Bocs, a majd 1 éves ’kihagyásért’ a régiektõl, de az élet sajnos tud ’meglepetésekkel’ szolgálni az ember fiának!
Látom az oldal teljesen átalakult!
Alig tudok még sokszor eligazodni rajta, de szerintem pár nap és átlátom ismét!
Nagyon tetszenek az új topic-ok! Van mit olvasni és látom rengeteg munka áll a hátatok mögött!
Tök jó az oldal és a szívem repes, hogy ismét itt „állhatok” a kalandozók híres-nevezetes táborában!
Jó és izgalmakban teli játékot kívánok mindenkinek!
VISSZATÉRTEM és ígérem többé nem „szabadultok” tõlem!
Joe Lyon írta:Üdv minden régi és új ismerõsnek! ...
Szia Joe!!!
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk.
Schinter részben igazad van, hogy legközelebb ne szó nélkül, de mivel az okokat nem ismerjük, így nem szólhat senki semmit... "az élet sajnos tud ’meglepetésekkel’ szolgálni az ember fiának!" - nekem ez a mondat nem túlságosan jó dolgot feltételez, ami miatt nem tudott itt lenni, vagy akár szólni... (Ja... és tudom, hogy csak incselkedtél... )
Nos Joe, nézz szét a fórumon a változások miatt Játékba egyenlõre csak a nyílt rendszert tudom ajánlani - ha van kérdésed bátran írjad a megfelelõ topikba (mert ha nem akkor harapok ), vagy akár priviben is megkereshetsz engem, vagy bármelyik másik HM-et, modit, admint.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Szia, Joe! Úgy látszik, érik még az embert nagyon-nagyon kellemes meglepetések is.
Úgy érzem, ismét bõvülni fog az olvasnivaló topicok száma - hiszen, ha emlékeim nem csalnak, igencsak termékeny voltál ezen a téren
Joe, Isten hozott újra köztünk! Tudtam én, hogy tartogassam az accod.... valami azt súgta még visszajössz.... ezért nem töröltem... Lám megérte ^^ Olvasgass... rengeteg dolog változott, de kérdezz bátran!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen 'jól' fogad a társaság!
Külön köszönet Connak, hogy nem tiltott le végleg az OM-rõl!
Újult erõvel vetem magam bele eme remek oldal és remek csapat minden napi életébe!
Minden tiszteletem az önöké hölgyeim, uraim, kalandozók!
csak hogy minden kedves honlapon játszó emberke tudja: a nyílt kariknál a mágiaellenállás a teljes asztrál és akaraterõt jelenti, nem annak 10 feletti részét egy régen látott tag újra felütötte fejét a fórumon. Ha valaki magára ismer benne, az nem a véletlen mûve meglett a jogsim egymásba gabajodtak a nyelvek az UT topicban, ami alatt most nem smárást kell érteni a szórakozónegyedben ideiglenesen Lianna helyettesít
Igen de csak azért, hogy megismerve a bûn ízét, jól megcsömörlödjön tõle és még nagyobb elszánással és hinni akarással követlje magának az erény útját.... ...nem tudom ti mit találtok ebben olyan megvetendõnek...
El tudjátok ti képzelni hogy szenvedhet ott? Minden sarokból lomposok meredeznek felé... ...és õ ott áll elveszve, rémült tekintetét Shadonra vetve... azt se tudja melyikbe kapaszkodjon..., hogy kimásszon eme gödörbõl...dehát próbálkoznia kell, mert nem minden fogodzó elég merev, mi megtarsa gyönge testét...
Egy mártír születik éppen a gyalázat asztalán, ti meg itt ponkédtok... ...és nem érztiek kínjait...
Ráadásul egy félig ember félig állat macskával kell foglalkoznia, de egye fene feláldozom magam és bármennyi célzott támadást bevállalok csak hogy ritkítsam a lomposokat és ezzel enyhítsem kínjait
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt