Szépjónapot! A holnapi nap folyamán várható egy kis hírmondó, mert van mirõl regélni megint. Ehh, inkább most csinálom, nem bírok magammal
Önjelölt hírmondó
Tiadlan, Kereskedõnegyed bezárásra került. Ha Sion visszajön és ha lesz kezelõje/kidolgozója a negyednek, akkor újra üzemelhet. Hm, megragadom a szót: Damakot és Pyarront mért is nem zárták be? Selmo mégis viszi a területet tovább? Castor jeletkezne a kereskedõnegyedbe HMnek, új névvel, új képpel és saját ötletekkel, az indulás nyárra várható lenne, ha a HM gárda elfogadja õt Shirin Horhának meghatározhatatlan idõre újabb netproblémái léptek fel 1/2 kari vár elbírálásra, amelyik HM még nem látta el kézjegyével, tegye meg! két új kaland is elkezdte életét a Zárt kalandoknál, fogadjátok õket szeretettel és reméljük, jó ideig üzemelnek majd! mifelénk az idõ borongós, remélem másnál is mert akkor nicns dögmeleg!
Itt tájéloztatom a nyílt kalandban játszókat, hogy nagyjából felvázoltam és kidolgoztam a Kereskedõnegyedet, most simítom el a részleteket. Ezért egyenlõre még nem nyitja meg a kapuit.
Nyitás: olyan június vége, július eleje. (vagy ahogy idõm lesz foglalkozni vele, lehet elõbb is, ezt még nem tudom pontosan megmondani)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Köszönöm Joe, de mint mondtam még szöszmötölnék vele egy darabig... De amint megvagyok a simításokkal az elsõ leszel akit PM-ben értesítek a nyitás tényérõl.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Gondolom nem véletlenül dolgozol az új fejlesztésû On-Line OM-en. (Tudjátok arról a "phhb"-bés vagy milyen oldalról beszélek most, amire buzdít is minket Con, hogy lépjünk be rá és teszteljük.)
Kérdésem a következõ? Mikorra várható az OM arculatváltása?
Pontosat sajnos nem tudok nektek mondani. Azért tettem ezt fel, hogy ismerkedjetek az új belsõ rendszerrel (profil, saját beállítások, hsz küldés, pm stb), kb mit hol találhattok meg, hogy ha eljön az idõ ne legyen teljesen idegen. Ez a felület még nekem is tesztelés alatt áll, ugyanolyan új mint nektek... azaz majdnem... anno bütykölgettem a beta verziókat is, ennyi elõnyöm van veletek szemben. Hibátlanul sikerült migrálnom az adatbázist az új RC1-be, ez egy jó hír. A fordítás már folyamatban van, ha nem készül el hamarosan, akkor én állok neki (õszintén ehhez nem nagyon lenne kedvem), és ha a nyelvi file is megvan kezdõthet a template forgácsolás. Hála a jó istennek teljesen átírták a 2.0.22-höz képest, így totál ismeretlen az egész.... talán egybekötöm egy honlap desig váltással is.... de ez még a jövõ zenéje. És hogy a kérdésre is válaszoljak Júliusig biztosan nem kell számítani kényszerített átállásra.... (még rögtön utána sem biztos) Ez most egy olyan tesztelgetõs, felfedezõs, megismerkedõs idõszak.
A Kereskedõnegyed megnyitotta kaput, a topic nyitva van a nyílt játék számára!
Szépjóreggelt mindenkinek! Végre mifelénk nincs dögmeleg!!! És tegnap rájöttem, hogy Budapesten marha egyszerû közlekedni, ha az ember átgondolja, mivel hova akar menni és még tájékozódó képessége is van Most a tömegközlekedésre gondoltam, nem a személygépkocsis õrületre
No, jöjjön, aminek jönnie kell!
Önjelölt hírmondó
a kereskedõnegyed megnyitotta kaput, aktív és felkészült HMje várja a merészeket és bátrakat, akik küldetéseire vállakoznak! A negyed ura a többi erioni HM-mel együttmûködésre is tart igényt északon is érdemes körülnézni, hisz Erigow virít! Úgyhogy elõ a kabátokat, köpenyeket és aki kedveli a kcisit csípõsebb levegõt, no meg a részben hóhajú, ám nem harapós nõket, uccu neki! tessék pátran megtekinteni a Frissítésekben feltüntetett próbaoldalt, tesztelni, mert ha késõbb váltás lesz, ne a borjú és az új kapu esete álljon fenn! Új funkciókkal bõvült a személyes panel (profil) és bár még zömében angol minden, nyugi, lesz magyar verzió! Aki hibát észlel, jelezze a csevegõ megfelelõ topicjában, mert anélkül Con nem fogja tudni, hol mit kell bütykölni frissítettem a területekrõl hírt adó reagot, szóval most már lehet lesni újabb karik kerültek elfogadásra nyílt kalandba Lianna üzeni, hogy kisebb kapacitással tud a szórakozónegyedbelieknek írni. Még õ helyettesít, de ritkábban tud oda írni, türelem kéretik! Valthagóréban játszók, akinek nem üti ki a szemét, jelzem, a KM írt nekik! Eldwyr nem tud játszani többé a fórumon egyéb dolgai miatt, de olvasni még vissza-vissza jár majd