Reméljük velünk lesznek a felsorolt prominens személyiségek. Valószínûleg minden kiderül még a mai nap. Egyenlõre várom a választ.
Ebbõl következik, hogy lehet kicsit nyugizni és feloldani a bojkottzárlatot Shadonról. Sub Rosáról. A többi kedves JK ne sínylõdjön reag nélkül ott sem.
Hol lesz a megbeszélés? Valamelyik topicban, pm-ben mindenki mindenkivel, msn-en összegyûlünk, most lassuljon be a gigászi ütközet és reagolgatva játszuk el a megbeszélést?
Gondolom egyébként a 3 hadvezér ugyis a kapunál van, ugyhogy már csak a mód kell, hogy hogy dumcsizzuk meg nekem mindegy, de Castornak nincs msn-je- és azért rá is szükségünk lehet nem? Vagy vele csak a végterméket osszuk meg?:)
Na ennek angyon örülök, azért az ember nem szívesen vesztené el ranil egyik földi helytartóját, pláne ranil országában. Mit szóltok akkor a PM-es ötletbörzéhez?
Mivel ez most baromi fontos hogy dönt a party, ezért kérem a kalandban ezt megbeszélni.
A játékidõben egy ilyen döntési helyzet hamar lepereg, az most mindegy hogy mi hány hsz-ben toljuk. Úgyhogy ötleteljetek, érveljetek csak a kalandban, dumcsizzanak azok a karakterek nyugodtan!
Jó kicsit öszvér megoldás részemrõl ilyen "tanácskozzun a kapuban rögtön és gyorsan" dolgot erõltetni, de nem tudtam semmi mással áthidalni.
UI: Azért nem használok msn-t mert mikor volt, állandóan csatlakozott, és mikor éppen dolgoztam/dipolomamunkát, egyebet írtam volna, az összes közeli és távoli barátom/ismerõsöm elkezdett cseszegtetni, "helló szia hogy vagy, miért nem írok, már és haragszom-e, vagy most mi van, miért vagyok ekkora sutyerák"...ne ekkor berágtam és úgy döntöttem megmaradok az e-mail bevált formáinál.
Nyugi Castor nem szemre hányás, én tegnap betegen irtam egy beadandót, és mikor jöttek hozzánk, akkor mindig kellet menni köszöngetni, én meg megtettem azt huztam vissza gyorsan irogatni, msn-re meg fels e mentem, mert tudtam, hogy akkor mindneki megtalálna.
No akkor: -én már beírtam a megbeszélés dolgot a játékhoz -Castor, msn beállítása az egész, nekem nem csatlakozik, mert úgy állítottam be, hogy én tehessem , manuálisan, amúgy meg kussoljon kikapcsolva Szóval az eszközök és beállítások menü ott igen sokat ad, fõleg ha live kiegészítõvel is rendelkezik... Nehogy azt mondd, hogy nem tudtad, hogy van rajta ilyen, mert idetojok!!!