És Schini bizony nem csak ráhibázott! Õ majdnem olyan régi motoros nálunk mint mi magunk és ez a prob már volt egyszer. Jé! Schini egy élõ matuzsálem, mi Connal meg Õsök vagyunk!
pls valaki törölje a hozzászólásom,mert én nem tudom,mikor törölni akarom,és rákattintok az "X"-re,kiírja,hogy nem törölhetek olyan hsz-t,ami után már írtak...de még nem írt senki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shirin Horha 2007.04.03. 13:10-kor.
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Ugyanaz a problémám mint Shirinnek és Yvettnek, elküldi, nem gond, csak jelzem, hogy ez az apró hibát én is tapasztaltam, mind igricként és mind user-ként; és nem vagyok feliratkozva minden témára.
Az Igrices hozzászólásfigyelést azonnal kapcsoljátok ki/iratkozzatok le, mert az e-mail értesítés az igric címére jön, az pedig egy általam megadott fals mail cím!
Na, nekem az a gondom van, hogy ha <> közé akarok írni valamit, akkor nem akarja az egészet megjeleníteni. Valaki tudja, miért van és hogy lehet ellene tenni?