• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Elõre Pyarronért! [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
221 hozzászólás • Oldal: 3 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.04.11. 5:24

(Brasten)

Mikor eltöröm a szerencsétlen csuklóját megrándul az arcom.
<Szerencsétlen!! Biztos a családjának lopott. De akkor is csak tolvaj.>
Amikor meg hallom a jutalom szót felderül az arcom. Arra hogy megcsillan a fény a fadoboz tatalmán oda kapom a fejem.
< Vajmi lehet benne? Hmm talán nem kéne ezzel foglalkoznom végülis nem az én dolgom...>
Végül kérdezem a város õrség felõl.

//Bocsi az elõzõ reagom kissé elkapkodott volt ezért most kiegészítettem.//
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 296
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.11. 11:51

Résztvevõk: Brasten [Rayvenaur]

*Amikor felteszed a városõrség érkezésére vonatkozó, kérdést, már látod, és hallod is, hogy nem érdemes vele foglalkozni, hiszen az õrség, már csak alig tíz méternyire van. a meglopott férfi, már kiáltja is nekik.*

-Erre urak, erre itt fekszik, a mocskos söpredék.

*Megérkeznek a katonák*

-Innentõl, átveszük, köszönjük a segítsléget.- Mondja neked egy kopasz izmos magas férfi.*

-Nos ha érdekli a jutalom, akkor jöjjön, vele ne foglalkozzon, piti ksi tolvaj, már keresték eléggé sokan. Egyébként engedje meg, hogy bemutatkozzam, a nevem Horatio Con Faffer.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.11. 11:56

Résztvevõk: Malina Reneir [Yvett de Crei]

*Látod, hogy a sok kérdés kissé letaglozta a fogadóst, de arca ismét mosolyra húzodik, és készséges hangon kezd neked válaszolgatni a kérédeidre.*

-Nos lássuk csak, majd fizet távozáskor- legyint feléd- Ebéddel, persze, hogy tudok szolgálni. Mondja kedves mit kóstolna szívesen. No fürdönk az nincs de egy Dézsát tudunk biztosítani a szobályába meleg vízzel, és szappannal, ha ez önnek megfelel? Mondja csak bemutatkoztam már- Néz rád szórakozottan a férfi. - Oh lehet, hogy nem ne haragudjon a modortalanságomét, a nevem Kales, Vales Vesser, ha parancsol valamit a kishölgy csak szóljon.

*Látszik rajta, hogy nem az a fickó akinek könnyen beáll a szája, de kedvesnek tûnik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.11. 12:00

Résztvevõk: Aldalea Dzsarali [Ayana]

-Ugyan nincs mit.- *Mondja a fiu, majd a tevékhez megy. Elõször apád, amjd a tetsvéreid, sé végül te mész át a fogadó étkezõ helységébe, mikor belépsz, számodra érdekes kép tárul szemed elé. Olyan mintha a ház külseje belülre került volna. A falak terméskõvel vannak takarva. Nem tûnik giccsesnek, egyáltalán nem, sõt inkább meleg és barátságos a látvány. A falon mindenütt hajókról és sellõkrõl készült festmények lógnak. A helységben hat személyes kör alakú asztalok vannak, és olyan félház körül van megtöltve emberekkel. A söntés mögött egy kövér piros pozsgás arcú férfi áll. Magas kopaszodó alak, de kedvesnek látszik. És elötte áll, egy sárga bõrû fiatal lány, kardal az oldalán, ugy látszik beszélgetnek.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.04.11. 13:24

(Aldalea Dzsarali)

<Érdekes fogadó> csodálom meg a nem hétköznapi kivitelezést, s a holmimat szorongatva tekintetem körbejáratom a festményeken és a vendégeken. Az elõttünk álló lányt is végigmérem, elvégre nem sûrûn látni hozzá hasonlót.
- Mennyi idõt fogunk itt tölteni? - fordulok apámhoz, a kérdést anyanyelvünkön feltéve, míg várakozunk a sorunkra.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.04.11. 16:01

(Brasten)

A város õrséget látva meg nyugszom. Nem kerüli el a büntetését.Miközben követem a férfit.
<Nagyon remélem a jutalom egy vacsora lessz :) >

- Örvendek az én nevem Brasten. Örülök hogy segíthettem.

