Értem. Csak azért akartam ilyen lenni, mert ez az egyik olyan karakterféle, amivel jól tudok azonosulni. A Krán elmaradhat, az nem is volt belepréselve.. Csak hát, nehéz olyan karaktert játszani, ami lehet, hogy könnyû, de mégsem tudok vele azonosulni.
//Például a boszorkány kaszt. A barátnõm ajánlotta, ám nem vagyok az a fajta boszorkányos, vonzó - legalábbis ahogyan általában leírják a boszikat - stílusú ember, így nehéz lenne olyat alakítanom. Számomra még mindig közelebb áll az ugyan férfi egyéneknek ajánlott Varázsló kaszt. Még mindig egyszerûbben tudok férfit alakítani, mint boszorkányt. Lehet, hogy gáz, hogy nõ létemre képtelen vagyok eljátszani ilyesmit, de ez van .. sajna //
Mellesleg, kérdem én, a Lovag jobb? Ott az etikett könyvet kéne folyton nyalogatnom, hogy élethû legyen a kari..
U.I. : Ti mit ajánlanátok oly pici kezdõknek, mint én? Persze, vegyünk figyelembe, nekem férfi akarkterem lenne, szóval no boszi ... XD
Kétféle Én-t vagyok képes teljes mértékben alakítani.
1: Ez inkább nõies max. Félénk személyiség, akit csakis a kíváncsiság vonz, és ez hajtja új, még felfedezetlen tájak felé, ez ad neki erõt. Képtelen teljes szívbõl utálni valakit, mindenkin megesik a szíve. Tulságosan anyáskodó típus, akibõl ezt lehetetlen kiverni, és néha már teher mások számára a gondoskodása. Könnyen meg lehet ántani, mert legbelül csak jót akar.
2: Ami nem igazán nõies. :S Nem nagyon törõdik másokkal, csak a saját célját látja, és ennek érdekében bárkin átgázol, akit nem ismer, illetve az nem nyújt neki valamiféle juttatást, ami neki elõnyére válik. Imádja kihasználni mások nehéz helyzeteit, és ilyenkor fogadalmakat húz ki a kétségbeesett egyénekbõl. Csakis olyat tesz, ami számára megéri, vagy úgy érzi, késõbb haszna válhat belõle.
Magának való lélek, nem fecseg feleslegesen, tömör, lényegretörõen fejti ki véleényeit, és nem törõdik mások lelki világával, úgymond, túlságosan õszinte.
Nos, e kettõ lélek ég és föld, aki td valami jó ötletet, hogy valamelyikbõl mi lehetne, ha kivirágzik, annak örülnék. ^^ Elõre is köszönöm.
(A faj, ha lehetséges, szoruljon az ember, elf és félel közé, mert a többi nekem homály, legalábbis lelki formában)
Én azt mondom, tolvaj kaszttal indulj Azon mindkét variációt meg tudod valósítani. De ha kell segítség ilyen téren, msn-re vegyél fel. A karakteralkotás ha problematikus itt UT szerint, megintcsak állok rendelkezésedre
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Hát mind 2 tipusra sztem egy bárd vagy egyszerüsség miatt egy sima harcos is lehet mind2 xd
amugy meg nem apra,mert ismerek pl olyan férfit-enyhe kifejezés...nagy szõrös és biztonsági õr-,aki meg imád nõpi karikat kijátszani és szivni velük najó a mondat második fele nem mindig igaz,de az elsõ az
Elsõre nekem is a tolvaj jutott eszembe. Csak azt már úgyis ajánlották. A harcosban pont azt szeretem, hogy szinte mindenfélére meg lehet csinálni, így az sem rossz, de ismét csak ajánlva volt. Én még a papot is jó ötletnek tartom csak jól meg kell gondolni az Istenséget. Mondjuk az elsõó ötletre egy Arel-pap vagy egy kicsit túlenergikus Krad-pap lenne a mai ajánláat.
Fajilag én a félelfet ajánlom az elsõ esethez, mert oda a kíváncsi, kissé talán izgága egyéniség pont meglenne. A másodikra inkább az ember.
Egyébként: A fajok ok, de a kaszt inkább . Mivel nem kimondott szabályzavar és nem is kifejezett UT kérdés, így nem hiszem, hogy gond ha itt marad a megbeszélés.
