Persze... Eléggé oldszkúl, de az elején futó intro naon durva (egy animált M.A.G.U.S.-logo forog körbe, a nézõ számára gigantikus meretekben )
Ha sikerül levadásznod Limit, neki meg is van (szerintem). Nincs több 100 megánál. Van benne bomes villámszórással, harcmûvész, harcosok, csatajelenet, teleportálás, szentségtelen kapu... Minden ami egy szokvanyos kalandhoz kell
Wharadak voltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wharadak 2007.02.13. 11:43-kor.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Sion: fogadjunk, h össze tudom hozni 100 mega alá?
De csitt, ez így már erõsen offtopic (Wh-ban megszólalt a régi fõmodi-s véna...)
Wharadak voltam.
Tömöritni nem ér!
Edited by Sion
Ú az a film nagyon a legalja. Igazából nem a technikai részével van bajom, hanem azzal, ahogy eljátszák azokat, akikkel vannak a szereplõk A harcmûûvész inkább egy utcai suttyó lett egy vászonzsákba bújva... amoylan Bruce Lee féle elnagyolt mozdulatokat tezs, amiknek köze sincs az igazi harcmûvészetekhez...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ez nem arról szól, hogy mindenkinek megfeleljen. Inkább kliséket raktak bele. Olyan dolgokat, amik jellemzõk Ynev világára. Pl az orwellita boszi sanctifiedvirginbitch-sége nagyon jó. Meg a bomes koncepciója sem lett rossz. A gladiátorcsávó az nagyon giccses. Túl fennkölt akar lenni, és csak egy pojáca. A harcmûvész csávóról nekem a kopós regények gorviki köpcös, kopaszodó harcmûvésze jut eszembe. Asszem Reggalininek hívják. Nekem úgy általánosságban bejött a film. Kötelezõ megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2007.02.13. 19:57-kor.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."