• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 160 / 300 • 1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.09. 10:16

Most érkezett el az a pillanat amitől tartottam.

A nyári szabadságom végével, -no meg munkahelyváltás miatt- már nem tudok annyi időt fordítani az OM-re mint eddig.

Mostmár egyre több munkahellyel kapcsolatos elfoglaltságom és teendőm van, képtelen vagyok tíz karakternek napota reagokat írni három helyre, (a két nyílt területem és a zárt kalandom.) mert ez most már szó szerint kezd nyűgössé válni. Sok energiát kivesz belőlem és mostmár szabadidőm sincs annyi.
Annak meg nem látom értelmét, hogy több nap kihagyásokkal reagoljak a lelkes JK-imnak, én is ők is kiesnek a mese sodrásából, ha nem tudok mindenkinek legalább napi egy reagot írni, nem látom értelmét a dolgonak.

Azonban ezt a "luxust" ezentúl mostmár csak a Zárt kalandomra vagyok képes fenntartani.

Eszem ágában sincs kivomulni az oldal életébeől, KM-ként napi szinten fogok a játékosaimnak írni; de mostmár anniyfelé kell ötleteljes és írjak, hogy ezt már nyomásnak érzem. Leeresztettem mint a lufi. Kifújtam.
Viszont a Zárt kalandomat szeretném azon a színvonalon folytatni mint régen, igazság szerint akkor éreztem magam a legjobban az oldalon, és akkor élveztem a leginkább itt a játékot, mikor még csak KM voltam.
Túlvállaltam magam mi tagadjam, és ezt kezdem észrevenni, mert egyre gyatrább reagokat írok, és egyre jobban kényszerenek érzem a szereplést; és ezt nem akarom.

Így a mai nappal leadom Ral da Ranga és Kalmárfejedelem HM-i státuszát, és a nyílt kalandban játszó Liam nevű karakteremet pedig temetőzzétek, mert nem fogok vele már játszani.

Megköszönöm a Kereskedőnegyedben/Szórakozónegyedben és a Dwyll Únióban játszók lelkes hozzáállását, de mostmár "szétszakadok"...:( ; eddig tartott ki ami bennem volt. Aki ott játszik, elnézést kérek a hirtelen leállás miatt, de annak úgy nincs értelme, hogy nyűgnek érzem a dolgot.

Viszont a KM-i rangomhoz továbbra is ragaszkodom, mert azt azon a színvonalon szeretném vinni mint régen, ha pihentebb lennék sokkal szebben tudnék ott mesélni, mint most teszem. Ezért döntöttem úgy hogy csak annyit vállalok az oldal életéből amennyit szívesen, lelkesen és időbeosztásomhoz mérten el tudok vállalni; azaz csak KM-kémnt Zárt kalandokban fogok a jövőben tevékenykedni, mert azt fogom tudni csinálni.

Tisztelettel:

Castor de Vinter/Kalmárfejedelem/Ral da Ranga

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.08.09. 14:30-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.09. 10:42

Ezt nem olvastam örömmel :? :(

Asszem a mai jó kedvem el lett rúgva mint egy 11es labda, dühösködhetnék halomra de
-nincs értelme, mindenki másképp áldozza fel a dolgait, másképp rangsorol
-a dolgokon nem változtatna

Ha már van egy ilyen hullám, akkor nem lacafacázom:

Liannával nem tudok naponta írni, nem azért, mert nem érek rá, hanem mert az ihlet nem úgy jön ahogy szokott, szóval ezért át is rakom lassú helyszínek közé. Ha mégis tudnék gyakrabban írni, az nem jelenti azt, hogy hirtelen aktív lettem, csak éppen volt ihletem s nem kell személyeskedésnek venni ha valamelyik JKnak többet tudok írni. Kíméljetek meg attól hogy lelketekre veszitek ha ez előfordulna, nem minden kaszt hozza meg könnyen az írhatnékot nekem, s a halál jelleműeket leszármítva mindenkivel tudok valamit kezdeni. Főleg ha van valami célja, mert anélkül piszok nehéz lökdösni előre a karit.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.09. 14:37

Castor!

Egyrészt sajnálom nagyon, hogy így alakult a dolog. :cry:

Másrészt pedig megértem. Az élete fontosabb mindenkinek - ez csak szórakozás, szórakoztatás - és ha ezt nem érzi az ember, nyűggé válik régen rossz mindenkinek.

Annak örülök, hogy ittmaradsz és tovább viszed a kalandodat (gondoom ennek a JK-id is örülnek).

És egy kérdés: ez a "leállás" érinti a kiírt d20-as tesztelést?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.09. 14:45

Üdv!

Enriquel: Nem tudom mit hova írtál még, de valszeg azt már másvalaki "elintézte". :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.09. 15:17

Yvett!

