Gracianak meg igaza van csak egyesek sosem vallják be Ja a "büntess mééég" részben azért halkan megjegyzem,hogy sztem nem mind1,hogy ki melyik szerepet "játsza"
Még mielõtt megköveznétek a "büntess méééég!" rész az inkvizítorok kedvenc elfoglaltságából (kínvallatás) és a boszik nem kicsit szexuális orientáltságából jött össze.
Dögöljek meg, egyen meg a csipa, de kivárom, míg a Km ír RT-be! ...ha ír...ha nem, idenyálazok az asztalra, remélve hogy egy kis influenzát terjeszthetek az utánam jövõre...
Navaratna, késõ van, nyugodtan feküdj le, én is alig látok ki a fejembõl, majd holnap (azaz úgy értem alvás után) majd reagolok, mert most nem forog az agyam. Elolvastam, de most nagyon fáradt vagyok hozzá, hogy tisztességeset írjak. Ígérem holnap neked írok elsõként jó?
Majd álmomban megszülöm mit lépnek.
Legközelebb kutyákkal nyomatom, esetleg a kettõt együtt, mert hát ha Yneven lehet fajkeveredés, járjunk elõ jó példával mi is!
Amúgy nem mentem el amellett, hogy akik kis idõvel ezelõtt aktívak voltak az oldalon, mintha visszaestek volna megmutatkozásukban. Ám új arcok rendre tûnnek fel. Mint a jó szülõk, megtették mûvüket s összefont ujjakkal hátradõlnek a karoszszékben s nézik a szõnyegen hancúrozó csöppségeket. Ééés most szögezném le, hogy ez nem egy bírálat, mert akkor a panasz topicba möffennék, ehelyett egy megállapítást tettem, nem is ez a jó szó rá, inkább megfigyelésemet írtam le.