Látom vannak érdekes kalandok asztaliban is. Ayana ezek után én nem félteném a papnõt. Ha rényleg lesztek majd többen és "a harcosok majd megvédenek" az elsõ élmény alapján a Della-papnõ mindent túl fog élni, de a védelmezõk nemigazán. Aggódjanak inkább qa harcosok az életükért!
Nem, ez nem verseny volt, ez csak egy sima játék volt. És tulképpen ez nem a KM kalandja volt, hanem másik mesélõé, de vissza kellett mennünk oda, ahol az elõzõ csapat már járt, mert onnan kelett még valami elhozni egy várból. És a holtakat valami hülye nõ iránytotta, de azt levágtuk (vagyis én csak néztem, hogy levágják), csak a Kaszás maradt életben. Amúgy ez valami próba volt az elõzõ csapatnak.
A túléléssel annyi gondom lesz, hogy a csapatban ha jól hallottam, udvari orkok, meg dartoniták vannak (Della különösen utálja Dartont, mert ugye Darton volt az a kedves kis ..., aki lerántotta róla viccbõl a fátylat és Della ezért menekült el). Esetlegesen alacsony asztrálú játékosokra használhatom a Megformálást, mert akkor szeretni fognak és segíteni akarnak majd^^ Mellesleg a 18-as szépség se kutya... XD (van ezzel szemben 10-es erõmXD festõnek minek több?:D)
Boszit annyira nem szeretem, mert annak löttyöznie kell, nekem meg elég elpusztítanom egy festményemet és már fel is töltõdök. Persze ha nincs festményem épp, akkor bajban vagyok. Ezt most megoldottam úgy, hogy fogtam papírt meg tintát a várban, és lerajzoltam, hogy tépte szét Niackot a kasza. Ezt megmutattam a kyr csávónak, aztán összetéptem. Pedig igen jól sikeredett XD
Védelemnek még ott vannak nekem a Caménák is (már ha Della is úgy látja, hogy tényleg szükségem van rájuk). Viszont élõholtak ellen nagy sz.rt se érnek a Lélek mágiájukkal, sem az Õrület (vagy Téboly vagy mi) aurával.
Ez egyre vadabb. KM más mesélõ kalandjával díszeleg. Hm, sosem szül az ilyen jót. Kyr csávó. 18as szépségû nõ udvari orkok között, szerintem meneküljön a csaj. Sok KM nem hangsúlyozza eléggé a külcsínt, pedig az képes elvenni egy férfi eszét, hátha az még udvari ork! Párzási kihívás ezerrel. Nem kell itt semmilyen machináció, domboríts és meglátod mit kapsz...Lándzsákat húsból...Hogy védelem vagy más gyanánt, rádtok bízom
Ezt a Della kontra Darton dolgot se kell felfújni, max neheztelnek. Ennél már az Arel-Ellana ellentét is erõsebb.
Ilyen környezetben azért szegény della papnõt nem irigylem xD Mondjuk nekem is van egy karim,aki wier és épp vmi bm-t üldöznek egy városban,aki feléleszti a holtakat Majd lesz vmi Épp a helyi papnõvel akar randizni xD
úgy volt,hogy -játkban- du. kimennek a városi tóra csonakázni csak vmelyik bolodn kapitány ráhuzta a vizes lepedõt miszerint gyilkosságban vett részt és ezért bekacniszták xD De sebaj már elvitettet egy levelet egy helyi nemes fiához,aki szintén jk és úgy néz ki a helyzet,hogy kiszabaditják xD
Jaj, nem! Az udvari orkok (valójában azt hiszemcsak egy van, de lehet, hogy az pont meghalt a zombis résznél), még nincsenek ott. Egyelõre egyedül vagyok a kyrrel. És a KM nem a másik KM kalandját adta le, hanem folytatta. Szóval úgy játszottunk, hogy minden úgy volt, ahogy az elõzõ csapat ott hagyta. Ezért láttuk a levágott orkokat a mezõn, meg ezért voltak leszórva a várban a könyvek a polcról ("kalandozó válogat"), és ezért voltak megrágcsálva a kaják, meg ezért volt egy félig megevett valami az asztalon, meg ilyesmik. Mint mondtam, váltott mesélés van, azt hiszem hárman adogatják egymásnak a stafétát, és rajtam kívül egy, vagy két lány lesz, a többiek mind fiúk, és azok igénylik a harcos kalandot. Én meg majd mindenkit elkápráztatok a festményekkel. De még egyszer nem leszek szerelmes, mert az elsõ szerelmem (még elõtöriben) kinyírta magát, mert eltûntem (elvitt a két csúnya ráncos öreg néni), a másikat meg ugye kinyírta az élõhalott.
Figyelem! Tegnap megtörténtek a naplók ellenõrzései a nyílt karaktereknél. Bejegyzéssel jeleztem ezt minden napló végén. Kérem a játékosokat, hogy a bejegyzés mögé folyítassák a naplóvezetést, hogy tudjam, legutóbb honnan kell majd figyelnem a frissebb eseményeket!
Hát azért egy kyr szemében egy ember mégis csak egy ember...egy alacsonyabb rendû max a hárem felszolgálója lehet,bár részegállapotban talán szóba jöhet xd
hm... milyen rég is asztaliztam :'( A suliban anno elkezdtünk egy partyt haverokkal-más mint itthon Pesten-de aztán még ott is szétszorodtunk kicsit -,- na mind1 Ami az otthoni partyt illetve inkább már nc xD már talizni is rég taliztunk xD