Tényleg kihaltság van. Máskor alig tudom megkeresni, hol van a vége egy napi offolgatásnak, most meg tök simán ment^^
Én legalább tegnap nem unatkoztam, jól elvoltunk, bár egyedül voltam játékos, és a KM hülye kockáinak hála sikerült elszúrni szegény Della-papnõm életét. Mert vittem magammal egy NJK-t (sempyeri harcost XD amit különösen szeret a KM kijátszani, így nem nekem kellett szerencsére), ez a férfi végülis a szerelmem volt, miatta indultam el kalandozni. Aztán már a kaland elején megállították a kocsinkat útonállok, és a szerencsétlen rabló úgy fejbetalálta parittyával az én Niackomat, hogy eszméletlenül rogyott a földre (3-4 ÉP-s sebzéssel, ami azért elég durva fejre :S). Ráadásul elõtte még valami sebesültet is összeszedtünk, akinek már félig rohadt a lába. Erre ott maradok én két félholttal, és csak álldogálok, remegõ kezemben tõrrel. De támadt egy ötletem: Szent fény! Attól majd biztos megijednek (már ha nem láttak még papot). Be is jött! Elmenekültek az útonállok, de az egyik megbotlott, nekem meg sikerült túlütéssel tökön rúgnom XD Ezekután már nem nagyon kötekedtek tovább ^^
Estére beértünk valami faluba, ahol egy gyógyító mindkét nyomorékot meggyógyította.
Két nap múlva tovább indultunk (mert nekem és Niacknak volt még egy kis "dolgunk" következõ este ^^). Út közben megy a kocsi, mire valami vaddisznóember kiront a bozótosból. Erre mondja Niack, hogy õ majd szembeszáll vele, én meg erre jól a lovak közé csaptam, hogy húzzunk már el onnan. De közbeszólt a Sors, mert a kocsi egyik kereke eltört, úgyhogy borultunk. Na, aztán az a kedves kis vaddisznóember átharapta Niack torkát, amibe bele is pusztult volna, ha nincsenek még velem ketten, akik közül az egyik értett a sebgyógyításhoz. A másik meg addig visszament a faluba az Ellana-papnõért, hogy jöjjön már megint gyógyítani.
Ezekután elértük a célt (ja az egyik pasasnak megígértem, hogy segítünk neki, amíg Niack eszméletlen volt). Az a cél pedig egy völgy volt (Holtak völgye kb.), ugyanis tele volt hullákkal, akik még fel is keltek. Az még annyira nem is lett volna gáz, csakhogy volt köztük valami két méteres kaszás élõhalott, aki nem sokkal késõbb - 00-ás dobás eredményeképpen - Niackot és a KM karijának a társát kettészelte. Én meg csak ott álltam és néztem, hogy mi a f... Úgyhogy szerintem ha ezekután nem kapok még valami elmebajt az amúgyis labilis elmécskémnek... XD
Ráadásul még közli velem a KM, hogy általában harcos kalandjaik szoktak lenni, de azért maradhatok ezzel a karakterrel, ha akarok, majd megvédenek (csak kár, hogy váltott mesélés van, és más mesélõ nem biztos, hogy ilyen elnézõ lesz a karakteremmel^^).
Te jószagú, miféle versenyen vagy te, Ayana?! Rutinosan sétálnak a halottak meg ilyesmi?! Na nálam ilyenek nem történnek meg! Brrr! Meg nem arról volt szó, hogy nem harcos kaland lesz? Beetettek és mégis az volt? Ez nem szép...
Egyik versenyen esett meg velünk,hogy cspatunk ellana papnõpje beépült a helyi gazdag tanácstagos dzsad kereskedõhüz és késõbb a kaland folymán élpholtak buktak elõ és úgy gondolták,hogy megszállják a dzsad házát is.Örök vetemülten védkezik és a nõk meg asszonyokat egy zárt helységbe vitték kivülrõl rájuk zárták és kint állták a sarat.Köztük volt csapatunk legerõsebb tagja is az ellana papnõ.Csak azzal nem számoltak,hogy a vizihullák ismertek egy hátso bejáratot eme jó kis kivülrõl bezárt szobába és nem restelték kihasználni az alkalmat hát "kopognak" belülrõl,hogy engedjék ki õket,persze az örök nem engedtek ki senkit.Egyszáll semmibe öltözött ellana papnõ mit csinál?Káoszkard/hithatalma és egyedül begyakott vagy 4-5 hullát és utána még csodálkozik,hogy az dzsad asszonyai meg gyerekei miért félnek tõle De végül is megbeszéltük a dolgot és megprobáltuk megmenteni a várost,ami persze nem sikerült és az ellana papnõn kivül mindenki meghalt az egész táborból -,-
na ja õ volt a legtáposabb...annak ellenére,hogy mindenki 4. tsz-s volt 2 harcos egy fejvad meg 1 tolvaj és a papnõnek kellet megvédeni minket mert messze táposabb volt mindenkinél Nem szabad lebecsülni a papokat/ppanõket annak ellenére,hogy csuhát hordanak és látszatra nem képesek kárt okozni másokban Ja igen félelmitésnek ugyan ott megtörtént,hogy harc közben egyik hullának volt egy 2 kezes fakalapácsa és a km dobott egy aránylag jó értéket és eltalálta a papnõ vállát...nos mondta,hogy hát akko erõpróba,hogy elesik-e vagy vmi has. hatása lesze,csak hát a hithatalmából kapott erõ bonusz miatt az esedékeny papnõ lepöckölte a kisujjával a kalapácsot és káoszkarddal ketté szelte