:) Egy kis megnyugvás, hogy nem csak velem csinálja. Durcizik... inkább örülne, hogy van sok csodás felhasználója, aki minden ördöngõssége ellenére használja nap mint nap...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Üdvözlök mindenkit! Köszönöm a jókívánságokat, már ami a jogsit illeti No, lássuk a
Hírmondót
Sion -azaz a Dorcha- elfoglaltságai miatt Tiadlant döcögve üzemelteti júniusig...tessék spájzolni, vagy egy másik karit leporolni... a napokban aktív mozgás volt tapasztalható az UT és szabályzavar topicban, a Richter skála szerinti 4-es rengés simán odaítélhetõ újabb 3-4 karival bõvül a nyílt kalandokba igyekvõk létszáma Shadonba erõteljes emigráció figyelhetõ meg, az idegenrendészet élesíti kardjait Akit zöld kártyával hitegettek, jelzem, átvágták!
Az a bizonyos dolog Yvett részérõl nem mazochizmus, inkább talán a "hagyd magad, hamarabb szabadulsz" elv alapján jött létre.
Egy szegény, láthatatlan kóbor szellem addig gyötörte, amig megkönyörült rajta, teljesitette kivánságát
Mindig bajban vagyok vele, hogy most tulajdonképpen melyikõtök milyen néven, hol és mit ténykedik. Ezért kikunyeráltam egy amolyan térképként is használható kigyûjtést.
Abban reménykedve, hogy esetleg más is hasznát látja.
Meg aztán késõ este amúgy is annyira unatkozott szegény
Catti-brie! Nem is kunyeráltál semmit - csak megkérdezted, hogy lehet-e ilyesmit csinálni? Hagyd magad, hamarabb szabadulsz elv?... ez mi? így ismersz? Az unalom meg már egy másik dolog... evvan Audni helyette nem bírtam volna, ha akkor lefekszem aludni, reggel úgy kelek fel mint akin átment az úthenger, majd felszántottak. Sajnos ez van ha az embernek rossz az alvókája , nem hiába vagyok én éjjeli bagoly is .
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Torozonról tud vki valamit?
Igencsak szeretnék már átlépni azon a kapun de nem nagyon érdekli. Sajna nem az erõsségem a türelem, pláne ahogy elnézem én érek rá a legjobban . Na majd a sanax(vagy hogy írják).
Csak hogy te is meg más is lássa, hogy nem valami összeesküvés folyik a háttérben
Yvett irta:
"Ráadásul annyira unatkoztam, hogy csináltam egy összesítõ listát az userekrõl (akik nyíltban is meg zártban is játszanak) - névvel, zárt kalandos karakternévvel, nyílt kalandos karakternévvel ellátva. Aki HM, MODI, ADMIN az is fel van rá tüntetve ...
Az éjjeli baglyok féle klikk unatkozott tegnap este
Így-így Schinter, ahogy Catti írja - de irigyelni kár
Herold! Torozon napi rendszerességgel van. Felvetted már vele a kapcsolatot? Egyébként az elsõ, bemesélõ reagot magadnak is megírhatod (pl.: innen a térkapun keresztül ide jöttem és kb. ilyen hangulatban vagyok... - vagy valami hasonló ) Nem biztos, hogy õ nézi az Elõtörténeteket, mivel nem bíráló HM; ha nem vetted fel vele a kapcsolatot, akkor lehet nem is tud arról, hogy van egy újabb játékosa.
Hello!
Szóval nem írom be magam külön a Szabadság topicba, mert mind a KM, mind a HM elõtt visszatérek (kb. péntekig leszek elfoglalt), meg amúgy se hiányzok senkinek.
Írtam neki privit, kari névvel meg hogy feltétlenül válaszoljon. Eddig semmi. Ez nem panaszkodás vagy szemrehányás csak ez van. Túl sok a szabadidõm . De ha lehet akkor bepróbálkozok .Majd kiderül mekkora sikerrel......