Jó reggelt mindenkinek!
Na, Yvett tegnap látom szabadságot vett ki, mert lázas. Na, én lázas nem vagyok de aludni azt nem nagyon tudtam, mert az orrom valahogy nem hagyott: vagy bedugult, vagy szörcsögött, szóval egész éjjel orrot fújtam, ráadásul színe is van, úgyhogy mehetek ma délután dokihoz. Szépen fogok kinézni holnap keresztapám neveltlányának ballagásán, remélem addigra elkezdek javulni (hogy nekem miért jó idõben kell folyton betegnem lennem!! Nem ám télen, amikor mínusz fokban röpködnek a baktériumok... nem, hanem ilyen szép napos idõben, amikor már mindenkin átmutálódtak a bacik. Ilyenkor szenvedek.)
Óóóóóó, igen, igen... A tavasz gyönyörûségei. Én már kinõttem vagy csak hozzászoktam, de nem szenvedek annyit. Úgyhogy az én példám adjon erõt minden szenvedõnek, és ha úgy érzitek nem bírjátok tovább, hát csak jusson eszetekbe az én ragyogó példám...
Ui.: A lincseléssel csak finoman, jó?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Quator, ha nem vagyok részeg, valószínûleg nem indulok neki - futva - az éjszakának. Erre azért emlékszem, és vszeg ez lesz az oka a betegségemnek. Viszont 1-2 évente, ugyanebben az idõszakban (április-május), ugyanez a bajom szokott lenni XD Ez valami átok. Vagy karmikus történés.
Nem mindig jó az antibiotikum...az elején eléggé káros...Ugyanis az immun rendszer nem szerez be semmi új infot és egyre gyakrabban lesz beteg az ember...Arról nem is beszélve,hogy az antibiotikum a saját flóráját is kinyirja az embernek,ami kimondottan hátrányos xD