Castor, elõször én is katicára gondoltam, de mivel a hajamban most virágos van (húgom kapta, neki nem tetszett, én meg eltulajdonítottam:D)
Nava: nem kell az orgonához nyúlnom, szerencsére én találtam festéket:) Csak egy kis kitartás kellett hozzá. //És egyedül be mertem menni egy boltba!!!// És pontosan ezért festem lilára a hajam, mert most még lehet. Bár ez a lila nem olyan rikító, szóval lehet, késõbb se lesz gáz, ha megmaradok emellett. De ez szinte kizárt, mert a pinket is ki akarnám egyszer próbálni.. XD
Ezt az indigó gyerek-baromnságot is azok az újkori ezoterián nevelkedett háziasszonyok terjesztik, akik síkhülyék hozzá hogy mondjuk Hamvas Bélát olvassanak, és azt képzelik a gyerek nem tanulászavaros, nem hiperaktív, hanem "indigó"!
Hát persze? Hogy is nem gondolt erre eddig senki? Máris megvan a lelkiismeret mentõõvje amibe kapaszkodni lehet! Nem én vagyok gyalázatosan szar szülõ, hanem a gyerek különleges jövevény egy "fénymunkás" egy vátesz, egy megváltó! És a világ túl kegyetlen hogy befogadja!
Frászt kapok tõle mikor unatkozó háziasszonyok belebarmolnak olyan dolgokba amirõl fingjuk sincs csak divatos.
/Ez most nem neked szólt nava, hanem az indigó-gyerek témának, meg annak a jóképességûnek aki ezt kiatlálta./
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.18. 19:07-kor.
hááát azé sztem nem túl nagy hiába 5. a rangsorba...Amugy is sok Mo-i város csak névleg város amugy meg inkább nagyobb falu és igy van a megyékkel és egyéb beosztásokkal is nem?