Üdv Meron. Jó helyen jársz. Nézegesd meg az itteni játékokat, és válassz játékteret szájízed szerint. Mi is Vampireoztunk, de a középkorit sajna nem igazán próbáltuk ki.
Az idõbeosztással és a különbözõ dolgok idejének felméréssel nem értünk egyet Hakea. Ha meg útálnálak, akkor letiltanálak MSN-en.
Schini. Engem érdekel az a karilap. Ha végre felenged az MSN, akkor megoszthatnád velem is.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
persze bármikor csak szólj rám amugy van 5 oldalas karlapom is,amit haver csinált naon stylos meg minden csak hosszú egy kicsit és néha-bevallom õszintén-lusta vok mindent kitölteni
Nemrég találtam az oldalra.
Sajnos élõben nem volt alkalmam játszani szerepjátékot.
Pedig már kb 3éve meg van a szabály könyv a magushoz...
Remélem itt végre tudok játszani és páran tudnak okosítani engem ilyentéren! Most 1 ideig olvasgatom a szabályokat..
Point most mondták a tavernába,hogy kit érdekelnek a szabályok úgy hogy hagyhatod is azt a részt keress fel egy modit vagy akinek sok reagja-rajtam kivül,mert keveset vok gépközelben "állitólag"-
na jó csak vicc votl...keress fel bárkit akit találsz az oldalon és biztonsa mondhatom bátran kérdezhetsz tõlük bármit
Schinter pajtásunk mókás kis lény, de azért olvasd bátran a szabályzatot, és ha elakadtál, nem értettél valamit, beríhatod ide is, tavernába is, vagy tetszés szeritn választasz valakit a taglistáról és megtámadod.
Üdv mindenkinek!
Egyszer már regsztráltam ide, valamikor régen, de akko a játék valahogy elmaradt, de most majd bepótolom!
Szóval 19 éves pécsi leányzó vagyok, elõször 3 éve találkoztam a szerepjátékkal (leszámítva a lapozgatós könyveket, amiket még csalással se sikerült végigvinnem - amúgy nem szoktam csalni:D ), mégpedig elsõ ízben a M.A.G.U.S.-sal. Karakteralkotás után az elsõ kérdésem az volt "Most mit kéne csinálnom?" LOL Szóval mágus után jött a vampire, egy ideig párhuzamosan játszottam a kettõt, de összevesztem a KM-mel játékon kívüli okok miatt, aztán 1 éve már csak vampire-öztem egy másik csapattal (nyár végén hagytam abba). Online-rpg-ben sem vagyok szûz, 1 éve kezdtem újra a TK-t is (mióta van otthon netem). Az ízlésemrõl annyit kell tudni, hogy fõleg az Arel-papnõket és tolvajokat kedvelem, de egy kedves régi karakterem révén a tûzvarázslók is közel állnak hozzám, és a boszorkányt se vetem meg. Általában emberrel vagyok, vagy maximum félelffel. Egyszer-kétszer a meséléssel is megpróbálkoztam, de szerintem ahhoz béna vagyok. Szerepjátékos múltamról nagyjából ennyi.
Még általánosságban néhány tudnivaló: imádom a Csillagkaput, az X-aktákat, Stephen King-et, a power metált, a szimfónikus metált, a japánokat, a szerepjátékot, a Might and Magic 7-et, a Heroes 3-at, a Sims-et, a macskákat, a lovakat, a kölyökállatokat, a sárkányokat, a vicces dolgokat és embereket, a fagyit, sört-bort, a színházat, a horrorfilmeket, a lovaglást, éneklést (kórus), a szép idõt és szép tájakat, az utazást (fõleg vonaton), a hullámvasutakat, lustálkodást, idõnként a történetírást, vámpíros barátnémat és a kedvesemet (aki utálja a szerepjátékot, pedig sosem próbálta).
Hirtelen ennyi jut eszembe. Az msn címem elvileg megadtam regisztrációkor (megnézem publikus-e), úgyhogy nyugodtan felvehet akárki (kivéve az, aki szexuálisan akar zaklatni XD).
Délutánra meglesz a fórumképem is (otthon vár a gépemen), és kedves nagynénim rábeszélõkészségének és Raddaqnak köszönhetõen már egy 90%-os elõtörténetet is sikerült alkotnom.
További szép napot!
Hangtalan hullott alá, hogy befejezvén a fekete tengerbe vesszen tolla … Szívdobbanásokkal késõbb a száraz pergamen is összetekeredett ... Öreg kezei gyengéden simítottak végig a tekercsen, halk szavakat suttogva az éjszakába ...
- A Birodalomért élünk, a Birodalomért halunk, örökkön ...
És elfújta a gyertyákat ...
...
" La mayyitan ya qadrium, yatabaqa sarmadi … Fa itha yaji ash - shuthath, al - mautu qad yanatahi … "
" Meghalni nem halhat meg az, mi örökkön áll … Számlálhatatlan korok során, enyészik a Halál … "