(Matsu Daira Ryuu)
- Nos, Jamaroto... régi barátom ^^ ... Úgy néz ki újabb közös "kalandban" lesz részünk. Remélem békés úton is el tudjuk intézni a dolgot, s rá tudjuk venni õket, hogy menjenek vissza oda ahonnan jöttek...

- tréfálkozik, s barátságosan megpaskolja a vállát. Mesélj no, ne kéresd magad!
 - tréfálkozik, s barátságosan megpaskolja a vállát. Mesélj no, ne kéresd magad!

Hogy Yuki? Értem? Te gazember hiszen egész télen csak azt hallgattam hogy "Nem láttad véletlenül Ryuut, amikor a kolostor közelében jártál?" - mondja viccesen elvékonyítva a hangját, miközben vadul rebegtette a pilláit.
  Hogy Yuki? Értem? Te gazember hiszen egész télen csak azt hallgattam hogy "Nem láttad véletlenül Ryuut, amikor a kolostor közelében jártál?" - mondja viccesen elvékonyítva a hangját, miközben vadul rebegtette a pilláit.  - Észre sem vettem mikor csavartad el így a fejét, de jólvigyázz mert figyelek ám! - tódítja vigyorogva. Az õt érintõ témát látszólag elengedte a füle mellett, talán rávehetõ a beszédre, de ki tudja?
 - Észre sem vettem mikor csavartad el így a fejét, de jólvigyázz mert figyelek ám! - tódítja vigyorogva. Az õt érintõ témát látszólag elengedte a füle mellett, talán rávehetõ a beszédre, de ki tudja? 

Istenem, de rég volt már...
 Istenem, de rég volt már...  Emlékszel, hogy megkergetett minket? Kis híjján múlt, hogy elkapott minket... tutira jól elnáspángolt volna
 Emlékszel, hogy megkergetett minket? Kis híjján múlt, hogy elkapott minket... tutira jól elnáspángolt volna 
 Ellenben nem szép dolog megkerülni a kérdésemet... - vigyorog mint a vadalma.
 Ellenben nem szép dolog megkerülni a kérdésemet... - vigyorog mint a vadalma.

A viccet félretéve, tudod, szeretjük egymást és egy nap, talán nem is olyan soká a kezét is megkérem az apjától. Kemény ember, akit apám helyett is apámként tisztelek és szeretek! Remélem nem fog elutasítani, de elõször bizonyítanom kell, és talán ez most a megfelelõ alkalom erre, úgyhogy ez most nagyon fontos nekem!
  A viccet félretéve, tudod, szeretjük egymást és egy nap, talán nem is olyan soká a kezét is megkérem az apjától. Kemény ember, akit apám helyett is apámként tisztelek és szeretek! Remélem nem fog elutasítani, de elõször bizonyítanom kell, és talán ez most a megfelelõ alkalom erre, úgyhogy ez most nagyon fontos nekem!

Viccet félretéve, örülök boldogságotoknak, s remélem lehetõségetek lesz, hogy kiteljesedjen. Ne félj az öreg Kusamitól... kemény férfi, de Õ is szeret téged, s lányát nem tiltja el tõled... ezt biztosra veszem. Szóval mindkettõnknek bizonyítanunk kell... Vigyázok Rád, megígértem... épségben hazajutsz Szerelmedhez...
 Viccet félretéve, örülök boldogságotoknak, s remélem lehetõségetek lesz, hogy kiteljesedjen. Ne félj az öreg Kusamitól... kemény férfi, de Õ is szeret téged, s lányát nem tiltja el tõled... ezt biztosra veszem. Szóval mindkettõnknek bizonyítanunk kell... Vigyázok Rád, megígértem... épségben hazajutsz Szerelmedhez... 

, és õ is elindul...
 , és õ is elindul...

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó