De ha esélyt sem adsz rá, hogy a leendő játékosok nézegessék, és beleolvasgassanak mit hoztál össze és felébredjen bennük a kíváncsiság, hogy milyen lehet itt játszani, akkor valóban nem is lesz az egészből semmi. Ha egy helyszínen akár csak egy játékos is jól szórakozik, akkor már megérte megcsinálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.07.18. 20:00-kor.
Miért is ne? A fronton a katonák előszeretettel rejtőztek el légitámadáskor bombatölcsérekben. Mondván: a ménkű se csap kétszer ugyanoda. Kétszer egymás után ugyanolyan merénylet?
Attól függ, hogy Törökországból hová akarsz utazni, vagy hogy innen akarsz-e Törökországba utazni:) egyébként meg Töröko nem egyenlő Irakkal, és lehet, hogy én nézek keveset tévét, de én még nem hallottam arról, hogy a törökök is ilyen kamikazék lennének, különben nem menne hozzájuk annyi turista (márpedig megy, mert múltkor nyertem NLC-n egy törökországi útikönyvet:D szép képek vannak benne, meg jó sok info, még történelemről is:D)
A csincsillák a dinnyének melyik részét eszik meg??? XD Ezt eddig még sehol se találtam meg, csak annyit, hogy elvileg szeretik a dinnyét:D (már azért "elvileg", mert az enyém pl. eddig se az almát, se a répát nem ette meg, pedig azt is szeretni szokták:D a salátalevélbe is csak belerágcsált, viszont a mazsolát nagyon szereti, de abból max 2 szemet kaphat egy nap)
Majd kísérletezgetek, de azért előtte utánanézek, meg megkérdezgetek csingazdikat, hogy szabad-e, amit adni akarok neki:)
Más: Na mit olvasok ma?( http://sk.fps-hq.hu/ ) Stephen King - igen, igen, a világ legjobb írója (számomra) - írt egy AYANA című novellát!!!!! XD Ez milyen vicces Hogy tudatalatt ilyen (névgenerátorral gyártott) nevet választottam!! Kíváncsi leszek, miről fog szólni. Azért ha túl sok köze lesz hozzám és az életemhez, asszem elkezdek gyanakodni, nem alakult-e ki köztem és King között valami pszi-kapocs:D
Ayana paradicsom elvileg simán mehet neki. Ha jól tudom, akkor a csincsilla is pont úgy cukorbeteg mint a degu. A paradicsomot a degu nyugodtan eheti ergó a csincsilla is.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Kriak és Egren sikeresen végrehajtotta első küldetését a Kereskedőnegyedben!!! A küldetés eredményeként sikerült borsot törniük az erioni alvilág egyik hatalmasságának orra alá! Gartuláljunk nekik!
Az Imeko-tornyoknál felvállalható küldetések között fel van tüntetve a Kriak és Egren fejére kitűzött vérdíj! Nyugalom csak NJK bérgyilkosok végezhetik!
Szurkoljunk nekik! (Mármint természetesen Kriaknak és Egrennek a túlélésért...)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Későbbiekben JK-bérgyilkosok is próbálkozhatnak majd? Na nem mintha Kis-Gorvikból oda tervezne áramlani legalább egy ilyen személy a felhívás hallatán.
Kérem itt nem volt felhívás ez csak benfenteseknek szóló infó, csak semmi bounty-hunting. Majd igyekszünk tenni valami szépet és jót hogy ez a helyzet változzon, addig örölünk a házhoz jövö tp hegyeknek
Ugye jól tudom, hogy Erionban olyan hogy: "elf-negyed" nem létezik? Már úgy értve, hogy nem azért mert nem nyitottuk meg, hanem mert az alapul vett világleírás: az ETK szerint sincs ilyen? A magam részéről én idegenkedek tőle, de Ichigo felvetette nekem PM-ben, hogy a leendő elf bosszúálló karaktere kezdhetne-e Erion "elf-negyedében"? Megmondom őszintén én nem tudok róla, hogy -az ETK alapján- erre lenne lehetőség.
Tudom, hogy a regényekben szerepel én is olvastam Wayne Chapman: Jutalomjáték c. novelláját, és akkor is elég erőltetett valaminek éreztem, egy Erion méretű kőrengetegben nehéz elképzelnem elf városrészt. Annál is inkább mivel már előbb itt voltak minthogy Erioból egy téglát is leraktak volna.
Ichigo!
Az az igazság, hogy az OM HM-jei -legalábbis úgy tudom; az ETK-ban megjelent információkat tekintik etalonnak, ami a világleírást illeti. Ez azért van így, mert az erősen változó, hogy kinek mennyire van kedve, ideje, lehetősége és pénze Yneven játszódó regényeket olvasni, amikből azek -az általad is hivatkozott- kis információk jönnek.
Ebből már sok vita volt, hogy a JK kötötte az ebet a karóhoz, hogy X dolog igen is van, mert ő itt, meg ott olvasott róla és mi rosszúl tudjuk. Ez a dolog egy idő után már kezdett egy ilyen "Ki tud többet Ynev világáról"- vetélkedő jelleget ölten; (még anno akkor Alauron tette helyre a dolgokat, amik nagyon elfajultak valami dartonitákkal kapcsolatban...) ezeket elkerülendő döntöttünk úgy, hogy csak az ETK világleírását vesszük alapul.
Igen a regényekben rengeteg érdekes, meg izgalmas apró részletet leírnak ha az valamiért fontossá válik az író számára.
Azonban a HM-rangnak nem feltétele, hogy a HM betéve tudjon minden információt Ynevről, ami nyomtatásban valah is megjelent. Egyrészt ezzel összezavarjuk nemcsak a HM-et, hanem a JK-kat is, ha belekutyuljuk a regényeket, pl most Eric van Dien: Bábjáték c. könyvét olvasom, amiben szerepel egy magányos, remeteként élő elf varázsló aki Gorvik(!) közepén tengeti napjait, éjszakánként pedig vérfarkassá változik. És ez nem vicc!! Ha egy ilyen karaktert dobnék be az Előtörténet topicba, az összes HM elborzadna tőle és játékba sem engednék (én legalábbis biztos nem) , pedig egy "hivatalos" Magus-regényben szerepelt... Ezért induljunk ki az ETK-ból jó?
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Ez az elfnegyed nekem gyanús, mintha valahol olvastam volna róla, vagy valaki említette volna. De ha a Shajaran c. regényben nincs benne (az egyetlen, amit olvastamXD), akkor vagy valamelyik XY kiegészítő törvénykönyvben volt benn, vagy valaki mondta, vagy valami kalandmodulban olvastam:) Vagy neten, vagy mittomén hol:D
És ma kiengedtük a csincsillámat és nem szökött el Csak akkor akart szökni, amikor vissza akartam tenni. Milyen kis trükkös, hogy mindenhová odament és mindent megszagolt, de a ketrec bejáratát messziről elkerülte:D