Ugyan má...ne félj amig engem látsz Ha már nem látsz,akko azt jelenti,hogy láthatatlan,de akko se félj mert lélekben veled van még ha õ már másmerre indult el egy gyors nyúlcipõben
Heal botok elõre Miért nincs ilyenkor egy domwik pap?Az tud a legjobban gyógyitani
Amugy Castor mi van a tharr papok imájával?Csak gyors következtetést akarok/akar a karim levonni...Azok a gólemeknek kell a papok imája hogy éljenek vagy anélkül is mennek és a papok már nem is mormolnak...
Javíts ki ha tévednék, te a karidnak semmilyen képzettsége sincs rá, hogy mûködik a szakrális mágia a Tharr-kultúrkörben.
Eran és Faren tudná/kikövetkeztetné a választ, de Airesnek halvágy lila gõze sincs róla. Tipikusan olyan kérdést feszegetsz, ami nagyon mély egyházi misztériumismeretet követel.
Persze nem is úgy kérdeztem...Bárd mágiában is van olyan,amire koncentrálni kell és sztem annyit tud már a karim,hogy ha izzik a szent szimbolum és mormol netán kezével is csinál vmit egy pap szerûsség,akko az varázsol...Eléggé magas Iq ja van sztem,hogy ezt össze tudja kötni a vérglemek megjelenésével legalábbis a láthatáron nincs más aki mormolna és toroni lenne...ergo ha még most is mormol,akko sztem le lehet vonni a következtetést,hogy koncentrálós mágia,de ha már nem mormol,akko nem koncentrál arra persze lehet,hogy mást kezdett el castolni közben ez nem is volt kérdéses.
Végük vissaz kanyarodva a kérdésemhez csak arra voltam kiváncsi,hogy a vérgólemek megjelenése után még mindig mormolnak a csuhások vagy már abba hagyták ennyi
ui.:ha vmit úgy vélsz,hogy a karim nem tudja levonni a következtetést,akko javits ki
de csak a válaszom attól függ,hogy mind ezt a következtetést le tudja-e vonni a km szerint mert nem akarok olyat belevinni,amit a km szerint nem tudhatná...Ettõl függene a reagom és cselekvésem...