újabb szexjelenet lett elkapva és finomítva, aki lemaradt a fülből csorgó termékekről és ilyen olyan segédeszközökről, így járt újabb helyszínnel bővültünk, a Dwyll Unió vár minden kedves, saját vallásával nem felvágó személyt! Sub rosa és Shadon működőképes ismét, akit érint, ne habozzon reagot írni ha el van maradva! még mindig dögmeleg van de azért az agyvíz sehol ne forrjon fel! dögöljek meg, de átnézem, ki léptetett már szintet az adatlapján és ki vezeti a kapott pontjait ott! Yvett szüneten van, ma este vagy holnap várhatólag újra itt lesz, szóval addig tessék offolni orrba szájba
Az Ifin városát kerítő abbit-láncok újra a mélyben pihennek. A toroni gályák elvonultak! Várunk minden karavell, galleasz és más tengeri bohóságot irányitó kapitányt, rakományát és utasait. Kapuink közül csak az Erionba vezetö üzemel, kéretik tájékozódni indulás elött, nehogy csúf véget érjen a váratlan látogató!
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Megnyitotta "kapuit" A Farkas-szellem sarjainak Birodalma, Gro-Ugon!
Akinek minden vágya, hogy megismerje a rabszolgatelepek egyedi hangulatát vagy már nagyon hiányzik egy alapos kardélrehányás az siessen! Illetve azokat is várja Ynev egyik legfiatalabb országa, akik a szinte érintetlen tölgyesek, kopár röghegyek és füves síkságok természeti csodáira kíváncsiak.
"... Én csakis a vasat verő Bhaer-Shadaggban, no meg a tényekben hiszek. Tény az, amit ötnél többen állítanak azok közül, akiket jól ismerek; az, amit a sámán, a jóslat és a papiros mond, bár ezen még vitázunk olykor. ..."
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Jöttem... Elvoltam egy hétig, netem nem volt, ma lett helyrepofozva. Mondtam már hogy imádom a nyarat? Mert ha mondtam visszavonom, ha nem akkor meg most se fogom!
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."