Az összes hozzászólásfigyelést kikapcsoltam, és nem is lehet õket visszakapcsolni. Priviknél még mindig írja a hibaüzit, ha a fogadónak van értesítése. A reg sem megy....
Én nem értek ehhez, így valaki beavatva abba, mért és hogyan alakult ki ez a debug dolog??? Mi és hol telt meg és ez mit korlátozott le? Angol számtech szakzsargont nem értek!!!
A szolgáltató biztosít számunkra x mennyiségû levelet, amelyet kiküldhetünk. Namármost mivel néhányan bekapcsolták, hogy küldjön nekik értesítést ha ez vagy az a téma hozzászólással bõvül, ezt a mennyiséget sikerült rövidúton túllépnünk. Ezért nem mûködik a reg sem, mert ugye ott is szükség van a mailre...
Lényeg a lényeg, volt kb 15 hsz figyelõ emberkénk akik minden egyes fórumba érkezõ post után levelet "kértek". Ha csak napi 30 hsz-el számolunk, akkor az 450 levél naponta. Erre jönnek még a regek, a privi értesítõk. De tudjuk, hogy nem 30 hsz jön egy nap a fórumba... akkor el tudjátok képzelni mekkora levélforgalmunk lehet. Beszélek a szolgáltatónkkal/haverommal és éghet a pofám... remélem sikerül valamit rendezni.
Tudom, nagy dolgot kérek, de nézzetek be minden témába, és a téma alján, az új hsz gomb alatt ha találtok egy olyan linket hogy "Leiratkozás a témáról" azt nyomogassátok végig. Köszönöm.
Privi maradhat, csak a hsz értesítõk tisztuljanak le. Idõközben már egyeztettem haverommal, nem õ korlátozott le minket. A hiba felderítése folyamatban.
Amúgy pimasz mód még mindig szívunk? Kafán kiakadt a rendszer 15-20 fõ beálítása miatt? Kár...Meddig lesz debug? Jó, elküld mindent, amit írok, de az oldal taglétszáma egy idõre befagy tõle...Mire jön ide valaki, és mi szépen elértük a belterjességet, s a vérfertõzés minden fokát, szinte ugrani fogunk a friss húsra