Elbaszott egy nap, de ne izguljatok! Olyan még úgy sem volt, hogy ne legyen valami!!!
- Farkasemberek, ha telihold lesz vonítsatok! ( Majd ad a szátoknak a juhászok botja ) - Drakula, élesítsd a szemfogad! ( Majd letöri egy jó képességű kalandozó ) - Sellők, csalogassátok csak nyugodtan a megfáradt matrózokat! ( majd meghágnak titeket! )
Joe, én már nem izgulok, elvégre délelőtt tönkrevágni a telefonomat. Vagyis a Sim-kártyát. Nem jutott eszembe a pin-kód, vagyis rosszul jutott eszembe, aztán bepánikoltam, és mindháromszor elrontottam. Utána már eszembe jutott... VISZONT! Kérné a Puk-kódot. Ezzel csak az a gond, hogy több, mint valószínű, hogy azt már réges-régen kidobtam. De ha nem, akkor is apáméknál van, ahol szerintem már nincs. Azért ma megnézem, de semmi jóban nem reménykedem. Így viszont most nincs órám:( Még jó, hogy a telefonom kártyafüggetlen és hogy barátnőmnek van egy felesleges vodafonos kártyája, de nem biztos, hogy megtalálja hozzá a kódokat XD De az tuti, hogy az lesz az első, hogy leveszem róla a pinkódot. Hú, és remélem, hogy nem tároltam túl sok dolgot a kártyámon. Meg volt még rajta 1-2 hívásnyi pénz is. Asszem csak én tudok ilyen lúzer lenni. Még a net is elment ezután majdnem fél órára, meg az UPC-telefon is!!! Szóval: Péntek 13. valóban egy szerencsétlen nap. Remélem, hogy a Harry Potter 5 előtt-alatt-után nem lesz semmi gond. Úgy értem: nem marad el az előadás, nem ég le a mozi, miközben benn ülünk, és nem csapja nekem senki a vészkijáratot kifelé menet, meg nem üt el autó. (Este 22.15-kor kezdődik az előadás, izgi lesz hazafelé XD)
én is úgy tom,hogy a boltba meg tudják csinálni ha elvesztetted a puk kódot.Amugy ezek bárkivel bármikor megtörténhet ezért kell egyszerü pin-t válsaztani És ha túl egyszerűt választ vki,akko még ha el is lopják tőle lehet nem fog annyira egyszerüen eszébe jutni a probálkozónak,bár sztem már nem is kell...ugyis csak a készülék érne pénzt
Szerintem is max a készülékért adnának pénzt az orgazdák.
Az egyszerűség kedvéért a "négy csillagot" ajánlanám. (****) Arra senki nem gondol, hogy lehet olyan ember a földön, aki tényleg négy csillag-gombot állít be pinkódnak.
Nem, a legegyszerűbb az lenne, ha egyáltalán nem lenne pinkód:) Amúgy tudom a mostanis is, csak valahogy akkor nem jutott eszembe. De lehet, hogy rajta van a szerződésen, meg a telós papírokon, mert az még megvan anyámnak. Az tuti, hogy én nem fizetek azért, hogy valaki megcsinálja a telefont, akkor inkább más számom lesz ezentúl.
Na, túléltem az RT talit "Elvileg" egyben érkezett haza mindenki És mondani sem kell, szétröhögtem az agyam, továbbá lassabban haladtunk élőben mint az oldalon a kalanddal...
Hát én is megérkeztem és remélhetőleg saggaras is Castor merre van? Annyira puhány volt,hogy ki is fáradt,hogy nem ic vel ment-vagy esetleg más is volt a kellemes naplementében?! - és már nem is néz fel msn-re?