Többet nem szólok egyen lõre. Inkább a vacsorán elmélkedem.
<Talán hús is lessz meg egy kis sör.> :D
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.04.11. 22:28

(Malina Reneir)

- Hogy mit kóstolnék meg? Ami épp fõzve van. Nem vagyok válogatós és finnyás. A fürdõ az úgy tökéletes lesz, de majd csak vacsora után kérném, ha lehetséges.
*A bemutatkozásra haloványan elmosolyodom.*
- Igen, a keresztnevét mondta már, úgyhogy nem volt modortalan. Ellenben én annál inkább. Pótolnám, ha megengedi: Malina Reneir, Uram. - *hajtok elõtte illedelmesen fejet a bemutatkozáshoz. A csicsergése talán most még fel is üdít, hisz az elmúlt két hétben alig szólt valaki a környezetemben. Na jó, kivéve a matrózokat, de õket meg én kerültem...
Az idegen szavakra hátrafordulok, s megnézem kitõl-kiktõl jöhet az a furcsa beszéd. Látván, hogy jöttek új vendégek igyekszem nem feltartani tovább Valest.*

- Ha nem haragszik míg az ebéd kiér, addig én elfoglalnám a szobámat és átöltöznék kényelmesebb ruhába.

//Karakter kinézet:
Viszonylag magas, arányos testalkatú, már elsõ pillantásra láthatólag nairei származású fiatal nõ. Úgy 20 éves lehet. Fekete hátközepéig érõ haját egy egyszerû kontyba fogja, az arcát kisebb - a kontyból kilógó tincsek keretezik. Sötétzöld szeme apró és mandulavágású; kicsit pisze, finommetszésû orra van; szája telt, haloványrózsaszín színû.
Ruházatából egyenesen arra lehet következtetni, hogy valamilyen harcos lehet. Sötétzöld vértet visel magán, mely apró lemezek egymásba-egymásra kapcsolódásából adja az egészet. Lásd a vértes képet róla, mert képtelen vagyok leírni, hogy hogy néz ki :roll: Alkarján további vért nem látható, csak egy fekete selyem ing ujja, mely igen alaposan van a csuklónál megkötve.
Lábán szintén fekete selyem nadrágot visel, mely térde alatt és a bokájánál kétsoros bõrszalaggal van lekötve, s a nadrág szára el van bújtatva egy fekete, kissé poros puha cipõbe.
Bal oldalán két fegyver van kötve - egy hosszabb és egy rövidebb, de kinézetük egyforma, kicsit hajlított penge mindkettõ az egyszerû, fekete tokban.//
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.13. 15:02

Résztvevõk: Malina Reneir [Yvett de Crei], Aldalea Dzsarali [Ayana]

//Malina//

-Nohát hölgyem akkor mit szólna ebédhez, némi helyi specialitásnak számító halételhez, higye el nagyon finom de arecept titkos. Rendben ahogy gondolja, egy fél óra mulva, kész is lesz.

*Felmész a szobádba , és látod hogy az utcára nézõ teraszos heléyen kaptál szobát, elfordítod a kulcsot, és belépsz, takaros zóba a falakon fa szegély, itt ott kisebb fali szönyeg is dísziti, ami sellõket ábrázol. Van benne két ágy , egy tisztálkodó asztal, amin egy tálba víz van és egy kissebb szekrény, mnden egyszerûen megmunkált fából.*

//Aldalea kérlek ird le a külsõdet//

*Figyeled a nõt, látszik, hogy nem ide illõ a legkevésbé sem, rájösz, hogy õ egy kalandozó. Mikor a nõ végzett a pultnál el indul a mellette lévõ lépcsõsor felé és felmegy. Apád egy agár sebbeségével a pulthoz siet.*

-Jó napot uram, három szobát szeretnénk.
-Üdvözlöm a fogadó a sellõhözben, a nevem Vales Vesser. Nos van három egymás mellet lévõ szobám, de sajnos nem az utcai részen.
-Nem baj jó lesz, és készítsen némi ebédet is, elõre láthatólag egy hétig leszünk itt.
-Rendben, akkor majd távozáskor ráér ha fizetnek. egy fél óra és elkészül az ebéd.

