Majd azokat a dwoonokat gyõzd meg kik azt hiszik rólam,hogy Ranil manifesztációja ha már belõlem kelt ki a Napisten Amugy meg majd elaltatjuk a kapit és akko mehet a kocsmázás Majd másnap meg bemeséljük,hogy õ engedte meg és hogy õ is sokat ivott azért nem emléxik semmire és azért fáj az altatótól a feje
De hamar likvidálták a hõst :'( mocsadék bm nem kapott vakitást És ráadásul no magic 6 körön keresztül...de gáz...
Castor tudom sokat kérek,de tudsz majd most irni egy kisebb összegzést?Mert ha nem sikerül likvidálni a bm-ket újabb castolásba kezdenék 6 kör mulva...megoldható?Meg is kérhetem Navat,hogy dörgöljön oda egy kicsit
1. álmodozz csak és próbálkozz csak 2. nem analfabéták a dwoonok, igen ledegradálod õket, látványos, de mégis csak szemfényvesztés... 3. attól hogy te hamartább írtál, nem jelenti azt, hogy a szakaszt nem irányítja senki, khm... Úgy látom Morgan újonc a "halmoz" mellett döntött, egy seggdugasz kopasz nem lesz nagykutya csak mert egyszer megnyalta a ranilhívõk fenekét egy fényalakkal... 4. komolyan adhatok neked egy maflást???
Hát megláttjuk majd,hogy a dwoonok mit hisznek Eléggé könnyen meg lehet téveszteni azokat,akik még nem láttak mágiát eme formáját és mivel csak a varázsló ismeri/ismerheti fel 30% eséllyel igy joggal gondolhatom,hogy még a Ranil lovag is azt hiszi,hogy Istene meghllgatta imáját nem de?
Halmozni?Sok mindent jó halmozni ha gondolod beszéld meg Morgan ujonccal 4 szemközt
A Ranil megjelentetéssel kapcsolatban gondolom csak nekem szúr szemet, hogy Ranilnak nincs Napkorongon kívül más, fõleg nem emberi ábrázolása. Mivel csupán a NAphonból leszálló angyalai jelentek meg a dwoonoknak a történelem évezredei alatt. Dehát ezt ugye mindenki tudta a történelem és legendaismeret által.
Schinter!
Az hogy az "egyszeri" dwoon katon mit vél gondolni az egy dolog. Arra jó volt hogy lelkesítsd õket, meg elvakítsd az ellent, ez oké, de a legtöbbjük csak magát a fényalakot látta megjelenni és nem nagyon arra figyeltek, hogy ez tõled származik. Ez itt csatatér és nem mozi.
A másik Ranil-lovagjai kurvára tudják hogy ez az egész mûsor egy jószándékú, de mágiscsak hamis illúzió volt, ugyanis a szakrális mágia, megnyilvánulásának olyan aurája van amit minden Ranil lovag és Napleány azonnal megérez és azonosítani tud. Tán még az inteligensebb és magas Asztrállal bíró hívõk is megérzik Ranil jelenlétét.
Mondom egy taktikai húzásnak jó volt, de nem fognak pálmalevéllel legyezgetni miatta. De ha nagyon afelé viszed a dolgot, hogy megtéveszted a hívõket és talmi illúzióval megszentségteleníted Ranilt, akkor simán kiviívod a Ranil-lovagok haragját. Bár ezt most benyelik, egyrészt mert most ez jól jött ki, de ha további "extrákkal" szórakoztatod a népet, valamelyik a fejedre koppint, ebben biztos lehetsz.
:D Úgy látom, a bárd pálmaleveles húsvéti képe betört
Taktikailag jó fogás volt, az tuti, de nem kéne önjelölt csapi kapi helyettesi pozicióba vonulni és utasítgatni az íjászokat nyaklóra mert Viktor és Seba minimum felrúg...A két napos újonc úgy érzi, rögtön szert tett hadvezetés mf-re
Köszi a sok jókívánságot, remélem nektek is sok tojást tojt a nyúl (hogy ez mekkora hülyeség, láttam én már nyulat tojni, de az nem tojás volt... )
Szóval nem jött be a délig alvás, mert a második kopogásra anyám beengedte haverjaimat, és mind a 4en rajtam ürítették ki a szódásszifonjaikat, úgyhogy azt hiszem most az elkövetkezendõ 50 évre elõre meg vagyok locsolva, meg még visszamenõleg is ugyanennyire (noha nem is éltem még olyan régen:D)