• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az ynevi fajokról

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
274 hozzászólás • Oldal: 15 / 19 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Re: Az ynevi fajokról

HozzászólásSzerző: Diman Toler » 2006.12.18. 15:48

Nekem a félelf jön be a legjobban de a többit sem ellenzem.Szerintem a fajokat az ember akkor tudja jól kihasználni ha ténylegesen át tudja érezni azok mentalitását társadalomban való elhelyezkedését érzéseit a többi faj iránt, de a legfontosabb hogy szeressen azzal a fajjal játszani, de ha életlenül mégis olyannal játszik amit nem kedvel akkor azt a akrakterével is érezteti hogy õ más akar lenni mint ami ezért van esetleg más fajokhoz hasonló szokásai is.De ez utóbbit nem ajánlom.
Diman Toler

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.21. 21:49

Kérdés ti mien kor táblázatot használtok egy Khál esetében?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sontash Sonol » 2007.02.22. 12:06

Mi ezt szoktuk használni: Fajkódex

Bár nemhiszem hogy itt lehet ezt használni de ha esetleg "papiron" játszotok itt egy kis extra:
Khál alfajok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sontash Sonol 2007.02.22. 19:36-kor.
Sontash Sonol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.02.22. 14:24

Üdv!

Mi asztaliban ugyan azt a módszert használtuk, mint az orkoknál. Egyszerûen úgy lett meghatározva, hogy "fiatal ork, öreg khál, stb" :wink: :P :lol: Tehát, mivel a törzsek és a halandóság is nagy e népeknél alapvetõen, viszont a naptár ritkább 8) , így a korkategória nevét lehet használni pontos években kifejezett kort meg úgyse nagyon tartják számon.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sontash Sonol » 2007.02.23. 15:56

Megkérdeznén hogy egy Kráni elfel lehet e jönni?Persze megmegyarázva miért lett menekült
Sontash Sonol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.23. 16:01

Hova szeretnél ilyen fajjal jönni? Nyílt kaland?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sontash Sonol » 2007.02.23. 16:37

Hanyagolom az ötlete.Most olvastam át a Sumiban a Kráni elfeket mert nem emlékeztem pontosan hogy milyenek. Emlékeztem én hogy arogánsak de hogy mindenkit lenéznek aki nem az õ fajtájabeli az kimaradt. Nyilt kalandban igazából menekülnie kéne mert ugyis utána küldenek valakit(valamit :D) zárt kalandba meg hip-hop nem illik bele mert ugysem mûködne eggyütt velük. Szóval dobtam az ötletet.
Sontash Sonol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.24. 8:04

A kráni elf probléma kicsit összetettebb, de alapvetõen örülük, hogy elvetetted az ötletet.

Egyébként az idézeted zsír 8)
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sontash Sonol » 2007.02.24. 16:25

Köszi :wink:
Sontash Sonol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2007.02.25. 13:51

Szerintem jók a kránielfek. És ki mondta, hogy mindenképp renegátnak kell lennie? Ezernyi ok lehetséges, hogy valaki miért megy ki Kránból. De ez nem erõltetés. Viszont simán megvalósítható.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sontash Sonol » 2007.02.25. 14:10

Hmm...akkor még ezen elgondolkodok egy kicsit :idea:
Sontash Sonol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amelon Dailcor » 2007.02.27. 16:26

Quiasse Limenel Umassyras írta:Szerintem jók a kránielfek. És ki mondta, hogy mindenképp renegátnak kell lennie? Ezernyi ok lehetséges, hogy valaki miért megy ki Kránból. De ez nem erõltetés. Viszont simán megvalósítható.

Én még új vagyok, és pont ezzel az elf - Krán kérdéssel lett volna egy felvetésem, ugyanis tervezgetem a karakteremet, és Krán volt az, ami így szimpatikusnak tûnt. Hogy akkor melyik oldalon áll a mérleg, lehetséges onnan jönni, vagy nem?
A másik kérdésem, hogy pontosan itt ki dönti el, hogy lehet-e egy elf fejvadász. Ugyanis ha jól tudom, a M.A.G.U.S. könyvben csillagozva van az elfnél ez a kaszt, és érdekelne, kinek a szavától függ, hogy a karakterem lehet-e az. Egy Admin? Vagy egy Moderátor is dönthet effelõl?
:oops: :roll: :?: Bocsánat, ha butaságot kérdezek...
Amelon Dailcor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.27. 17:30

Amelon Dailcor írta:Én még új vagyok, és pont ezzel az elf - Krán kérdéssel lett volna egy felvetésem, ugyanis tervezgetem a karakteremet, és Krán volt az, ami így szimpatikusnak tûnt. Hogy akkor melyik oldalon áll a mérleg, lehetséges onnan jönni, vagy nem?
A másik kérdésem, hogy pontosan itt ki dönti el, hogy lehet-e egy elf fejvadász. Ugyanis ha jól tudom, a M.A.G.U.S. könyvben csillagozva van az elfnél ez a kaszt, és érdekelne, kinek a szavától függ, hogy a karakterem lehet-e az. Egy Admin? Vagy egy Moderátor is dönthet effelõl?
:oops: :roll: :?: Bocsánat, ha butaságot kérdezek...

Ha ilyesmi kérdésed volna még, legközelebb kérlek a Szabályzavaros topikba írjál.

Jót kérdeztél, Limenel bizonyára idejétõl függõen biztos, hogy segíteni fog. Viszont azt tudom Kráni karaktert kijátszani nagyon nehéz. Ez nem elrettentés akart lenni, csak megjegyeztem. :)
A kráni elf fejvadász koncepció lehetséges. Ez úgy mûködik, hogy megalkotod a szabályoknak megfelelõen a karakteredet, az Elõtörténetek c. topikban létrehozod a saját neveddel (karakternévvel) az altopikot, feltöldöt a megadott séma alapján (Elõtörténet, és Adatalp az értékekkel, képzettségekkel!), majd ezt követõen a Helyszínmoderátorok megnézik és közösen hoznak egy döntést, hogy elfogadták-e a karaktert, vagy nem. Ha nem mi hibádzik, mi rossz, min szükséges javítani.
Nem kell félni, alapjában véve nyitottak vagyunk mindenre - és nem harapunk :wink:

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2007.02.28. 15:53

Természetesen elf is lehet fejvadász, és ez nem csak a kránielfekre igaz. Az egy más kérdés, hogy hol szeretnél játszani. Krán topic még nincs kész, és én stipistopiztam le. :P
Ha jó koncepciót csinálsz, akkor semmi akadálya egy ilyen karakternek.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.28. 19:23

Csatlakoznék az elõttem szólókhoz, ám egy valamivel kiegészíteném. Ha ismerkedsz még a magus vilgával -s korábban írtad, ez így van-, talán nem rögtön egy ilyen nagy falattal kéne indítani. Könnyûnek tûnik, de nem az! Nagyon nem az. Elf is, kráni is, halmozottan nehéz. Plusz erre még jön a kaszt...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
274 hozzászólás • Oldal: 15 / 19 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Vissza: Csevegõ