Nem, azt nem, mondtam, hogy KM-ként itt maradok és mesélek.

Ez a kivonulás csak a nyílt játéktérre vonatkozik, a zártra nem.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.08.09. 15:21

Hát Castor ahogy szokták mondani az egyik szemem sír a másik nevet. De féltem hogy ez egyszer be fog következni, még ha emlékszel figyelmeztettelek is rá. De az tény,hogy annak hogy maradsz mint mesélő nagyon örülök.

Így viszont a nyílt helyszínek egy népesebb része el fog néptelenedni vagy felosztják a JK-at a többiek egymás közt. De ez már egy másik tészta.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.10. 9:02

Szétnéztem a neten, hogy milyen on-line; fórumos szerepjátékok vannak még.

Az Online D'nD-re kukkantottam be, de megállapítottam, hogy csak a mienk a legélőbb, legátekinthetőbb és a legszebb és a leglátogatottabb játék, a leglelkesebb taggárdával; ahol tényleges játék folyik, nem pedig egymás melletti elpofázás.

Ritkán nyalok, de most jólesik az önfényezés. :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.08.10. 9:10

:shock: :koccint: :lol: :mrgreen:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.10. 10:06

Ezt jó hallani :kul:
És ez Mindenki érdeme
:taps: Kép Kép
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.10. 10:16

Ja... :?

A nagy öröm közepette majden elfelejtettem beírni:

A kiírt "szabadságom" stornózódott. Nem lesz most a részemről leállás.

Kicsilányom műtét előtt 5 nappal középfülgyulladást kapott - így halasztunk 2-3 hónapot. Sajnos. :( :cry:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.10. 10:31

Tudja valaki hova lett Kaspar? Már vagy 3 napja nem láttam és a szabadság topicban esem láttam volna h nem lenne. Vagy csak én vagyok vak? :shock:
REmélem nem akarja abbahagyni Abaszisz HM-kedését

Ichigo
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.10. 11:59

Tegnap este volt profilja szerint.... Egyébként annyit tudok, hogy dolgozik egy új munkahelyen.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.10. 13:19

Önjelölt hírmondó

:arrow: Castor leadta az általa Kalmárfejedelemként vezetett erioni kereskedőnegyedet s a helyettesített szórakozónegyedet továbbá a Ral da Rangaként vezetett Uniót. Kérünk minden ott játszó emberkét, hogy vegye úgy, ami küldetésben részt vett,sikerrel járt, s kíséreljen meg átmenni más negyedbe/országba, mert jelenleg nem úgy fest hogy Castor nyílt kalandbeli helyettesítése megoldható. Ha valaki mégis amellett dönt hogy megválik az ottragadt karakterétől, szóljon adminnak/modinak és temetőzzük...
:arrow: jelenleg a következő területeken tudnak új karikat befogadni és a következő létszámban:
-Toron kb 4 fő
-Nekropolisz kb 1-2 fő tervvel ellátva
-Abaszisz 2-3 fő
-Gro-Ugon 4-5 mazochista fő
Egyéb helyekről hír még nem érkezett, de Erigow tele, így oda hiába mennének, a Hm nem tud több embert fogadni. Shadon úrnője alkotási váltságban szenved, így ő kezelésen van :lol:
:arrow: újabb szabihullám ért el minket, Abdul/Hades most hétvégén nem lesz, ichigo jövő hét elején marad távol, Damak ura jövőhéten érkezik vissza, Yvettnek törölve a szabi.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.10. 13:51

Vagyok Ichigo nyugi. Kicsit kidöltem tegnap mert meló után du. is meló jött és nem így terveztem. Ja és aznap is voltam 10 ig mikor küldted a reagod így csak 1 nap elmaradásom van :P . Ezért elnézést de tegnap már nem voltam beszámítható így inkább nem írtam sehova. Ma lessz reag mindehova ahova tartozok bár Ayanával egyeztetnék hogy akkor mi a helyzet most hogy Castor lemondott. Jönnek a fejvadászok vagy sem, mert ha nem akkor nem bújkálnék ha nem muszály. Elmenni onnan meg max Damakba birok :( . Hacsak nem akarom kinyírni Egrent.

Herold/Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.10. 16:45

Időjárás jelentés szerint ma zuhogni kéne, fújni a szélnek és olyan max 29 fokkal henteregni. Szerintem 30 fölé kúszott a hőmérő higanyszála ismét s a reggeli kis vacak pocsolyahizlaló semmi nerm igazán tudott azonosulni a zuhogással. Csesszék, meg unom a meleget, redves őszi hideget és fúvó szeleket, esőt akarok! :hogyaza:

Főleg hogy turkálóból pulcsikat vettem halomra :lol:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 160 / 300 • 1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok