aha csak hiszed nézd meg mindjá az én reagomat amugy halkan megjegyzem,hogy a lélekszférás varik nem halamzodnak...pl ha van egy isteni áldásod és pakolsz még magadra egy fanatizálást,akkor csak az erõsebb hat és nem adodik össze de majd a km eldönti.
Annyi logika van a dologban, hogy ha Kyel eggyszer mos áldást adta arra hogy segít az gaz toroni kutyál leverésében, értelmetlen mégegy ugynarra irányuló fohásszal zaklatni.
Kérlek uram meg mág ezt, meg ezt is, mert ez több módosítót ad?
Számold át azokat az értékeket Saggaras.
Ha jól emlékszem te egyszere pakoltad magadra az áldást, a hõsi lelket, meg a a hit hatalmát. Ekkora keneted már nem bír el a kcicsi szivem. Döntsd el mi kell az úrtól!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.08. 13:53-kor.
Shini spec az én tudomásom szerint összeadódik, de tényleg a km, dönt. Én csak azért gondolom, hogy összegzõsik mert az ellenkezõjére nincs kizáró passzus sehol.
Castor KM nyom egy elküld-gombot, aztán megnézi körmeit. Reszelni kéne már. Ásít is mellé egy picikét, aztán elõkerül egy körömreszelõ, nekikezd. Köröm jellegzetes szaga éri el orrát s aztán sóhajt, milyen keveset tudott már megint írni a JK-inak. Épp ezért félrerakja a reszelõt és szomorkásan beírja...:
"Rt.-sek!
Nyomtam egy pár sort az RT-be, olvassátok..."