*Apád nem is enged szóhoz jutni senkit, még a pultosba is belefolytja a szót.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.13. 15:09

-Jöjjön, meg kell néznem, hogy hogy van a testõröm.

*Oda értek atorkon dobott férfihez, éás látod, hogy már ott van egy feketkámzsás, öszülõp férfi a testnél, meg egy katona aki éppen elhesegeti az embereket.*

-Balazar, ez halott nincs mit tenni, már üzentem a templomba, hogy jöjjenek, visszük temetni. Tudjuk, hogy ki volt? - mondta a feketkámzsás, látod, hogy valami érdekes nyakéket visel. Látod itt nem ciczának, gyorsan precízten folyik a munka.

-Én ismertem, szól oda Con faffer úr, a tetsõröm volt de nem volt neki családja, kérem uraim, hogy Kyelnek való végtisztességet kapjon. Persze a temeté költségeit én állom. A nevem Horatio Con Faffer és a Fogadó a Sellöhözben lakom, még pár napig. Ott megtalálnak.

-Rendben köszönjük uram.-mondja Balazar nevü fickó.

*Látszik Horation, hogy szomorú, de mintha mégsem rázts volna ugy meg a dolog.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.04.13. 16:18

Brasten

Végig csendben állok és nem szólok semmit. Mert teljesen lefoglalnak az emlékek.

< Képek: falum, lángok, holtak, varjak az égen, varjak a holtakon, az agyagos föld ahogy kezem által elnyeli a holtakat. Csak én maradtam... >

Egyszerûen kizáródik a világ csak a fájdalom marad semmi más csendben könnyezve állok. Ha szólnak is hozzám nem reagálok semmit. Csak ha hozzám érnek akkor viszont össze rázkódom és hátraugrom, közben elõkapva a fegyverem. Ha nem zavarnak akkor még egy jó 5 percig merengek és csak utána térek igazán észhez.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.04.13. 19:49

(Aldalea Dzsarali)

<Furcsa népség a kalandozó.> Jegyzem meg magamban, amint követem a nõ lépteit a lépcsõn felfelé, aztán amikor eltûnik, visszafordulok a fogadós felé, végighallgatom apám beszédét.
<Külön szoba...> nyugtázom, az pedig cseppet sem érdekel, merre néz az ablak, a lényeg, hogy kényelmes ágy legyen benne.

//Kinézet:
Aranybarna bõrû, olajosan csillogó hosszú, hullámos hajú, éjsötét szemû, enyhén horgas orrú, igen csinos arcú dzsad nõ. Magassága átlagos, teste edzett. Szürkés buggyos nadrágot, melltartószerû felsõrészt, és enyhén felkunkorodó orrú vörös cipõt, mely igencsak poros. Nadrágjára fegyvertartó öv van erõsítve, melyen mindkét oldalt ívelt pengéjû fegyverek lógnak (jobb oldal: handzsár, bal oldal: jatagán), s elõl díszes tokban ívelt pengéjû tõr (dzsambia; handzsártõr).//
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.04.13. 20:01

(Malina Reneir)

- Rendben. - *válaszolom még a fogadósnak. A furcsa népség kicsit meglep, de már kapizsgálom hogy honnan jöhettek, Pyarronban is összefutottam 1-2 fõvel népükbõl. Dzsad - ezt mondják magukra. A szoba, mint a többi része a fogadónak, tetszik. Nyugodt csendes helynek néz ki, aminek örülök. Vértemet leoldozom magamról, s az alatta lévõ tradícionális selyemöltözetet lecserélem a kényelmesebb viseletemre.
Ez így durván fel is emésztette a fél órát - egyedül nem könnyû megszabadulni a vérttõl (igaz még mindig gyorsabb, mint felvenni :roll:)
A vértet a legkisebbre hajtom össze és beteszem a szekrénybe, a hátizsákot rárakom. Kardjaimat az oldalamra kötöm, majd ajtózárás után lemegyek a fogadó részbe, s egy üres aszatalhoz leülök. Kíváncsian és érdeklõdve nézegetem a falakon lévõ motívumokat, képeket amíg az egéd meg nem érkezik.*

