tudnánk és mink van, amivel védekezni tudunk. Hány evezõsünk van és milyen gyorsak vagyunk... bevallom magam sem vagyok néhány problémát illetõen tisztában...
* A kapitány kezét felemeli...*
- Midnent a maga idejében Biztos úr, midnent a maga idejében... nos Urak? Hölgyem?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.30. 14:16

(PElin)

*Riel felismerése és szavai komor elégedettséggel töltik el a csúf férfit. Mint mindig most is vidáman fürdik az általános félelemmel vegyes útálat tengerében, mely hagyományosan kíséri a cápavadászokat a világban. Sõt sokszor elõfordul, mint most is, hogy a híre eme kétes elitnek megelõzi tagjait. A vigyor nem szûnik meg a képén, de elismerõen biccent Riel felé.*

<Ha már dolgozott együtt valamelyikünkkel és még itt van egészben, akkor nem lehet olyan csapnivaló fajta, mint elsõre gondolná a magamfajta. 8) >

*A kaitány közeledtére sem mozdul az árbóctól csupán az újonnan érkezõ felé fordítja fejét és kiissza az utolsó kortyokat a palackból. A bárminemû panasz említésére mímelt fancsali pofát vág és az üres üveget egy laza mozdulattal a tengerbe dobja, majd már elõre mosolyog a saját otrombának hangzó tréfáján.*

-A szállás jó kapitányuram. Csak ez a fránya rum fogyott el már megint. :P A hajóval én is szívesen megismerkednék közelebbrõl. Egyenlõre stramm kis jószágnak tûnik, amivel gyorsan és biztosan lavírozhatunk mind zátonyok, mind ellenséges galleonok között. Egyetlen dolgot nem tudok a hajóval kapcsolatban helyre tenni, de erre biztosan rávilágít majd kapitány. Mi ez a csillogó-villogó lakkozás egy ilyen tengeri farkason, mint a Harcsa? :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.30. 14:17

(Mina)

Az ijesztegetés nem érte el hatását, legalábbis nem látványosan. Bár tény, hogy igencsak tart a férfitól, és ezen az sem változtat, hogy barátokkal van körülvéve. Szorosabban magához öleli Rielt és nem néz tovább Pelinre.

<Cápavadász? Hát ez csodálatos. Akkor a menekülésnek lõttek, van olyan jó úszó mint én. És ha akarja, könnyedén belefojt a vízbe. Vagy megmar, még az is bennevan a pakliban. Inkább kerülöm a jövõben.>

Örül neki, hogy Rielnek nem kell a kényes kérdésre válaszolnia, ami az õ fellépésüket illeti a kalózokkal szemben.

<Remélem valami fogalmuk van arról, milyen dolog kalózok ellen küzdeni. De szerintem Pelin megsejtette amit gondolok...>

A kapitány megjelenésének örül, látja, hogy szívén viseli a hajója és az utasok sorsát, állhatatos fellépése pedig bizalmat önt Mina szívébe. Kicsit lazábbra engedi az ölelést, hogy lépést tarthassanak a kapitánnyal.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.30. 14:49

KM esemény [Tysson-Lar]

* A kapitány a tat felé mutat...*
- Erre tessék...
* Riel a kapitány mögé zárkózik fel... igyekszik maga körül tudnia a lányt... a törp és a kopasz is feltápászkodik, õk igyekeznek leghátul maradni... néha össze-összesúgnak és bután vigyorognak valamerre. Akármilyen bugyuták is, szimpatikus párosnak tûnik. A baráti szeretet csak úgy árad a párosból... a kapitány a fõárboc mellett megy el...*
- Az úr kérdésére még válaszolva: nemrégiben lett felújítva a bárka. A teljes fedélzet le lett kenve, ahogy a hajó oldala is, no meg némi fémmel lett kitömve az orra... ehh nekem sincs ínyemre ez a giccs, de a nagyok azt mondták, ha ez a hajó az új Karnelian birtok égisze alól fut ki, akkor legalább legyen elegáns... no ez itt a fõárboc. Az árbockosárban 2 emberem van, éjjel nappal a tengert képlelik. Negyed naponta jön a váltás... a tatra két balliszta lett felszerelve. Középosztájú, strapabíró jószágok, nemrégiben lettek felavatva. A húrja úgy vág mint a beretva. Tessék megnézni közelebbrõl no...
* Majd fellépcsõzik a kormányoshoz, a ballisztákra mutogat...*
- Szokás elkeresztelni õket... nevük még nincsen, hónap felavatjuk. Õ itt a kormányos... Jolt.
* Azzal megveregeti a vállát... a férfi tengerészsipkáját levéve tiszteleg...*
- éppen Teur szigete felé hajózunk, a randevúpont felé. Holnap dél felé elérjük. Lassan haladunk... túl mély a hajó merülése, a zátony meg túl magas néhol... vigyázni kell no. Sötétben meg nehezebb.
* A kormányos ekkor balra pörgeti el a vezérsíkot... felülrõl lámpavillogás látszik...*
- Látják? Jobbkéz felé... jeleznek hogy merre kel kitérni...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 2 / 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...