Nos, az elsõ esetben én Ellana papnõt, Krad-papnõt, pyarronita lelkületû gyógyító/elemi mágiával operáló boszorkányt, bárdot ajánlanék, hangsúly az elsõn. Sajnos az Ellana papnõvel kapcs a többségnek csupán mágiahasználó örömlány jut eszébe, közben egy 3 szférát uraló, hatalmas köztiszteletnek örvendõ és bivalyerõs mágiával rendelkezõ kasztról van szó.
A második eset tökéletes tolvaj. Lelkülete alapján a Kobrákhoz könnyedén beléphetne, bár mivel nem eredendõen rosszindulatú, csupán gátlástalan, a Szürkecsuklyásoknál is lenne helye.
Harcos csupán a második esetben helyénvaló, hiszen az elsõnél kikötötte hogy félénk, ami ilyen kasztnál nem elõnyös tulajdonság . Arel-pap kiesik, mivel annak a kasztnak (mint Dánicánál is megfigyelhetjük ) lételeme a vadság, ami elsõ esetben hiányzik, második esetben pedig a jóindulatot és a törõdést nem véltem felfedezni.
Fajilag a félelf ajánlatos az elsõ esetben, a másodikban inkább ember. A félelf labilis, könnyen kisebbségi érzés kerekedik fel rajta, az emberek közt pedig minden elõfordul. Elf minden esetben kiesik.
Megjegyzem, hogy az Arel-papságnak van a gondoskodós, nem vad ága a Sólyomszív irányzat. Elsõ esetre beleillik. De ezeket csak tanácsnak szánhatjuk a végsõ megvalósítás a Tied!
*Virul a képe a sok ajánlást látván* Oh, köszönöm. Nos, még háromszor átgondolom (többször már képtelen vagyok, addigra csimbók lesz az agyam), és döntök. Köszönöm szépen a segítéget ^^
// Lehet Tysson-lar, hogy élni fogok az MSN-eddel //
Sok minden kasztot lehet ajánlani csak azt elfelejtetéttek,hogy a hölgyemény kezdõnek mondta magát igy nem biztos,hogy a mágiákat megfellelõ idõben és helyen tudja használni nem beszélve arról,hogy pl egy arel pap lehet akár mennyire vad és szenvedélyes az adott irányzatba,azért ne felejtsük el,hogy neki is vannak kötötségei.
Persze ha rosszul tudnék vmit vagy kivülrõl fujja a mágia részt megszégyenitve bárkit,ki ezen a honlapon tartozik,akkor meg sem szólaltam
Szerintem a wier és a khál tény és való csak tölteléknek készültek, csak próbálták színesíteni a paletát az alkotók. Ebben igazet adok Tysson Lar-nak. A gnómmal viszont kissé nem tudok kiegyezni mint játszható faj, mivel a gnómok tudomásom szerint nem igen sokan vannak és inkább nem kalandozó kedvükrõl híresek. Egy talán két regényben olvastam gnómról aki inkább mellékfõszereplõ volt, de azokban a regényekben is ugyan az a gnóm szerepelt. Melesleg még attól is húzodozm a gnóm karitól, mivel tisztavérû õsfajként soroltákbe. Kis tulzással aquirral esetleg sárkányokkal is JK-t alkothatnánk,nem?!
A káni elf nem annyira, nagy falat persze kezdõnek nem ajálatos azzal indítani. Viszont a kráni elf még mindig jobb a wiernél, nem?! De ehhez az "alfajhoz" is tapasztalat kell!
Háááát. A kránielf valamiben nehezebb, valamiben könnyebb a wiernél. A gnóm faj szerintem tök jó. És igenis lehet jó kalandozót csinálni belõle, amit egy sárkányról nem lehet elmondani. Viszont aquírból is csináltam már jó kalandozót aki jó társa volt a kalandozócsapatának.
Kezdõnek tényleg nem biztos hogy mágiahasználó karit jó indítani. A tolvaj vagy harcos tényleg jó bevezetõnek.
A wier meg a khál meg egyáltalán nem töltelék. Sem az amund, sem a dzsenn. Mindegyik tök jó színes faj.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."