//A ruházat megváltozott:
Csípõjén bújtatott madzaggal megköthetõ, már a comboknál is bõ szárú, bokánál eléggé szoknyaszerû fekete nadrágot visel. Felsõje egy piszkosfehér színû, mell fölül induló, felsõtetre simuló egyszerû pólószerûség - bár a vállait nem takarja el, hisz nincs ujjrésze. Alig egy arasznyival a púpja felett ér véget. Erre a "pólóra" egy a nadrág anyagával megegyezõ, a nadrágra ráérõ, kis állógallérú gombos felsõt húz, melyet nem gombol be egyáltalán. Lábán cipõ nincs. Két fegyvere most is a bal oldalán lóg.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.15. 15:14

Résztvevõk: Malina Reneir [Yvett de Crei], Aldalea Dzsarali [Ayana]

//Malina //

*Mikorra leérsz, a kis dzsad capat is lent üét, ugyanugy vacsorára vár, a pult mögöt a férfi mindig ott áll, és törölget, ugy érzed, olyan mintha ki se mozdulna onnan ám pár tengerésszel beszélget a akik a pultnál isznak rajat kívül, még ott ül a dzsad család és két asztalnál még valószínüleg helyi öregek. Majd mögötte lévõ ajtóból, egy szemre való göndör fekete hajú fiatal lány kerül elõ, több tányért cippelve. Elõször hozzád jön és letsz eléd egyett.*

-Tessék

*Az étel nagyon gusztának tûnik, sült hal, és hozzá némi zöldség. az illata pedig felséges bár kissé füszeres.*

//Aldalea//

*Mielött elindulnál felfelé apád utánad szól.*

-Várj Aldalea, itt a kulcs, vidd oda neki Kalid.

*Kalid oda ada neked.*

-Egy fél óra múlva eszünk.

*Felmésza szobádba, ami a lépcsõ sötétebbik folyosókján van, semmi terasz cak finom fa burkolatos meleg szinû folyosó fogad, nem olyan díszes mint egy abadnai fogadó de legalább nem giccses. A szobádba belépve takarosnak találod, a falakon fa szegély, itt ott kisebb fali szönyeg is dísziti, ami sellõket ábrázol. Van benne két ágy , egy tisztálkodó asztal, amin egy tálba víz van és egy kissebb szekrény, mnden egyszerûen megmunkált fából.Majdmikor itt végzel az eltervezett dolgaiddal, lemész és látod, hogy egy azstalnál ül a családod, és a kalandozó nõ pedig az egyik sarokba ült be. Ezen kívül, pár helyi szakállas tengerész beszélget a pultossal, és még néhány öregebb helyi beszélget két asztal körül, alapjába véve kis ricsajjal vannak, de nem zavaró. Éppen egy fiatal fekete hajú lány megy az asztalotok felé, nála négy tányérral.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.15. 15:16

*Végül leendõ jutalmazod zökkent ki ugy jo néhány perc utána marangésbõl.*

-Elnézést uram, de ha megbocsájt elkisérném a Kyel templomba volt testõrömet, ha gondolja velem tarthat vagy menjen a a fogadó a Sellõhözbe, és ott találkozunk.-Kérdezi kissé szomorkás hangon, de tartja magát.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.04.15. 17:57

Brasten

Amikor vissza térek a valóságba. Még homályosak a gondolataimés a szemem. Azt felfogom mit mondott.

-Természetesen elkisérem önt.

<Mert a holtakat el kell temetni ez így vanrendjén.>

Aztán csak némán követem.
S közben a halálon merengek.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva