Navaratna írta: valaki tud valamit Talshauranról? Talán ideje lenne indítani azt a kalandot, mert a KM ranggal csinálni is illik valamit...
Valamicskét tudunk róla - nincs .... hogy miért? passz... Kaptunk ígéretet egy keddi napra kezdésnek, de akkor behúzták melózni ezért maradt el. Aztán jött a szombati nap ígéretbe, de valami miatt az sem jött össze - azóta pedig nem láttam messengeren. Úgyhogy egy jó nagy PASSZ van ez ügyben... Türelmes vagyok, ha megmondják még kis idõ míg mindent összeállít... de ha már csak ígérgetés van türelmetlenné válok enyhén szólva - az pedig fogytán van ez ügyben, mert így az ember kedve is elszáll valahová délre és cseszik visszajönni...
Én is már napok óta Talshauran-t keresem, ezért írtam meg gyorsan az elõtörténetemet, mikor kérdezte, hogy állok. Sajna németek miatt még enni is alig tudtam, és totál hulla voltam a sok programtól meg vizsgától, úgyhogy lehet, hogy elõször miattam nem tudtuk elkezdeni a kalandot (szóltam is elõre, hogy azon a héten elfoglalt leszek) most pedig belekóstolok félig-meddig a dolgozó emberek életébe. Gyakorlatom van. Raktáron. Pedig szállítmányozást és logisztikát tanulok, ami azért egy kicsit többet fed le, mint a raktárt XD De semmi baj, mert akik a Postára mentek gyakorlatra, semmit se csinálnak, csak beszélgetnek, és még pénzt se kapnak, mi meg legalább valami kis összeget kapunk (én max. 5000Ft-ra tippelek az 5 hétre, mert minimális ösztöndíjat mondtak).
Most is megyek vizsgázni (vagy nem, ezt még eldöntjük barátnõmmel XD)
Ez a tantárgy igazából nem kell ahhoz a szakképesítéshez, amit én akarok, így feleslegesnek gondoltam bemenni. Viszont a gáz az, hogy a statisztika, meg a számvitel, ami kéne, azokból sikerült kapát írnom, úgyhogy mehetek UV-zni és imádkozhatok az összes istenhez meg istennõhöz, meg felsõbb lényhez, hogy legalább az 50%-om legyen meg! Úgyhogy szóljatok ti is valamit az érdekemben
Nekem négy lenne, de kettõre redukáltam XD
Végülis elsõ félévben matekból egyesre vizsgáztam, aztán UV-n meg 4-esre:) Kár, hogy a gazdasági matek se kell a menedzserihez XD meg a környezetgazdálkodás se, amibõl pedig szintén 4-es lett a vizsgám XD ez az én formám...
Ayana ugyan hívõ nem vagyok úgyhogy egyetlen istenhez se szólok, de cserébe pár éve írtam egy 5-ös írásbelit meg egy szakdogát plusz alkottam egy 5-ös szóbelit statból felsõfokú stat szakon szóval ha még nem nagyon gázos az anyag és tanultam akkor esetleg tudok segíteni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Rég jártam már a tavernában, gondoltam beköszönök, mostanában csak az ablakon lestem be. Szokásomhoz híven már túl késõn jöttem, ismét egyedül italozok
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Garmacor, csak átlagot számolunk, meg móduszt, meg mediánt, meg sztochasztikus kapcsolatok erõsségét (fogalmam sincs még, mi az XD), meg Lorenz-görbét rajzolunk, meg ilyeneket. Remélhetõleg június 20-ára sikerül majd valamit megtudnom belõle:))) Ja, és a mai számvitel javító ZH-m rosszabb lett szerintem, mint a múltkori XD
Ayalna a számvitelt azt nem vállalom. Világ életemben utáltam és csak annyit tanultam meg belõle hogy ne vágjanak meg, de statisztikából akkor tudok segíteni. MSn-en megtalálsz a wattiskukacfreemail.hu címen.
Üdv
Atis
Ayana: Ha a matek meg a környezet ilyen jól megy lehet inkább arra kéne orientálódnod. Egyébként a statjaim mindig stabil erõs 4-esek voltak. Ez még számomra is érthetetlen, tekintve hogy csak beültem vizsgázni és addig lapoztam a képletgyûjteményt, amíg olyat nem találtam, amihez elég sok adat meg volt adva a feladatban. Az elméleti teszten meg tippeltem két éven át.
Quator nekem ugyan a képzés formája miatt be kellet járnom órákra, de ott véget is ért a stattanulás. Szimpla logika az egész azt meg könnyû megjegyezni csak jó tanár kell.