Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Eldwyr (Eldwyr), Glammy Zansane (Layla)
- Ha valaki elég okos, nem kell beleharapnia a tortába hogy tudja, édes... nem tehetek az érzések hiányáról Mina. Ha valahogy gerjeszthetnék magamban elég... áhh... midnenem eldobnám érte. De nincs rá mód. Oh Mina annyi mindent kaptam tõled... és annyi mindent szeretnék adni cserébe. Olyan mély kapcsolatot alakítottunk ki, amelyik köteléke még az önzõ szerelemnél is nagyobb... nem akarom ezt feláldozni. Szeretném ha mellettem maradnál és viszont... de mint lelki társ és nem mint szerelem.
* Krom elmosolyodik...*
- Igen a tenger... szeritnem néhány óra... napnyugtára ott leszünk. De ott a kapitány, tudakoljuk meg...
* Azzal a kapitány és Glammy párosához lép... a tengerész éppen a lánynak ad választ az egyik kérdésére...*
- Én magam hiszek ám az ilyenekben. Az érzékeimmel láttam és hallottam a teremtményeket... a tapasztalás segített elfogadni a létezésüket. Igenis vannak tengeri hatalmak, erõk... és lények amik ezekkel együtt tanyáznak odalenn...
* krom megvárja míg a kapitány végigmondja, majd biccent... Glammynek odaszól...*
- Megbocsát egy percre hölgy? * Azzal a kapitányhoz fordul...* Mikor érjük el az ércbányákat?
* A férfi azonnal rávágja...*
- Napközép után az ötödik órának vége felé. Sötétedés elõtt valamivel...