SEGÍTSÉG!!!!
Nem tudtam mire vállalkozok!
Engem itt dolgoztatnak!!! Nem elég az egy reag!!!
Gyerekek tényleg ilyen faszán csinálom???
Mostmár Navar is pedzegeti a reagot!
Ti kis KM nyúzók!
Ahhoz bonyolultabb mérések kellenek, erre vannak külön gépek, de ideális esetben ez a helyztet. de ha gyursz akkor annyira nincs gáz de ez a 33 igy is sok
Megnéztem a neten. Figyelj Saggaras ez egy baromság. Én 29 éves vagyok és szerintük az ideális testsúly nekem a 80 kg lenne. Nincs véletlenül férfiakra más szorzó?
Tudod hogy néztem ki nyolcvankilósan? Mint egy szopott gombóc.
A magam részérõl szarok a BMI-re. Saját bevallásom szerint nekem olyan 100 kg az ideális súlyom. Akkor néztem ki a legfaszábban, úgyhogy részemrõl ez a cél.
Na akkor lássuk a BMI szerint az ideális testsúly 20-25 ös indexen mozog tehát ha a tetejét veszük, hogy 25*1,92*1,92=92 kiloval kb, nos így ehez képest a zt figyelembe véve, hogy gyursz a 100 kilo az teljesen rendjén van. ez a 80 kilo tényleg egy baromság.
Koksz, nemváltás plasztikusan, Nava méretei, súlyarányok...
Már megint lemaradok a nagy megbeszélésekrõl.
Ezt a BMI-t kíváncsiságból kiszámoltam és valami 0,00..456... jött ki. Aztán megnéztem még egyszer és kiderült, hogy méterben kéne számolnom és nem centiben.
RT-hez: Szerintem inkább ne sürgessük a KM-et, mert a legutóbbi reagjai nem lettek azok a regényfejezetnyi barokkosak, mint eddig megszokhattuk.
na látjátok nem is hülyesség ez a BMI Amugy mondtam az elején,hogy a testösszetételére nem adnak infot,ezért mindig kell szem kontakt- - is,de egyébként tényleg vannak olyan mérések,hogy pontosan meg lehet határozni a testsúlyt meg az összetételt is,de ki az a hülye,aki elmegy egy ilyenre és annyi idõt pazarol rá Olyan szinten csinálják,hogy a tüdõbõl is kivonják még a levegõ súlyát is
Broca index:
testmagasság(cm)-100=ideális testsúly.
(olykor testmagasság*0,9-100-val számolnak...->go anorexia go )
ezt szokták irni a különféle nõi magazinok nem?Legalábbis asszoták nekem és azért használják a BMI-t,hogy a páciens ne tudja mirõl van szó ha egy 40-s index érték jön ki
Mit vártatok tõlem? Mindenkinek sírt a szája, kényszer és nyomás alatt írtam, fáradtan! Azért reagolj rá Quator jó?
A legközelebbieket már pihent állapotban írom nyugi és hosszabbak lesznek.
Egyébként Quator a neked írt reagot kibõvítettem kissé.
C.
A mai nappal visszatértem a hosszabb reagokhoz, de akkor mindenki várja ki a sorát, nem tudok ilyen sokat írni egyszerre mindenkinek. Szépen mindenki meg fogja kapni az orcájába, de nekem kell egy kis idõ két reag között, meg az idõbeosztásom is terheltebb most.